Perlinka kuo užkliuvo maxima tavo kad pasbombint norėjai ar draugu mentu pasiilgai
QUOTE(mazgote @ 2014 03 21, 09:13)
Perlinka kuo užkliuvo maxima tavo kad pasbombint norėjai ar draugu mentu pasiilgai
Ne Maxima,Akropolis,kitam gale nuo manes ,man jo nereik,tai pastaciau baliona,nebeturiu draugo medziotojo buvusio mento,pasibaige gyvenima kaip Sapras,matyt prisimedziojo,dar samanike virdavo,kazkas pastukacino,dabar draugu neber gi ,visi tik kad paskust,dar ka padaryt ,kaimynka snek pati viena,duris savo tranko ,matyt jau daug sratu ismete ,bet as jos nesnekinu,i akis nelendu,nenoriu prasidet
Tai liudnai tada gyveni ka neturi nei draugeliu,nei rakalu su mentukais
Perlinka ar gyva dar
QUOTE(mazgote @ 2014 05 07, 16:21)
Perlinka ar gyva dar
Gyva biski,laukiu kruopu nesulaukiu
QUOTE(Perlen @ 2014 05 16, 13:09)
Gyva biski,laukiu kruopu nesulaukiu
Zdarov
o tai neduoda jau birža tau kruopų? kiba idarbino kur nors per prievarta
QUOTE(mazgote @ 2014 05 20, 13:50)
Zdarov ,ne birza kruopas dalina,o socialinis,savaite padirbau savo noru,trys viename,tai nakui sakau tokius darbus,o gal as jau dirbt nebemoku ,kaip tu,naujoj vietoj jau
QUOTE(Perlen @ 2014 06 03, 17:13)
Zdarov ,ne birza kruopas dalina,o socialinis,savaite padirbau savo noru,trys viename,tai nakui sakau tokius darbus,o gal as jau dirbt nebemoku ,kaip tu,naujoj vietoj jau
Zdarov
Savo noru tai kur čia socialiniam viešus darbus? kas cia per darbas trys viename
Man tai gerai,jau isivažiavau ir visai super duper
Vel karščiai atein reiks jauciu balvonus prie kokios balos vežt i stovyklas,bet nenori asilai geriau trintis kiemais
labas putes mano kompui autas visiskas,tai biski prasivaidenu kad nenusprogau ir lekiu kol atsimenau slaptazodi tai pize pize.bet galva dar veikia pasirodo. gyvenu gerai.leliaus dar nera ir neaisku ar bus.bet yra viena merga ir bus gerai ane
cia putytes. buckis
cia putytes. buckis
QUOTE(liuce @ 2014 06 08, 13:15)
labas putes mano kompui autas visiskas,tai biski prasivaidenu kad nenusprogau ir lekiu kol atsimenau slaptazodi tai pize pize.bet galva dar veikia pasirodo. gyvenu gerai.leliaus dar nera ir neaisku ar bus.bet yra viena merga ir bus gerai ane
cia putytes. buckis
cia putytes. buckis
O **** blia kokios putes pasirode tai kompui jau seniai sakei kad pyze.....
o kaip bobulka? dar be palikimo esi?
Kode; nebus? ka nestovi? neistryksta?
Pasirodyk dažniau liuce
QUOTE(mazgote @ 2014 06 07, 10:05)
Zdarov
Savo noru tai kur čia socialiniam viešus darbus? kas cia per darbas trys viename
Vel karščiai atein reiks jauciu balvonus prie kokios balos vežt i stovyklas,bet nenori asilai geriau trintis kiemais
Zdarova,kokius dar viesus,viesus savo noru nieks nedirb,skir nori nenori,Norfoj dirbau,pardaveja,darbininke ir valytoja ,gal ir nieko but,buc gal pripratus,bet po 4 dienu mane norejo palikt viena,gi ne tas protas mano jau,viskas nauja,dar buxalteriu turi dirbt,skyre mesos,desros,zuvies skyriu,kept dar,bvet pildyt visokius zurnalus dar turi,nebe tas kaip anksciau,kodu kodai ,valytoja tai as nenoriu ,tai savo balvonus surisk ir nuvesk prie kokio ezero nors savaitei
QUOTE(mazgote @ 2014 06 08, 21:22)
O **** blia kokios putes pasirode tai kompui jau seniai sakei kad pyze.....
Pasirodyk dažniau liuce
Pasirodyk dažniau liuce
tai zinai viltis durniu motina - vis tikiuosi,kad atsigaus
babulka kai issiveze spalio pabaigoj tai ir tiek ziniu.anei palikimo nieko... ai tiesa raktas nuo buto jos dar yra pas mane
stovet tai stovi. tik spek duot
perline - nieko blogo ir valytoja pabut. as pagalvojau maziau proto knistu