Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurės, skarelės, skrybelaitės

user posted image
Atsakyti
Carollina, dailios jūsų kepurytės. Alyvinė spalva dabar man pati pačiausia smile.gif Žaismingumo dar suteikia visi tie karoliukai-sagutės. Dailu labai labai!
Atsakyti
Carolina super kepuryte begalo grazi smile.gif
Atsakyti
Carollina, pritrenkiančiai gražu.

Merginos, cia tiek gražių kepuryčių. Pasibaigus temai jos dingsta užmarštin. O labai gaila. Gal reikėtų atidaryti naują temą be komentarų "Kepuryčių lobynas" ar pan., kur sukeltumeme visas numegztas kepurytes. Tai būtų ir įkvėpimo šaltinis, ir vieta paigėrėti kitų darbeliais.
Atsakyti
Carollina, seniai matyta bigsmile.gif bet iškart su nuostabia kepuryte thumbup.gif
Atsakyti
carollina, kepurytė nuostabi wub.gif
Atsakyti
Nieko mandro, paprastutė kepurytė ax.gif
user posted image

Atsakyti
QUOTE(labamba @ 2013 05 20, 18:45)
aciu,mergaites,kam patiko 4u.gif  wub.gif
orandzines tai mintinai visoms zinoma schema  lotuliukas.gif  zalios idedu smile.gif
user posted image

Gal galima būtų gauti aiškesnę schemą. Ši nepasididina verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Mulan @ 2013 05 29, 16:53)

Aš darau taip. Kopijuoju paveikslėlį, įklijuoju tuščiam lape savo kompiuteryje ir tada jau tampau į visas puses kaip man patinka ir tinka smile.gif

p.s. kaip tik vakar pradėjau šitą skrybėliuką nerti lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dailele: 29 gegužės 2013 - 15:23
Merginos kaip krakmolinasi skrybeles,ar jas reikia lyginti,skaiciau kad veriasi kaskur kaskokia vielute,jei galit apsvieskit kaip su tom skrybelaitem,nuneriau,bet nezinau ka toliau daryt,ar be tos vielutes bryliukas laikytusi?
Atsakyti
QUOTE(Mulan @ 2013 05 29, 14:53)

is tokios pat pati neriau atidarius nuotrauka su zoom in pasididinau ir neriau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AisLu @ 2013 05 26, 09:11)
gal turite tokios geles schema?
user posted image

user posted image
user posted image
Atsakyti