QUOTE(samantila @ 2013 04 16, 09:56)
mergaites patarkite kurie geresni yra is siu siuleliu kepurytes nerimui, kad butu kepuryte minkstute, svelni.?
kainos panasios renkuosi is siu medvilniniu...
Yarnart Begonia., Alize Bella., Almina., Alize miss
QUOTE(samantila @ 2013 04 16, 10:56)
O velnias, bet čia juk mano kepurė Tik jau gerokai panešiota ir akis nubarsčius. tik kodėl ji svetimam kataloge Ar čia kas demonstruoja kaip savo? Ar tiesiog kolekcija srenka? Štai mano kataloge originalios nuotraukos... http://public.fotki....ukai.html#media
Papildyta:
QUOTE(wilmusia @ 2013 04 16, 21:09)
O velnias, bet čia juk mano kepurė Tik jau gerokai panešiota ir akis nubarsčius. tik kodėl ji svetimam kataloge Ar čia kas demonstruoja kaip savo? Ar tiesiog kolekcija srenka? Štai mano kataloge originalios nuotraukos... http://public.fotki....ukai.html#media
aaaa, supratau...išaugo ir perparduoda Tik dabar apsižiūrėjau, kad skelbimas...
QUOTE(kristynka* @ 2013 04 16, 20:59)
mergaites patarkite kurie geresni yra is siu siuleliu kepurytes nerimui, kad butu kepuryte minkstute, svelni.?
almina ir begonija-tas pats siūlas, tik skirtingų gamintojų.
su Alize miss neteko nerti.
o Alize Bella minkštesnis už Almina ir Begonia
o Alize Bella minkštesnis už Almina ir Begonia
QUOTE(Deimantine Saule @ 2013 04 16, 22:18)
Taip pritariu, kad Alize Bella minkštesni tik siūliukas neturi blizgesiuko
Sveiki, gal ne visai į temą paklausiu , bet kaip geriau megzti galvajuostę vasarai apie 2-3 mėn. mergytei? (galvos apimtis nežinoma, nes dar negimus, bet tėveliai jau nori pasiruošt šventei) gal megzti surišamą? ar dedat kokias gumytes, kad gražiai aptemtų ir nesmuktų?
QUOTE(enigma3 @ 2013 04 17, 09:06)
Sveiki, gal ne visai į temą paklausiu , bet kaip geriau megzti galvajuostę vasarai apie 2-3 mėn. mergytei? (galvos apimtis nežinoma, nes dar negimus, bet tėveliai jau nori pasiruošt šventei) gal megzti surišamą? ar dedat kokias gumytes, kad gražiai aptemtų ir nesmuktų?
Aš lėliukui nedėčiau gumutės. jeigu neapsikaičiuosi tamprumo gali nuspausti galvytę, o mažylis miegos ir nieko nesuprasi kol nenuimsi Daryčiau su juostele, įveriama juostele
Mačiau kalbėjot apie manekenus. Užsimaniau ir aš sakykit kur Gariūnuose juos perkat? Ar sekmadienį ten dirba
QUOTE(kristynka* @ 2013 04 16, 20:59)
Prieš keletą dienų kaip tik baigiau dukrytei pavasarinukę iš Alize Bella - labai smagiai nėrėsi, toks minkštas siūliukas, man patiko
Jau labai laukiu vasaros
Na sita mano akimis nelabai vykus virusgalvis perkiauras pagrindiniam rastui
Na sita mano akimis nelabai vykus virusgalvis perkiauras pagrindiniam rastui
QUOTE(Ryto@Rasa @ 2013 04 19, 15:35)
o gal paukštukų schemą turit?
p.s. man labai jėgiškas manekenas
aišku kepurės irgi be gali gražios , kruopščios ir mielos
p.s. man labai jėgiškas manekenas
aišku kepurės irgi be gali gražios , kruopščios ir mielos
Aciu
Paksciukai: