MUSU KONTEINERINE
Cia gyvena,rausiasi ir kaupia:
Jos didenybe MAZGOLIS
Ir LIUCIPERIS
MUSU SUKIS:
P.S. vistytem grudu,pigiu bilietu skraidanciom visada atrasim
cia butina tureti daug ,kad niekada nepritruktu
reiks pasirupint tik uzkanda
Prasau zakusonas vaisinu ir kitas kas uzsiks o gal paklydeles sielos grys i namus
Bet čia ne tu drauge
I aisku ne sausai ateinu
Bet čia ne tu drauge
I aisku ne sausai ateinu
tai pradesim vistas pjaut,tai gal issigas ir gris,o kita parskris pailsejusi
dekui uz vaises
nu bet zakon podlast vistik galioja serga mano pana nuo sendien nu *** tik pasigirk ane
dekui uz vaises
nu bet zakon podlast vistik galioja serga mano pana nuo sendien nu *** tik pasigirk ane
Eik tu sikt nu matai *** negali girtis nebent tyliai geltonai kad zarazos nematytu
Kas gerkle?
As biski pod šefe bet normos ribose rytoj pas ex dar baliuka atlaikyt ir vualia sventes baiges iki kovo 8
Kas gerkle?
As biski pod šefe bet normos ribose rytoj pas ex dar baliuka atlaikyt ir vualia sventes baiges iki kovo 8
QUOTE(mazgote @ 2013 02 09, 21:03)
Eik tu sikt nu matai *** negali girtis nebent tyliai geltonai kad zarazos nematytu
Kas gerkle?
Kas gerkle?
jo. gerkle ir tempos vos vos
n epamirsk uzgaveniu atbaliavot dar bet *** tu baliavoji ir baldielini, net pavydas ima reiks gal nors alaus butelka ikalt va sendien negalejau eit sportuot, maniskis apsiformino anksciau laiko ir tevukas mano kaip visada,jam cia norma nu *** gyvenu tarp pijoku,, nes jai maniskis be manes pavartojo,tai jis jau alkoholikas kaip turi but ner ko be manes ryt
Tai griebk gerkle su druska skalaut gargaliuot
Ai netycia sveciu uzpuole ir pagrobe i sodyba
Nu tevukuoži gal jau sentavine demensija.... nezinau kiek amziaus
Bet jei diedas be taves JAMA tai *** duociau kad kiausiai issproginetu nuo karscio
Ai netycia sveciu uzpuole ir pagrobe i sodyba
Nu tevukuoži gal jau sentavine demensija.... nezinau kiek amziaus
Bet jei diedas be taves JAMA tai *** duociau kad kiausiai issproginetu nuo karscio
Ku kū Liuce ar ir tu pasiplovei
QUOTE(mazgote @ 2013 02 10, 00:47)
...............
ku ku
tai ir daviau,kad issproginejo..tiksliau ''nedaviau'' - bausme jam
tai ka, est padariau,ramu.reik V sulaukt ir puse 7 ir leksiu sportan busiu kaip gazele
Ka tu? as nepasiplausiu.nei geruoju nei bloguoju neisvarysi
As nieko sian nedirbu tai **** edu visa diena ir svarbiausia viska iseiles ir dar kazko noriu kazkos debiliskas pmsas
QUOTE(mazgote @ 2013 02 11, 15:46)
As nieko sian nedirbu tai **** edu visa diena ir svarbiausia viska iseiles ir dar kazko noriu kazkos debiliskas pmsas
nu geras pasiteisinimas tas ponas PMS man irgi reiks pradet taip
QUOTE(liuce @ 2013 02 12, 14:35)
nu geras pasiteisinimas tas ponas PMS man irgi reiks pradet taip
taik daugiau ne visu saru suverst negi sakysiu ai *** noriu est o neturiu valios geriau ant kito nurasyt
Kaip uzpisa tie bankai vapsce tuoj ubagais paleis saiba ispzdine
nu jo,su bankais tai tuoj bus amen visiems gerai ka as neturiu pinigu ir su bankais reikalu