Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurės, skarelės, skrybelaitės

QUOTE(eling @ 2013 05 11, 15:45)
Sveikutės  4u.gif  Nusipirkau MAXI siūliukus kepurytei, bet kuo toliau neriu, tuo labiau jie man nepatinka - tokie kieti, šiurkštoki. Norėtųsi kažko minkštesnio, plono, vasarinio vaiko galvytei... Gal patartumėte ką iš gausybės pasirinkti ? (siųsiuos internetu). Ačiū.  4u.gif  4u.gif

Pati vaikams neriu iš Maxi, jie man tik iš pradžių tokie kieti ir nelabai malonūs, išplovus ir panešiojus visai nedaug, suminkštėja, mezginys nebebūna toks standus, nors neriu gana kietai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(eling @ 2013 05 11, 16:45)
Sveikutės  4u.gif  Nusipirkau MAXI siūliukus kepurytei, bet kuo toliau neriu, tuo labiau jie man nepatinka - tokie kieti, šiurkštoki. Norėtųsi kažko minkštesnio, plono, vasarinio vaiko galvytei... Gal patartumėte ką iš gausybės pasirinkti ? (siųsiuos internetu). Ačiū.  4u.gif  4u.gif

Nerkit is Fileta Online,labai minksti.
Atsakyti
Ne pati naujausia, bet ant modelių nerodyta blush2.gif

user posted image
Atsakyti
nu va pagaliau baigiau kepuryte is alizee miss, kol dydi atitaikiau,teko daug kartu ardyti doh.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo garbane perliuke: 13 gegužės 2013 - 11:28
As grazioji sraugelyte ir puosiu sia kepuryte smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo K_margo: 13 gegužės 2013 - 11:32
QUOTE(garbane perliuke @ 2013 05 13, 11:20)
nu va pagaliau baigiau kepuryte is alizee miss, kol dydi atitaikiau,teko daug kartu ardyti  doh.gif

pagal kokia cia schemute?

QUOTE(K_margo @ 2013 05 13, 11:31)
As grazioji sraugelyte ir puosiu sia kepuryte  smile.gif

tikrai,kad grazioji wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Mitutok @ 2013 05 13, 09:57)

QUOTE(rasa32 @ 2013 05 13, 11:06)

Labai ačiū. 4u.gif Bandau nerti toliau. Bet, man regis, tie patys MAXI MAXSIAMS nelygu. Turėjau kažkada vienspalvius, tie gana minkšti buvo. Tikriausiai, kitą sykį kai pirksiu, labiau pačiupinėsiu. Arba bandysiu su Fileta susidraugauti. smile.gif
Atsakyti
garbane perliuke,K_margo,labamba,labai grazios kepurytes wub.gif

mano naujoji

user posted image
Atsakyti
aciu 4u.gif
na kaip ir tokio rastelio nera...virsugalvi neriau pagal baltos kepurytes schemute, yra ideta schemute natulionos schemu temoje...o paskui neriau tinkleli, ir pagal drauges kepuryte bandziau atkurti rasteli...
o jis toks..net nzn.kaip paaiskinti ax.gif
1 eilute 1stulp.su uzmet., 2 pynutes i ta pacia pynute vel 1 stulp.su uzm., pask.2 pynt. kilp., 1 stulp.su uzmetimu, ir paskui vel kartojasi...
2eilute, ten kur du stulp.su uzmet. o tarp ju dvi pyneles, tai i ju viduri neriam tris stulp.su uzmet., ir paskui vel 1 stulp. su uzm.,
3 eil. 5 stulp., 1 pyn., vel 1 stukp. su uzmetimu..ir tt.
4 7 stulp., nera pynutes, vel 1 stulp. su uzmet....
ar supratot, bandysiu paieskoti gal kur rasiu rasteli smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Linele* @ 2013 05 12, 23:27)
Tą blynelį nert tol kol pasieksiu reikiamą plotį apskaičiuotą pagal plotį/pi ir geriau uždėt ar kaip tik pamažint jei tiksliai nesigauna?

Pamažint 4u.gif
Atsakyti
kiek graziu kepuriukiu prineret wub.gif

as vis kaupiuosi nauju uzsibrestu darbeliu, bet vis dar kaupiuosi nes reikia krupstumo smile.gif

keli mano kepuriukai ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
Rasa thumbup.gif is kur gelyte ax.gif ?

QUOTE(garbane perliuke @ 2013 05 13, 20:09)
aciu 4u.gif
na kaip ir tokio rastelio nera...virsugalvi neriau pagal baltos kepurytes schemute, yra ideta schemute natulionos schemu temoje...o paskui neriau tinkleli, ir pagal drauges kepuryte bandziau atkurti rasteli...
o jis toks..net nzn.kaip paaiskinti ax.gif
1 eilute 1stulp.su uzmet., 2 pynutes i ta pacia pynute vel 1 stulp.su uzm., pask.2 pynt. kilp., 1 stulp.su uzmetimu, ir paskui vel kartojasi...
2eilute, ten kur du stulp.su uzmet. o tarp ju dvi pyneles, tai i ju viduri neriam tris stulp.su uzmet., ir paskui vel 1 stulp. su uzm.,
3 eil. 5 stulp., 1 pyn., vel 1 stukp. su uzmetimu..ir tt.
4 7 stulp., nera pynutes, vel 1 stulp. su uzmet....
ar supratot, bandysiu paieskoti gal kur rasiu rasteli smile.gif

kai geriau paziurejau pastebejau kad is atskiru daliu thumbup.gif wub.gif
Atsakyti