Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurės, skarelės, skrybelaitės

QUOTE(AisLu @ 2013 05 22, 20:32)
Musu vasaribe, kad tiktu prie visko biggrin.gif

tikrai tiks prie visko thumbup.gif

mano pirmoji skrybele biggrin.gif
issukis man paciai biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(natuliona @ 2013 05 23, 11:56)
mano pirmoji skrybele  biggrin.gif

koks grazus skriblius wub.gif
o sakykite koki cia siuliukai ?
dar labai patiko Jusu kepuryte si, ir domina siulu rusis ?
http://public.fotki....katyte2013.html
Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2013 05 23, 12:00)
koks grazus skriblius wub.gif
o sakykite koki cia siuliukai ?
dar labai patiko Jusu kepuryte si, ir domina siulu rusis ?
http://public.fotki....katyte2013.html

MAXI siulai ir ten ir ten mirksiukas.gif
Atsakyti
O kad kepurytės tas briliukas taip stovėtų gal tą religino žilkutę įneriat?
Atsakyti
QUOTE(agneciuke @ 2013 05 23, 12:08)
O kad kepurytės tas briliukas taip stovėtų gal tą religino žilkutę įneriat?

yra ir zilka ir dar krakmolinta smile.gif
zilka idejus briliai graziai stovejo, bet as norejau kad laikytu graziai visa forma, tai dar standinau smile.gif
Atsakyti
natuliona, daili skrybėlaitė 4u.gif
aš to regilino dar praeitą vasarą nusipirkau, bet niekaip neprisiruošiu skrybėlės nunerti. Vis neatrandu tos, kuri man labai patiktų.
Atsakyti
QUOTE(liusinda @ 2013 05 23, 08:40)
labamba  lb grazi skrybelaite. o ka jus dejot i skrybeles krastus,kad forma laikytu?  4u.gif

Aš panašią nėriau. I kraštus dėjau trimerio (rankines žoliapjoves) juostą (nebežinau, kai tiksliai vadinasi). Jų yra sodo prekiu parduotuvese. Jau antra vasara, tai pati mylimiausia mazyles skrybelaitė. lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gitapita: 23 gegužės 2013 - 13:40
QUOTE(gitapita @ 2013 05 23, 13:37)
Aš panašią nėriau. I kraštus dėjau trimerio (rankines žoliapjoves) juostą (nebežinau, kai tiksliai vadinasi). Jų yra sodo prekiu parduotuvese. Jau antra vasara, tai pati mylimiausia mazyles skrybelaitė. lotuliukas.gif

Nežinojau kad dar tokį daiktą galima naudoti. Reikės pasidomėti. Ačiū už idėją drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
O cia mano primoji 4u.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
gal kas galit padeti su atnareles nerimu, nemoku rusu k.
http://www.liveinter.../post216671303/

nesuprantu sios vietos
Для полей провязываем 2 ряда СБН. Во втором ряду делаем прибавки в каждый 5-й столбик. В следующем ряду в каждую вершинку столбика предыдущего ряда провязываем поочередно 1 рельефный столбик и 1 СН. Т.о. крючком №2 провязываем три ряда полей. Потом меняем крючок на №1 и провязываем еще 2 ряда. Последний ряд провязываем рачьим шагом крючком № 2.
Схема провязывания рельефного столбика. Вариант 1 - правильный.

aciu:)
Atsakyti
Neriau ir tokia.
Vertimas toks:
Kraštams neriame 2 eiles žemais stulpeliais. Antroje eilėje didinam stulpelių skaičių kiekviename 5 stulpelyje. Sekančioje eilėje į kiekvieną ankstesnes eilės stulpelio viršūnėlę neriame paeiliui 1 reljefinį stulpelį ir 1 stulpelį su vienu užmetimu. T.y. vašeliu Nr.2 neriame tris kraštų eiles. Po to keičiam vašelį į Nr.1 ir neriam dar dvi eiles. Paskutinę eilę neriame vėžlio žingsniu vašeliu Nr.2.

Reljefinių stulpelių nėrimo schema. Pirmas variantas teisingas.
Atsakyti
Dar pridėsiu. Čia arba rašant suklysta, arba kita vąšelių numeravimo sistema. Pradžioje neriam plonesniu vąšeliu, pabaigą storesniu. Bryliukas truputį platėja nedidinant stulpelių skaičiaus ir gražiai atrodo.
Atsakyti