Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurės, skarelės, skrybelaitės

[quote=natuliona,2013 05 14, 10:49]
kaip standini? rolleyes.gif as kaupiuosi biggrin.gif
cia biski spalvu atnesu smile.gif

kaip visada spalvos parinktos be galo skoningai, fantazijos pas mamytę apstu 4u.gif 4u.gif nu žiauri gražu ir idėjos kitoms mamytėms thumbup.gif nugi gėda bet teks katinuką nukopinti blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
O as atnesu dar viena naujiena 4u.gif

user posted image
Atsakyti
AisLu nugis puiku ..kokia fainulka tai čia jau berniukui bigsmile.gif

rodaus su ne naujiena bet lb maža beretike gimsiančiai lėlytei wub.gif spalvos perteikti nepavyko, bet realiai labai graži ax.gif

user posted image

user posted image

ir dar pusiau lininukė paprastutė mano mazgiukei wub.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(samantila @ 2013 05 15, 17:41)

kaip visada spalvos parinktos be galo skoningai, fantazijos pas mamytę apstu  4u.gif  4u.gif  nu žiauri gražu ir idėjos kitoms mamytėms  thumbup.gif nugi gėda bet teks katinuką nukopinti  blush2.gif  biggrin.gif

as irgi skolinausi ideja wink.gif bet kai pamaciau istrigo jis man ilgam, pagaliau gavau progos isbandyti thumbup.gif

QUOTE(AisLu @ 2013 05 15, 18:00)
O as atnesu dar viena naujiena  4u.gif

vasariskos spalvos wub.gif
Atsakyti
Taip atsilus orasms turbut visos suskubo nerti vasarines kepuraites (kad cia taip tylu biggrin.gif )

user posted image

Natuliona
pagal kokia schema neri snapelius kepurytem?
Atsakyti
Sveikos,

pasirodysiu ir aš, ką savo kleckams nunėriau ax.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Pagal K-margo ideta schemute treciam psl sios temos 4u.gif Labai fainai neriasi! Tik vyresnelei dar viena eile tusciu kvadrateliu idesiu po lapeliais, norisi man ilgesnes smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(strazdaniux @ 2013 05 18, 21:11)
Pagal K-margo ideta schemute treciam psl sios temos  4u.gif Labai fainai neriasi! Tik vyresnelei dar viena eile tusciu kvadrateliu idesiu po lapeliais, norisi man ilgesnes smile.gif

kaip tik tokia neriu dabar, tik kazkaip man mazoka gaunas, na kokia apie 40-41 cm galvytes apimciai tik g.gif
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2013 05 18, 21:45)
kaip tik tokia neriu dabar, tik kazkaip man mazoka gaunas, na kokia apie 40-41 cm galvytes apimciai tik  g.gif

tai gal iš plonesnių siūlų neriate? kai aš kažkada tokią nėriau iš maxi, tai man irgi maža gavosi, tad turėjau dar iš galvos šiek tiek paplatinti, kad didesnė gautųsi.
o nuotraukoje matosi, kad strazdaniux kepurytės siūliukai prie storesnių

o čia mano vasarinės
user posted image

user posted image

(nepamenu ar šitas čia rodžiau, nes gan seniai nertos)
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Papildyta:
QUOTE(AisLu @ 2013 05 15, 18:00)
O as atnesu dar viena naujiena  4u.gif

simpatiškas traukinukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2013 05 18, 20:45)
kaip tik tokia neriu dabar, tik kazkaip man mazoka gaunas, na kokia apie 40-41 cm galvytes apimciai tik  g.gif

Neriau pagal schema su camilla siuliukais, 2,5nr vaseliu, tai gavos tip top ant galvytes 52 cm smile.gif Paskui jau teko isijungt nelabai lakia fantazija kad gautuos ant 50 cm ir ant 45 cm is tu paciu siuliuku smile.gif
deimantine saule, pirmosios spalvu ir rasto derinys labai mielas akiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Deimantine Saule @ 2013 05 18, 22:28)
o čia mano vasarinės

labai wub.gif gal gali drugelio schema ideti? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Labukas, merginos!!! ieskau retro stiliaus kepuraites. gal kas suveiktumete schemute... 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti