PO, prasom
Lace, atrodo kaip su dideliu ikvepimu nunerta! Man taip grazu tokios kepurytes Paprastos, bet labai malonios akiai! Kaip as mergytes noreciau- apnerciau Visus cia idetus rastu rsatelius isbandyciau Dabar draugiu merginom pirstus miklinu
labamba labai grazi kepuryte atrodo tokia tobula.....
gal kuri neret tokia ala kepuryte nuo kur cia pradeti reikia? schemas turiu bet kaip tiksliai apskaiciuoti
turiu visko,tik ne to ko paciai reikia atakuoju daznai Natuliona
QUOTE(Deimantine Saule @ 2013 05 30, 12:21)
labamba, dėkui Jums labai
Pastebėjau, kad jau ne pirmas kartas, jei kam kokios schemos reikia, Jūs visuomet pagelbėjate.
Matyt visas lobynas ten pas Jus
Pastebėjau, kad jau ne pirmas kartas, jei kam kokios schemos reikia, Jūs visuomet pagelbėjate.
Matyt visas lobynas ten pas Jus
turiu visko,tik ne to ko paciai reikia atakuoju daznai Natuliona
QUOTE(angelelisane @ 2013 05 30, 16:09)
labamba labai grazi kepuryte atrodo tokia tobula.....
QUOTE(labamba @ 2013 05 31, 01:13)
gal kuri neret tokia ala kepuryte nuo kur cia pradeti reikia? schemas turiu bet kaip tiksliai apskaiciuoti
mane ir domina toks dalykas kiek ieškau niekur nerandu
Lace, tikrai atrodo, kad su įkvėpimu nunerta man nuo jūsų darbų širdis džiaugiasi, žaviuosi jūsų kruopštumu ir stiliaus pojūčiu
QUOTE(labamba @ 2013 05 31, 00:13)
QUOTE(Roga @ 2013 05 31, 08:38)
mane ir domina toks dalykas kiek ieškau niekur nerandu
Pernai buvo ant bangos šitos juostelės kaip pirmoj foto. Pirmą nėriau dukrytei lininę, tai pasimatavau galvytę ir dariau aplink juostelę, o po to virveles ir konkorėžius kabinaus ant galų.
Kitas dariau pagal užsakymą, tai kad lengviau būtų, gaminau juosteles su raišteliais galuose, kad po plaukais susirištų, ir pasiveržtų kiek reikės.
O šiemet va toks komplektukas su šita juostele (tik mamytė nenorėjo didelių konkorėžių)
QUOTE(wilmusia @ 2013 05 31, 14:44)
QUOTE(natuliona @ 2013 05 23, 11:56)
mano pirmoji skrybele
issukis man paciai
issukis man paciai
Kaip visada, žavu, išradinga ir be galo kruopštu
QUOTE(AisLu @ 2013 05 25, 08:11)
Musu isimilejes katinukas
QUOTE(Carollina @ 2013 05 27, 23:25)
Kruopštu ir spalviškai gražu
QUOTE(kristinalm @ 2013 05 28, 20:04)
Nieko mandro, paprastutė kepurytė
Grožis ir slypi paprastume
QUOTE(IngridaGal @ 2013 05 30, 09:46)
Daug grožybių prisižiūrėjau parodysiu savo porą darbelių sesutėms
Dabar sesutės bus tikrai gražios
QUOTE(Lace @ 2013 05 30, 16:09)
šiemet visai neturiu jokio įkvėpimo nėrimui, tai šiaip ne taip tokią paprastą sukurpiau
*Gražu ir be galo kruopštu
*Visų kepuriukai gražūs
Senai besirodėm. Štai keletas naujausių dar nerodytų darbelių:
1. Komplektukas iš Catania fine siūliukų mano princesei
2. Ir dar dvi vasarinukės šiek tiek didesnei mergytei iš Maxi siūliukų:
ingauk, skybėlaitė nestandinta. Tik išplauta ir išlyginta. nemėgstu aš "standalų" darau, kol gaunasi ale idealiai...
QUOTE(wilmusia @ 2013 05 31, 15:18)
ingauk, skybėlaitė nestandinta. Tik išplauta ir išlyginta. nemėgstu aš "standalų" darau, kol gaunasi ale idealiai...
bet tai kokiu būdu tada nerta, kad taip gražiai bryliukas laikosi?