Įkraunama...
Įkraunama...

Mazgolio ir Liuciperio konteinerine :)

QUOTE(mazgote @ 2013 03 07, 19:17)
Sukasi sukasi drinks_cheers.gif  kaip beto juk patroksiu kitaip  doh.gif  unsure.gif

nu jo,nebutum mazgote,jei visko nesugertum..kitaip susiraukslesi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(liuce @ 2013 03 07, 20:35)
nu jo,nebutum mazgote,jei visko nesugertum..kitaip susiraukslesi  biggrin.gif

Tai aisku kad nenoriu but sena susiraukslejus hihihi.gif flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(mazgote @ 2013 03 07, 21:23)
Tai aisku kad nenoriu but sena susiraukslejus hihihi.gif  flirt.gif

nu tai zinai,per ispurtusi ir jaunatviskai patinusi veida,suda ten suprasi kiek to amziaus biggrin.gif
Atsakyti
SU MUSU DIENA 4u.gif tongue.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(mazgote @ 2013 03 08, 15:33)
SU MUSU DIENA 4u.gif  tongue.gif
user posted image

dekui.tau raudonas.o man visas laukas biggrin.gif

user posted image

user posted image

user posted image

taip sakant atsveskim 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liuce: 08 kovo 2013 - 18:56
QUOTE(liuce @ 2013 03 08, 18:55)
dekui.tau raudonas.o man visas laukas  biggrin.gif

taip sakant atsveskim  4u.gif  biggrin.gif

Zdarov mirksiukas.gif jau kaip uzsisikau to kumpio kad siandien variau in turgu gabala nusipirkau ir jau kepa wub.gif dar tarakona savo palikau pas meistru tai dabar kaip be koju ir be ranku jauciuos doh.gif maxej tris maisus prisipirkau ir tyik isejus prisiminiau kad be masinos doh.gif doh.gif doh.gif
Pyzdiec ispyzdejimas cool.gif
Atsakyti
QUOTE(mazgote @ 2013 03 09, 11:28)
Zdarov mirksiukas.gif  jau kaip uzsisikau to kumpio kad siandien variau in turgu gabala nusipirkau ir jau kepa wub.gif  dar tarakona savo palikau pas meistru tai dabar kaip be koju ir be ranku jauciuos doh.gif  maxej tris maisus prisipirkau ir tyik isejus prisiminiau kad be masinos doh.gif  doh.gif  doh.gif
Pyzdiec ispyzdejimas  cool.gif

rankos nenutruko g.gif lotuliukas.gif as tai sendien va kiaulyte susitvarkiau.vakar pjovem ax.gif
Atsakyti
QUOTE(liuce @ 2013 03 10, 14:37)
rankos nenutruko  g.gif  lotuliukas.gif  as tai sendien va kiaulyte susitvarkiau.vakar pjovem  ax.gif

Bet tai kai jus edat tas kiaules blink.gif blink.gif g.gif juk nesenai sakei kad pjovet dabar vel blink.gif unsure.gif
Atsakyti
blink.gif blink.gif blink.gif Nu pyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyze Liuciperi,tai kiek vištų per metus suėdi doh.gif ,besotė kažkokia,zdarovos karovos,ėjau pro šalį,žiūriu kokia temutė ir užėjau lotuliukas.gif ,bet sako kur du,trečias nereikalingas,einu toliau irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Perlen @ 2013 03 10, 16:40)
blink.gif  blink.gif  blink.gif  Nu pyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyze Liuciperi,tai kiek vištų per metus suėdi  doh.gif ,besotė kažkokia,zdarovos karovos,ėjau pro šalį,žiūriu kokia temutė ir užėjau  lotuliukas.gif ,bet sako kur du,trečias nereikalingas,einu toliau  irnesakyk.gif

Nu zdarova Perlinka 4u.gif nu nebuk jau tokia pasikelus ir pasiputus nepraeik pro sali cool.gif juk uzteks vietos ir kontike ir prie stalo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mazgote @ 2013 03 10, 17:57)
Nu zdarova Perlinka 4u.gif  nu nebuk jau tokia pasikelus ir pasiputus nepraeik pro sali cool.gif  juk uzteks vietos ir kontike ir prie stalo mirksiukas.gif

irnesakyk.gif Nu aš tai tikrai nepasikėlus schmoll.gif ,šalta labai ,žiemą taip šalt nebuvo,kaip daba doh.gif ,kažkada turėtų rodyt mano piratnamį,vakar kažką filmavo,užpiso jau jie mane aggressive.gif ,šunys loja,uodegas kilnoja visa naktį,mano draugai mentai nebeišvažiuoj hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(mazgote @ 2013 03 10, 15:17)
Bet tai kai jus edat tas kiaules blink.gif  blink.gif  g.gif  juk nesenai sakei kad pjovet dabar vel blink.gif  unsure.gif

priminsiu,kad as mazai mesos kapoju ax.gif
ana tai karikatura buvo o ne kiaule.galva grobai ir zarnos.paskui tik skura.. biggrin.gif sita paskutine jau smile.gif nuo spalio rinkimu,sendienine trecia doh.gif biggrin.gif

QUOTE(Perlen @ 2013 03 10, 16:40)
blink.gif  blink.gif  blink.gif  Nu pyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyze Liuciperi,tai kiek vištų per metus suėdi  doh.gif ,besotė kažkokia,zdarovos karovos,ėjau pro šalį,žiūriu kokia temutė ir užėjau  lotuliukas.gif ,bet sako kur du,trečias nereikalingas,einu toliau  irnesakyk.gif

ogogo kokie zmogai bigsmile.gif vistu as nevalgau cool.gif nu ka padaryt ,kad vyrai mesaedziai.be mesos nei dienos doh.gif man tai jos isvis galetu nebut schmoll.gif
Atsakyti