Užpiso mane tie Lavrinovičiai ir tos supistos reklamos,kol aš čia įeinu dešimt kartų tie supisti ruskiai susispaudž,jei jau reklamuoj ką,tai gal ir lietuviška gražia kalba reklamuot,ne skersruskius kažkokiu dėt,išsiliejau ,pas mum sniego gaidžiui iki kiaušų
QUOTE(Perlen @ 2013 04 05, 18:47)
Užpiso mane tie Lavrinovičiai ir tos supistos reklamos,kol aš čia įeinu dešimt kartų tie supisti ruskiai susispaudž,jei jau reklamuoj ką,tai gal ir lietuviška gražia kalba reklamuot,ne skersruskius kažkokiu dėt,išsiliejau ,pas mum sniego gaidžiui iki kiaušų
Nebuk pikta - ikalk degtines Pas mum irgi sniego iki tavo gaidzio kiausu Matavau
QUOTE(Perlen @ 2013 04 05, 19:47)
Tai uzsidek bloka ir nemetys jokiu reklamu as tai nematau ju
QUOTE(liuce @ 2013 04 05, 21:20)
Nebuk pikta - ikalk degtines Pas mum irgi sniego iki tavo gaidzio kiausu Matavau
Kokiu budu matavai
QUOTE(mazgote @ 2013 04 05, 20:42)
tai tik mano ir to gaidzio paslaptis
QUOTE(liuce @ 2013 04 05, 23:19)
tai tik mano ir to gaidzio paslaptis
Tai negi tamsoj matuojat kad nieks nematytu
Perlinka ka cia sugalvojai :verysad:taigi uzblokuok ir nebus tu reklamu
Nemoku aš čia nieko blokuot,kažkokios nesąmonės čia išvis tam SM
QUOTE(Perlen @ 2013 04 06, 19:39)
Nemoku aš čia nieko blokuot,kažkokios nesąmonės čia išvis tam SM
Tik nevaryk kad chujovai cia buvo
Kaip gyvuojat bobos?
QUOTE(liuce @ 2013 04 09, 11:01)
Kaip gyvuojat bobos?
As tai gerai is darbo važiuoju,autiko laukiu,saule sviecia,stoviu deginuos prosto povasaris
Kaip tu?
Perlinka nu
jo as laukiu normalios vasaros jau.pavasaris kazkur issivilkes ir naciort jo bereik.tuoj vasara bus gal pas jus sniego bent jau maziau.pas mus tai grynai ziema
Pas Perlinka matyt gaidziu pestynes vyksta
Pirkinys neblogas
Pas Perlinka matyt gaidziu pestynes vyksta
Pirkinys neblogas
Šūda,nieks nesipeš pas mum,visi plunksnuoti,ale čia tik mane kol įeinu,nieko nesimato balta,arba tos supistos reklamos,nemoku aš jų užblokuot,aš gi višta ,saulės šende nėra pas mum