Papildyta:
QUOTE(emissaa @ 2013 02 09, 12:01)
O kur yra Keune produkcijos parduotuvės Vilniuje? Ar tik pas kirpėjus? Ar tik el. ieškoti. Aš irgi kažkaip norėčiau tą šampūną su keratinu išbandyti, gal plaukučiai tvarkingiau atrodytų tiesūs, lygūs, nesišiauštų
Jei neklystu Pušų gatveje yra Femina bona biuras, ten galima daugko isigyti.
Papildyta:
QUOTE(Tresor @ 2013 02 18, 18:19)
Esu turejusi sias
Sakyciau siaip sau, sulipina ir apsunkina plauka, reikedavo nepadauginti, net uztekdavo puses ampulytes mano ploniems plaukams. Perleidau jas.
Ir esu turejusi Keunes grozio ampules, tai sios geresnes, manau turi gydomaji poveiki nei tos geltosios, bet antra karta nepirkau, ieskau vis kazko kito
Sakyciau siaip sau, sulipina ir apsunkina plauka, reikedavo nepadauginti, net uztekdavo puses ampulytes mano ploniems plaukams. Perleidau jas.
Ir esu turejusi Keunes grozio ampules, tai sios geresnes, manau turi gydomaji poveiki nei tos geltosios, bet antra karta nepirkau, ieskau vis kazko kito
Sitos tik blizgesiui skirtos, kazkada kirpeja viena pasakojo, kad gydymui reikia naudoti is pilkos linijos seruma arba grozio kapsules, o dabar maciau jau ir argano aliejus atsirado, reikia butinai ji panaudoti, sudetis atrodo nereali, gal kas bandet?
Papildyta:
QUOTE(style18 @ 2013 02 26, 20:52)
gal kas turite tokį? ar padeda nepaklusniems plaukams?
http://prekesgroziui...as-DEFRIZZ.html
labai brangus už 50 ml-95 lt.
http://prekesgroziui...as-DEFRIZZ.html
labai brangus už 50 ml-95 lt.
Si seruma naudoju pati, nes kiekviena ryta tiesinu plaukus, labai geras kvapas, super, nes apsaugo plaukus nuo karscio, neleidzia issauseti. O ir pakuote tokia prabangi, puosia vonios kambari
Papildyta:
QUOTE(ritinelis1 @ 2013 03 12, 16:40)
Atnesu atsiliepimus apie sia linija su argano aliejumi. Turiu sampuna ir balzama, patenkinta be galo maloniai ir taupiai naudojasi, neikyrus svelnus kvapas. Plaukai graziai krenta, tokie pamaitinti atrodo, nesivelia, lengvai sukuojasi O balzamas tai isvis kaip kaukes konsistencijos, labai maloniai "veikia" ant plauku, ilgiau palaikau ir net kaukes nededu Labai patiko man
Ir as galiu prideti pagiru apie si produkta, as dar ir kauke sitos linijos turiu, nerealu. Per didziasias metu sventes dovanojau mamai, uosvei ir draugei tokius rinkinukus, zinokit, visos be galo dziaugiasi, galite visos drasiai bandyti.
Papildyta:
QUOTE(muse115 @ 2013 04 16, 13:08)
labas mergytes,kokia linija rinktis ploniems,besiveliantiems plaukams,galai pasisiause,kaip siaudiniai...niekaip neprisitaikau priemoniu...
Nusipirk Repair visa linija, ji su argano aliejumi ir dar koki nenuplaunama kondicionieriu naudok, neleis veltis plaukams.