O ,Liuciperis parsirado ,būsi turtinga nukaršinus bobute aš tai keikiuos,manes nepypin čia ****
O zdarov liuciau pagaliau parsivilkai valkata tai ziurek ir dovanu svadbai bobutes palikima gausi
Pyzdiec kas cia tau neleidzia nusikeikt va mat ai ka reiskia kad senai tryniais cia,praradai puse teisiu
Perlinka kaip tavo merdžina jau baig mokslus
Pyzdiec kas cia tau neleidzia nusikeikt va mat ai ka reiskia kad senai tryniais cia,praradai puse teisiu
Perlinka kaip tavo merdžina jau baig mokslus
Pyzdiec kaip ciotkaip bazarinam
QUOTE(mazgote @ 2013 06 03, 14:25)
Pyzdiec kaip ciotkaip bazarinam
Ką čia bazarint iš kaiuro į tuščią,vasara gi,pats darbymetis,šienapjūtė pas mane,pjaunu plyteles su žoliapjove,kad net užsilenkė
QUOTE(Perlen @ 2013 06 04, 19:04)
Ką čia bazarint iš kaiuro į tuščią,vasara gi,pats darbymetis,šienapjūtė pas mane,pjaunu plyteles su žoliapjove,kad net užsilenkė
Nu bent jau pasivaident kad gyvos dar
Jau akys uzpiltos kad matai zole ant plyteliu tai dabar su dalgiu sienauk
QUOTE(mazgote @ 2013 06 05, 10:14)
Nu bent jau pasivaident kad gyvos dar
Triušus dabar paleidau,tegu ganos ,tai mes čia tik ir esam gyvos,kitos tik pasivaidena,pašnipinėja
QUOTE(Perlen @ 2013 06 05, 18:54)
Triušus dabar paleidau,tegu ganos ,tai mes čia tik ir esam gyvos,kitos tik pasivaidena,pašnipinėja
Nakti palieki triusius lauke ar namo susivarai tau ju neperdaug daug turi? gal nepastebesi kad vieno kito ner
Tai tie vaiduokliai visada pasimajacina ir dingsta
Gie pasirodytu,tai man reikalas butu gal su ja,bet ir ta ispyzdejo kaip tikra gine
QUOTE(mazgote @ 2013 06 07, 16:36)
Nakti palieki triusius lauke ar namo susivarai tau ju neperdaug daug turi? gal nepastebesi kad vieno kito ner
Gie pasirodytu,tai man reikalas butu gal su ja,bet ir ta ispyzdejo kaip tikra gine
Ką tu čia Mazgoli mano triušiais rūpinies,gal ir tu nori papyzdint pas mane ,palieku lauke per naktį ,šende cepelinus susiruošiau virt,viską jau susiruošiau,mėsas,varškę,bulbas išviriau,sakau reik pradėt tarkuot,einu mašinkos,mašinka stovi veramdoj,ateinu,ogi nėra,žiūriu kitoj vietoj nėra ,prieš kokius 4 mėn buvau skelbimą įdėjus,kad kai ką parduodu,tai paskambin moteriškė,atvažiuoj,tink viskas ir patink,bet sako pirksim rytoj,nepasiėmiau pinigų,po kokios valandos vėl skambin,sako atvažiuojam,atvažiavo papirko ką pardaviau,tai matyt ir tą prigrėbė,akcija,vieną perki kitas nemokamai ,sena,rusų laikų dar buvo,bet gera,tik nesunkė,bet turiu dar sunkiamą,bet nepatink,stiuškų tokių daug lieka,būč rankikėm tarkavus,pyyyyyyyyyyyyyyze čia vadinas ,o su sulčiaspaude jeigu bulbas tarkuočiau,kas gautūs? ,gal visai nieko
Zdarov ne ,nepyzdinsiu ,jau nebereik man kailkiuku
Kaip baiges tau su cepais gaidi reikejo ikinkyt ir but sudrozes tau tas bulbas
As esu su sulciaspaude tarkavus,normaliai gavos o kas per aparatas kur dar ir sunkia
Atidarem parurio sezona
As esu su sulciaspaude tarkavus,normaliai gavos o kas per aparatas kur dar ir sunkia
Atidarem parurio sezona
QUOTE(mazgote @ 2013 06 09, 15:38)
Zdarov ne ,nepyzdinsiu ,jau nebereik man kailkiuku
Atidarem parurio sezona
Atidarem parurio sezona
zDAROVA,TAI PARŪRĮ ATIDARYMAS JAU SENIAU BUVO,PRAMIEGOJEi ,nu tai yra,kur tarkuoj ir sunk,yra kur tik sunk,yra daba visokių kombainų,kur viską daro ,gaidžionebuvo,aš moku ir rankikėm drožt ,nusipirksiu,*****tegu tur,gal jiem labiau reik,aš bedarbnė,turiu laiko,galiu drožt visą dieną
QUOTE(Perlen @ 2013 06 09, 17:47)
zDAROVA,TAI PARŪRĮ ATIDARYMAS JAU SENIAU BUVO,PRAMIEGOJEi ,nu tai yra,kur tarkuoj ir sunk,yra kur tik sunk,yra daba visokių kombainų,kur viską daro ,gaidžionebuvo,aš moku ir rankikėm drožt ,nusipirksiu,*****tegu tur,gal jiem labiau reik,aš bedarbnė,turiu laiko,galiu drožt visą dieną
Per tikra atidaryma as dirbaumo ir smaros ziauriai nenormaliai daug tada,o dabar tyliai ramiai nuvarem trim dienom i sventaja ir vsio
Nu *** nemaciau tokios masinkos kad sunktu atsilikus esu nevaro daugiau birza tave viesu darbu dirbt
ale tave suzvaigzdziavo neleido net na.chui pasiust
QUOTE(mazgote @ 2013 06 09, 18:08)
Per tikra atidaryma as dirbaumo ir smaros ziauriai nenormaliai daug tada,o dabar tyliai ramiai nuvarem trim dienom i sventaja ir vsio
Nu *** nemaciau tokios masinkos kad sunktu atsilikus esu nevaro daugiau birza tave viesu darbu dirbt
Vo ***,tai reik lietuviškai gal pavaryt ,ale kaimas,tai su kuo tu bulves tarkuoji,rankom gal dar ,nevaro kol kas,buvau pati tokį susiradus durnyne,ale kad ten labai išsipisinėj,labai jau sterilu tur būt,tai skaiua,*****,niekur neisiu ,tai pailsėjei Mazgoli,daba mandri
Vėl sužvaigždėjau