gyva.sveika.ne nescia.pasirodau,kad dar egzistuoju.vel is bibles rasau.tuoj leksiu merginos pasiimt is autiko.vakar ne i ta busiuka isedo,tai pasivazinejo mergina lekiu darban senes panervuot.bet greit baigsis darbai.uzkniso subine svetima valyt o siaip tai viskas gerai.neskaitant koju.nes labai sunkiai vaikstau.jauciuos kaip is tos pasakos apie undinele - eini ir bado kaip su peiliais,garantuotai kazkas su venais negerai - nes atsiveria zaizdos.zodziu punu gyva
p.s. sveikatos ir laimes bopces.iki pasimatymo.myliu buciuoju - ruron isvaziuoju
IKI
Zdarov pasivaiduokliauju ir as,mano propesoriai ne tik savo kompa suede bet ir mano
Nu Liuciau vos spejau apsizanyt jau pelenai is subines byra o tavo diedas cia ar isvares
Perlinka kaip sekas kapot giminei galvas kiba jau oficialiai dirbi
Nu Liuciau vos spejau apsizanyt jau pelenai is subines byra o tavo diedas cia ar isvares
Perlinka kaip sekas kapot giminei galvas kiba jau oficialiai dirbi
Yra gyvų
Zdarov,mano kompam irgi lomkes,kuo maziau naudoju,tuo daugiau problemu ,jau atidirbau ,4 dienas padirbau,tipo po 4 val,bet dirbau po 7,tai skau pasol tu *****,pats dirbk,kazka dar bande sukaut,bet gerai,gerai sako,pasirase ir atsisveikinom ,bereikalo is birzos isejau,puse etato galejau stovet,daba vel reiks stot is naujo
QUOTE(Perlen @ 2013 09 21, 19:16)
Zdarov,mano kompam irgi lomkes,kuo maziau naudoju,tuo daugiau problemu ,jau atidirbau ,4 dienas padirbau,tipo po 4 val,bet dirbau po 7,tai skau pasol tu *****,pats dirbk,kazka dar bande sukaut,bet gerai,gerai sako,pasirase ir atsisveikinom ,bereikalo is birzos isejau,puse etato galejau stovet,daba vel reiks stot is naujo
Nu jooo.... tai dabar vėl bedarbe
Tai ner jau gyvu visai
QUOTE(mazgote @ 2013 10 17, 21:54)
Tai ner jau gyvu visai
Tai dar biski gyvu yra,mano gaidelis Sventojoj,sanatorijoj,ne is gero gyvenimo aisku,sestadieni vaziuosim lankyt ,kaip Mazgolis laikais?
Ka padarei nukakošint gaidį norėjai
aš gyvenu,biški užsisukus darbe debilas dyrikas atleido o dyrbt nėr kam
Tu dar bedarbė?
aš gyvenu,biški užsisukus darbe debilas dyrikas atleido o dyrbt nėr kam
Tu dar bedarbė?
Perlinka ar dar gyva esi
Liuce gausi i duda ko neatsivelki iki čia ten tai užeini
Liuce gausi i duda ko neatsivelki iki čia ten tai užeini
labas.sakau jau busit ismire visos neuzsuku nes kompas eilini kart gryba pjauna.kada nori isijungia.kada nori dingau padaro seip man viskas gerai.vakar sene islydejau i seneliu namus.pinigus gavau.sendien nebeturiu vien zo jei tik galesiu kompa ijungt [- uzsuksiu
ciau
QUOTE(liuce @ 2013 11 07, 12:08)
labas.sakau jau busit ismire visos neuzsuku nes kompas eilini kart gryba pjauna.kada nori isijungia.kada nori dingau padaro seip man viskas gerai.vakar sene islydejau i seneliu namus.pinigus gavau.sendien nebeturiu vien zo jei tik galesiu kompa ijungt [- uzsuksiu
ciau
Zdarov aš dar gyva
Tai gal laikas nauja kompa nusipirk
Dar ne nėčias Liuciperiau
Tai ko išgrūdai į senaja į ubagyną
Tai spejai pralakt jau
Perlinka ku ku
Sveikos,gyva dar,ir gaidelis gyvas,biski su koja blogai,ciut eina ,rytoj batus reiks vaziuot zieminius keistis