natuliona, daili skrybėlaitė aš to regilino dar praeitą vasarą nusipirkau, bet niekaip neprisiruošiu skrybėlės nunerti. Vis neatrandu tos, kuri man labai patiktų.
Aš panašią nėriau. I kraštus dėjau trimerio (rankines žoliapjoves) juostą (nebežinau, kai tiksliai vadinasi). Jų yra sodo prekiu parduotuvese. Jau antra vasara, tai pati mylimiausia mazyles skrybelaitė.
Aš panašią nėriau. I kraštus dėjau trimerio (rankines žoliapjoves) juostą (nebežinau, kai tiksliai vadinasi). Jų yra sodo prekiu parduotuvese. Jau antra vasara, tai pati mylimiausia mazyles skrybelaitė.
nesuprantu sios vietos Для полей провязываем 2 ряда СБН. Во втором ряду делаем прибавки в каждый 5-й столбик. В следующем ряду в каждую вершинку столбика предыдущего ряда провязываем поочередно 1 рельефный столбик и 1 СН. Т.о. крючком №2 провязываем три ряда полей. Потом меняем крючок на №1 и провязываем еще 2 ряда. Последний ряд провязываем рачьим шагом крючком № 2. Схема провязывания рельефного столбика. Вариант 1 - правильный.
Neriau ir tokia. Vertimas toks: Kraštams neriame 2 eiles žemais stulpeliais. Antroje eilėje didinam stulpelių skaičių kiekviename 5 stulpelyje. Sekančioje eilėje į kiekvieną ankstesnes eilės stulpelio viršūnėlę neriame paeiliui 1 reljefinį stulpelį ir 1 stulpelį su vienu užmetimu. T.y. vašeliu Nr.2 neriame tris kraštų eiles. Po to keičiam vašelį į Nr.1 ir neriam dar dvi eiles. Paskutinę eilę neriame vėžlio žingsniu vašeliu Nr.2.
Reljefinių stulpelių nėrimo schema. Pirmas variantas teisingas.
Dar pridėsiu. Čia arba rašant suklysta, arba kita vąšelių numeravimo sistema. Pradžioje neriam plonesniu vąšeliu, pabaigą storesniu. Bryliukas truputį platėja nedidinant stulpelių skaičiaus ir gražiai atrodo.