Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurės, skarelės, skrybelaitės

QUOTE(kristynka* @ 2013 06 06, 16:14)
Jus nerkite geriau lengvesniu varijantu.
nerkite kepurytes blyna tokios skermens kokia jusu vaikucio galvytes
(skermeni apskaiciuojame: pavz., 50cm (galvutes apimtis) : 3,14 = 15.9cm (susiapvalinate)
nerete kepurytes blyna kurio skersmuo turi gautis 16cm.

O man būtent pagal šitą formulę vistiek neįšeina blyna padaryt. Mano mergaičiukės galvytė 49cm, tai darau 15cm blyna, bet jis jau buna per didelis jai, ir kai pradeda formuotis kepurytė, ji būna per plati. ir per didelė.
Atsakyti
QUOTE(agneciuke @ 2013 06 07, 10:29)
O man būtent pagal šitą formulę vistiek neįšeina blyna padaryt. Mano mergaičiukės galvytė 49cm, tai darau 15cm blyna, bet jis jau buna per didelis jai, ir kai pradeda formuotis kepurytė, ji būna per plati. ir per didelė.

Neesu įgudusi nėrėja, dar nėra man buvę, kad atsisėsčiau ir be n ardymų paimčiau ir nunerčiau kepuriuką biggrin.gif , bet pastebėjau, kad greičiau pataikau su dydžiu, kai nerdama blynelį neleidžiu jam nei trupučio pradėti banguotis, atvirkščiai, stengiuosi, kad tas blynelis būtų linkęs daryti vos vos pastebimą kaušelį, tik kartais dėl pačio rašto (schemos) sunkiau tai padaryti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(agneciuke @ 2013 06 07, 11:29)

Jau rasiau kelis postu pries tai smile.gif Maniskes irgi 49 cm apimtia "blyna" neriu ne daugiau 14 cm

Bet siaip irgi nemazai ardau, nes kiekvienas rastas gaunasi skirtingai, vieni buna tempiasi daugiau kiti maziau, dar buna, kad past rastas ispatina kepuryte (nezinau ar suprantamai parasiau biggrin.gif ), bet jei nersite tiesiog paprastu rastu (visa kepuryte su uzmetimu, tai blyna siuliciau apie 14 cm smile.gif )
Atsakyti
Ačiū mergaitės už patarimus oro_buckis.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaGal @ 2013 06 06, 14:17)
Mano vasarinukės, idėjos nusibezdzionautos  ax.gif
user posted image

labai lengvai ziurisi - fainute
Atsakyti
nu pabandziau pagal tą schemutę kur pirmam puslapyje. Viską išsinagrinėjau. bet matau, vistiek kažką netaip padariau..

gal žinot kur mano klaida dabar?

kepuryte

kepurytė
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dangerele: 07 birželio 2013 - 16:51
user posted imagemazas kepuriukas mazai panelei smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dangerele @ 2013 06 07, 16:47)
nu pabandziau pagal tą schemutę kur pirmam puslapyje. Viską išsinagrinėjau. bet matau, vistiek kažką netaip padariau..

kepuryte

kepurytė

Manau, kad jau antroj eilėj padaryta klaidelė: per daug stulpelių nunerta. Todėl išplatėjo ir pradėjo banguotis. Neriu ir aš dabar. Teks ardyt, nes ta pati klaida.
Papildyta:
QUOTE(IngridaGal @ 2013 06 06, 16:17)
Paprastume žavesys thumbup.gif

Mano vasarinukės, idėjos nusibezdzionautos  ax.gif
user posted image
user posted image
user posted image

Labai dailiai "nusibeždžioniautos" idėjos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dangerele @ 2013 06 07, 17:47)

kepuryte

kepurytė

Kiek matau, tai lyg nerete stulpeli i tarpa tarp dvieju stulpeliu (na mano akys taip mato biggrin.gif ) jei tai ir yra tai reikejo pradeti pirma eile nuo 10 stulpeliu su uzmetimu. 12 reikia nerti kai stulpelis kabinamas i kita aki, nei i tarpa tarp ju smile.gif Gal supratot biggrin.gif
(cia bent jau as taip darau )
Atsakyti
Skrybelaite smile.gif

Gal foto nesimato, bet pirmas blynas truputi prisviles biggrin.gif Truputi mazoka per ilgi, krakmolinimas irgi labai pavykes biggrin.gif

user posted image

Ir dar klausymas ka darote su tais galiukais? Bandziau as jus uzsiut, bet vistiek islindo doh.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(AisLu @ 2013 06 08, 19:19)
Ir dar klausymas ka darote su tais  galiukais? Bandziau as jus uzsiut, bet vistiek islindo  doh.gif

graziai su lipnia juosta apvyniuoti galus wink.gif cia lengviausias budas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo natuliona: 08 birželio 2013 - 18:47
QUOTE(AisLu @ 2013 06 08, 18:19)
Skrybelaite  smile.gif

Ir dar klausymas ka darote su tais  galiukais? Bandziau as jus uzsiut, bet vistiek islindo  doh.gif

user posted image

O kas čia įveriama blush2.gif - paprastas žvejybinis valas ar kas nors specialiai tam skirto iš rankdarbiu parduotuvėlės? Kokio storio?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo v.vileva: 08 birželio 2013 - 21:42