Carollina, dailios jūsų kepurytės. Alyvinė spalva dabar man pati pačiausia Žaismingumo dar suteikia visi tie karoliukai-sagutės. Dailu labai labai!
Carolina super kepuryte begalo grazi
Carollina, pritrenkiančiai gražu.
Merginos, cia tiek gražių kepuryčių. Pasibaigus temai jos dingsta užmarštin. O labai gaila. Gal reikėtų atidaryti naują temą be komentarų "Kepuryčių lobynas" ar pan., kur sukeltumeme visas numegztas kepurytes. Tai būtų ir įkvėpimo šaltinis, ir vieta paigėrėti kitų darbeliais.
Merginos, cia tiek gražių kepuryčių. Pasibaigus temai jos dingsta užmarštin. O labai gaila. Gal reikėtų atidaryti naują temą be komentarų "Kepuryčių lobynas" ar pan., kur sukeltumeme visas numegztas kepurytes. Tai būtų ir įkvėpimo šaltinis, ir vieta paigėrėti kitų darbeliais.
Carollina, seniai matyta bet iškart su nuostabia kepuryte
carollina, kepurytė nuostabi
QUOTE(labamba @ 2013 05 20, 18:45)
aciu,mergaites,kam patiko
orandzines tai mintinai visoms zinoma schema zalios idedu
orandzines tai mintinai visoms zinoma schema zalios idedu
Gal galima būtų gauti aiškesnę schemą. Ši nepasididina
QUOTE(Mulan @ 2013 05 29, 16:53)
Aš darau taip. Kopijuoju paveikslėlį, įklijuoju tuščiam lape savo kompiuteryje ir tada jau tampau į visas puses kaip man patinka ir tinka
p.s. kaip tik vakar pradėjau šitą skrybėliuką nerti
Merginos kaip krakmolinasi skrybeles,ar jas reikia lyginti,skaiciau kad veriasi kaskur kaskokia vielute,jei galit apsvieskit kaip su tom skrybelaitem,nuneriau,bet nezinau ka toliau daryt,ar be tos vielutes bryliukas laikytusi?
QUOTE(Mulan @ 2013 05 29, 14:53)
is tokios pat pati neriau atidarius nuotrauka su zoom in pasididinau ir neriau