O as su SAMANES bidonu
QUOTE(mazgote @ 2013 07 10, 08:22)
pas mane namie vienas varymas samanes isrytas . antras jau padarytas.trecias darymas laukia dvigubas darysim savaitgali...
atsikeliau uztinusiu zandikauliu..grazu - puse snukio kaip buldogui
QUOTE(liuce @ 2013 07 10, 19:48)
pas mane namie vienas varymas samanes isrytas . antras jau padarytas.trecias darymas laukia dvigubas darysim savaitgali...
Kas in liūlino Liuciau
Ne isrykit visko,veselei pataupykt
Pyyyyyyyyyyyze,atvarysiu su mentu,gerai mum bus ir nevarytas,patys išsivarysim konfiskavę ,pas mane *** obelis alyvinė sulūžo,neturėsim su trušiais ką graužt ,galėjo dar nelūžt,būt greit jau prinokę ,tie broliai mižniai čia nulaužė
QUOTE(Perlen @ 2013 07 11, 13:48)
Pyyyyyyyyyyyze,atvarysiu su mentu,gerai mum bus ir nevarytas,patys išsivarysim konfiskavę ,pas mane *** obelis alyvinė sulūžo,neturėsim su trušiais ką graužt ,galėjo dar nelūžt,būt greit jau prinokę ,tie broliai mižniai čia nulaužė
Kas ten urlaganas pas tave kad obelas vercia Pas man nieks nemyza tik retkarciais sidro priderus siandien nuvarau pamyst
QUOTE(mazgote @ 2013 07 11, 15:38)
Kas ten urlaganas pas tave kad obelas vercia Pas man nieks nemyza tik retkarciais sidro priderus siandien nuvarau pamyst
A jau Mazgolis sidro priliurlinai ,lietus lijo,sena obelis,supuves matos kamienas,tokios gražios kerpės augo,tai ir nulūžo,nieko amžino nėra
QUOTE(Perlen @ 2013 07 11, 18:57)
A jau Mazgolis sidro priliurlinai ,lietus lijo,sena obelis,supuves matos kamienas,tokios gražios kerpės augo,tai ir nulūžo,nieko amžino nėra
Taip gavos kad reikejo gert
Liuce as i svadba einu 26 diena vakar pakviete gal netycia susitiksim beje svadba Perlinkos kaime as cia rimtai
QUOTE(mazgote @ 2013 07 13, 11:32)
Taip gavos kad reikejo gert
Liuce as i svadba einu 26 diena vakar pakviete gal netycia susitiksim beje svadba Perlinkos kaime as cia rimtai
tai gaidys metė mane,gal su kita ženijas
QUOTE(Perlen @ 2013 07 13, 13:57)
tai gaidys metė mane,gal su kita ženijas
Nukirsciau tokiam gaidziui visas galvas
Liuciukai au kaip sekas ruostis
laba.toks tas ir ruosimasis. rubus visi turim.zaidimai sugalvoti.maistas irgi sugalvotas,gerimo bus, sveciai sukviesti.beliko kita antradieni sulaukt brolio seimynos is airijos.paskui maista susipirkt.kita penktadieni sale susitvarkyt,butelyte padaryt.ir laukt sestadienio.as tai matot kaio auksaranke,tai ir suknele susimeistravojau.ne balta.tos spalvos nekenciu.sukuosena irgi pati pasidarysiu,plius dar dvi galvos lauks be mano mazosios sukuosenu darymo zodziu pilna gyvybes
Tikiuosi fotkes ir saldzios atnesi