Tai ka balti dumai ruksta turim nauja PAPA
QUOTE(Perlen @ 2013 03 13, 16:26)
Aš malkų prisinešiau,šunys kątik parėjo nusimyžę,vištų neturiu ,tik galvoju,kas tos paugas,gal ir man reik
nauja rusis isvesta
QUOTE(mazgote @ 2013 03 13, 16:59)
Klausyk kada svadba tavo bus gal jau neeskit bo veseliai neliks kepto kiaulino kuo paskui mus vaisinsi
Cia pas ja kaime naujas gyvulys sukryzmintas kazkas su kazkuo
Cia pas ja kaime naujas gyvulys sukryzmintas kazkas su kazkuo
svadba mano tai planuojam ant liepos 20,bet dar pareiskimai nenunesti kita savaite varysim prisiduot tai vaisinsiu ta nauja veisle
QUOTE(mazgote @ 2013 03 13, 21:09)
Tai ka balti dumai ruksta turim nauja PAPA
balti dumai ruksta - reiskias pavasaris ateis..
Pas mane niekas nerūksta,nei balti,nei juodi ,tai daba Liuciperi nuneši pareiškimus,sekančią dieną gali jau ženytis,nebėr eilių
QUOTE(Perlen @ 2013 03 14, 11:34)
Pas mane niekas nerūksta,nei balti,nei juodi ,tai daba Liuciperi nuneši pareiškimus,sekančią dieną gali jau ženytis,nebėr eilių
o istikro kaip?
QUOTE(liuce @ 2013 03 14, 13:30)
o istikro kaip?
Kas ištikro? Daba kūrenu,tai rūkst šviesūs dūmiukai,o dėl ženatvės,tai tikrai,mažai kas besiženyj,tai kada užsimanai,tada ir pasirenki data,aš tai laukiau eilėj stovėjau prie gaidžio gal kokius du mėnesius
QUOTE(Perlen @ 2013 03 14, 18:14)
Kas ištikro? Daba kūrenu,tai rūkst šviesūs dūmiukai,o dėl ženatvės,tai tikrai,mažai kas besiženyj,tai kada užsimanai,tada ir pasirenki data,aš tai laukiau eilėj stovėjau prie gaidžio gal kokius du mėnesius
tao matyt geras gaidys buvo,kad tiek laukt nenusibodo o dabar kaip?buvo verta laukt
QUOTE(Perlen @ 2013 03 14, 18:14)
Jei geras gaidys tai ir tris menesius gali laukti as laukiau puse metų
QUOTE(liuce @ 2013 03 15, 13:38)
tao matyt geras gaidys buvo,kad tiek laukt nenusibodo o dabar kaip?buvo verta laukt
bet galiu prasukr greiciau tik reiktu atvaryt i mano miesta
Netycia prisilupau
QUOTE(mazgote @ 2013 03 17, 16:22)
Jei geras gaidys tai ir tris menesius gali laukti as laukiau puse metų
Netycia prisilupau
Netycia prisilupau
o buna netycia
kaip gyvenat bobos?
QUOTE(liuce @ 2013 03 18, 11:11)
Buna
gyvenu,su ziauriu snargliu ir skaudanciu danciu
QUOTE(PIŽAMA @ 2013 03 20, 00:59)
mazgote nusileisk an zemes.........
O ką,tu išpistgalve net sakinio vidurnaktį nesugebi suregzt,kad reik redaguot
QUOTE(Perlen @ 2013 03 20, 10:57)
O ką,tu išpistgalve net sakinio vidurnaktį nesugebi suregzt,kad reik redaguot
Pažiūrėk į save sterva.... per daug prirašiau,tegul pagalvoja pati,aš nešiku viešai ant galvos.