Ne milijonus ir as turiu bet uzknisa stuka euru ten tik buvo terminuota bet gal grazins tokias uteles
QUOTE(mazgote @ 2013 02 12, 21:40)
Ne milijonus ir as turiu bet uzknisa stuka euru ten tik buvo terminuota bet gal grazins tokias uteles
ale kaip konteinerine tai turtinga esi gyvate uzuojauta
QUOTE(liuce @ 2013 02 12, 22:02)
ale kaip konteinerine tai turtinga esi gyvate uzuojauta
***** cia turtinga paskutines uteles atiduos sake tai per daug nepergyvenu bet nervas tai jama o motka kad staugia lyg *** as kalta buciau
QUOTE(mazgote @ 2013 02 12, 22:15)
***** cia turtinga paskutines uteles atiduos sake tai per daug nepergyvenu bet nervas tai jama o motka kad staugia lyg *** as kalta buciau
reikejo atsikirs - nerek, neesk manes nes ir taip pms uz mane eda
o is tikro,tai gerai,jei atiduos
QUOTE(liuce @ 2013 02 13, 00:09)
reikejo atsikirs - nerek, neesk manes nes ir taip pms uz mane eda
Ai irgi klemensas ja eda tai nekreipiu perdaug demesio
snoras per du menesius atidave puse atiduos ir cia
siandien est pridariau nedaedeliams trims dienosm uzpypino stovejimas prie bliudu vienas eda,kitas ne tai *** ponaiciam atskirai
Liuciau ruosies rytojui ka nors idomaus
QUOTE(mazgote @ 2013 02 13, 15:57)
Ai irgi klemensas ja eda tai nekreipiu perdaug demesio
siandien est pridariau nedaedeliams trims dienosm uzpypino stovejimas prie bliudu vienas eda,kitas ne tai *** ponaiciam atskirai
o tema apie bliudus
o siaip pas mus namie irgi tas pats su needimu to ka visi galetu.tik sikart ta needele esu as
buvau nesenai pardei tai tik romeo pasiemiau...suda ta valentinke,nes jei myli tai visus metus kiekviena diena ,o ne tik sita.o bet taciau ryt elektros nebus pas mus.tai priverstine romantika su zvakem ir ale jauciu ka ryt mm pramus.tai toks ir sventimas.bet gal ir ne...
o ka tu planuoji?
QUOTE(liuce @ 2013 02 13, 17:33)
o tema apie bliudus
o siaip pas mus namie irgi tas pats su needimu to ka visi galetu.tik sikart ta needele esu as
buvau nesenai pardei tai tik romeo pasiemiau...suda ta valentinke,nes jei myli tai visus metus kiekviena diena ,o ne tik sita.o bet taciau ryt elektros nebus pas mus.tai priverstine romantika su zvakem ir ale jauciu ka ryt mm pramus.tai toks ir sventimas.bet gal ir ne...
o ka tu planuoji?
o ka tu planuoji?
Man tai sudas ta valentinke cia tycia atjungs kad rioooomantika butu tai laikyk ciurikus kad nepramustu
Nieko as negalvoju nes neturiu ka galvot
QUOTE(mazgote @ 2013 02 14, 19:57)
nu baisiuasiai dekui
kaip tau vakarykste diena? man tai visai normaliai..su sparstmenkom atsventem bobiskai,fdar sampes vakare namie.tai buvo visai nepramuso dar
Mazgoli - pasiplovei ar svente sventi
QUOTE(liuce @ 2013 02 16, 10:19)
Mazgoli - pasiplovei ar svente sventi
Nepasiploviau liuce buvau parury stintu pekloj
labas
tai kaip parurys?kaip stintos?
man savaitgalis tai sudinas buvo.V susirgo,tai zinai kaip vyrai,jau TOOOOKIE ligoniai tai nu i ....
tai kaip parurys?kaip stintos?
man savaitgalis tai sudinas buvo.V susirgo,tai zinai kaip vyrai,jau TOOOOKIE ligoniai tai nu i ....