Nu ka plerzos nepasirodet siais metais
nu pasirodykit kaitaip bent jau
Perlinkai linkiu kad galvos neukistu ir siknos nenupestu o jos gaidžiui kad dar uztektu smarves jai plunksnas pakedent
nu o tau Liuce nu ka tau ***.t nusipirk kompa o jei neturi uz ka greiciau pastok ir gausi dekretines
SU NAUJAIS ATEINANCIAIS BOBOS KADANGI SNIEGO NERA TAI SENIS TIK TOKS
Tai ka pyzdie.c visoms
QUOTE(mazgote @ 2014 01 15, 20:21)
Tai ka pyzdie.c visoms
Sveika,su NAUJAIS metais ,tai senai cia jau visom pyyyyyyyyyyyyyyyyyyzdiec ,mano kompui lomkes buvo,kazkoks nenusisekes.salta,tai sedziu ant peciaus
QUOTE(Perlen @ 2014 01 26, 14:58)
Sveika,su NAUJAIS metais ,tai senai cia jau visom pyyyyyyyyyyyyyyyyyyzdiec ,mano kompui lomkes buvo,kazkoks nenusisekes.salta,tai sedziu ant peciaus
OOOO BLIACKA kokia fauna,liaudis parėjo
Tupi ant peciaus karšto tai gal ir vitus kiausius iškart dedi
Nu zdarova zdarova kas dar geresnio kaip gaidys tavo dar klibikščiuoja?
QUOTE(mazgote @ 2014 01 27, 23:11)
OOOO BLIACKA kokia fauna,liaudis parėjo
Tai virti,kepti,kokiu reik tokiu ir bus kiausu gaidys vaiksto,kiausai vietoj ir jo,daugiau nieko gbero,vejas kyla,tai reiks lipt auksciau ,kaip tu begyvuoji,kaip tavo chebrantai?
QUOTE(Perlen @ 2014 01 28, 17:09)
Tai virti,kepti,kokiu reik tokiu ir bus kiausu gaidys vaiksto,kiausai vietoj ir jo,daugiau nieko gbero,vejas kyla,tai reiks lipt auksciau ,kaip tu begyvuoji,kaip tavo chebrantai?
Nu tai liuks jei ir gaidys su kiausiais vaiksto nenunesa tavo laktos toks vejas kaip tavo palikuone dirba
Mano darmajedai baigia nervus suesti mano visus bet dar snukiu nereik dauzyt nes dirzui jau per dideli,tai dar puse bedos uzplaukia kaip ir visiems tokios durno amziaus metu kai visi aplink debilai tik as protingas
Pas mum nera vejo,vakar biski buvo pakiles,ber sende jau ramu ,dirb merga ir uz mnane
QUOTE(Perlen @ 2014 01 29, 10:16)
Pas mum nera vejo,vakar biski buvo pakiles,ber sende jau ramu ,dirb merga ir uz mnane
Zdarov o kaip siandien vejas vakar buvau parury tai nu nafig jau mano mases vos neisverte is koju
Mokslus taip ir mete any
Zdarov
Pagalvojau Perlinka kad mes dar siemet nedarem gramulkos nu
Davai padarom
Pagalvojau Perlinka kad mes dar siemet nedarem gramulkos nu
Davai padarom
Perlinka ar dar gyva?????
Pasvnciam davai
Pasvnciam davai
O ***,kiek pautienes Mazgolis prikepe ,gyva,tik ner ka pasakyt,ridisiukai aug jau,zirnisu pasejau,bet uzsnigo,jauciu jau kaput jiem,isnaujo reiks sodint,nebus ka lest
Nu nors tu atsivilkai
Kaip gyva? kaip Gaidys kruta?
su kaimynais dar nekariauji?
As dar nieko nesodinau darze tik ant palanges namie
Kaip gyva? kaip Gaidys kruta?
su kaimynais dar nekariauji?
As dar nieko nesodinau darze tik ant palanges namie