Atnesu atsiliepimus apie sia linija su argano aliejumi. Turiu sampuna ir balzama, patenkinta be galo maloniai ir taupiai naudojasi, neikyrus svelnus kvapas. Plaukai graziai krenta, tokie pamaitinti atrodo, nesivelia, lengvai sukuojasi O balzamas tai isvis kaip kaukes konsistencijos, labai maloniai "veikia" ant plauku, ilgiau palaikau ir net kaukes nededu Labai patiko man
Pabandžiau Keune su keratinu. Nusipirkau šampūną ir kaukę.
Tai plaukai tapo švelnesni, gražiai krenta, pats šampūnas labai malonios konsistencijos, skaniai kvepiantis.
Nors iš tiesų tikėjausi, jog ištiesins mano plaukučius , tačiau jie tapo lengviau tvarkomi, bet, kad būtų labai tiesūs, tai ne, vis vien reikia tiesintuvo - tobulam rezultatui
Tai plaukai tapo švelnesni, gražiai krenta, pats šampūnas labai malonios konsistencijos, skaniai kvepiantis.
Nors iš tiesų tikėjausi, jog ištiesins mano plaukučius , tačiau jie tapo lengviau tvarkomi, bet, kad būtų labai tiesūs, tai ne, vis vien reikia tiesintuvo - tobulam rezultatui
QUOTE(emissaa @ 2013 03 14, 22:11)
Na as nesenai nusipirkau ta rinkini akcijini, tai dar nekomentuosiu placiau, bet kolkas laabai patinka Na kad sampunas imtu ir istiesintu tai naivu tiketis bet ilgiau islieka tiesus
Panoramoj maciau kazkurioj saloj bet man vistiek patogiau internetu pirkt ir jei ka pasitart gali
QUOTE(emissaa @ 2013 03 14, 21:11)
tai keratininius produkrus ir reikia paveikti karsciu..arba isvenuoti su karstesniu fenu,arba vistiek teks tiesintuvu pasidarbuoti
Merginos pasidalinkite savo patirtimi ar cia tik mums taip atrodo ar is tikruju Keunes dazai kazkuo pasikeite.Mano kolege minimum 8 m. dazosi vien tik su Keine,nr 1517,visada buvo grazi sviesi,svari, blondine,as taip pat pradejau dazytis siuo nr,man labai patiko,bet kazkodel dabar taip nugeltonavome,kitos merginos kiek pastebejau taip pat pagelto...Kame reikalas?
QUOTE(linuxox @ 2013 03 15, 19:20)
Merginos pasidalinkite savo patirtimi ar cia tik mums taip atrodo ar is tikruju Keunes dazai kazkuo pasikeite.Mano kolege minimum 8 m. dazosi vien tik su Keine,nr 1517,visada buvo grazi sviesi,svari, blondine,as taip pat pradejau dazytis siuo nr,man labai patiko,bet kazkodel dabar taip nugeltonavome,kitos merginos kiek pastebejau taip pat pagelto...Kame reikalas?
senai dazot?
As tai nelabai,nepilnai metus,plius is pradziu eksperimentavome,maiseme su kitomis spalvytemis,bet mano kolege tai maziausiai 8 metus (tiek laiko as ja pazistu) ir jos sese ir mama ir dar daugiau draugiu taip pat ir visos tik su 1517numeriuku.
QUOTE(linuxox @ 2013 03 15, 19:39)
As tai nelabai,nepilnai metus,plius is pradziu eksperimentavome,maiseme su kitomis spalvytemis,bet mano kolege tai maziausiai 8 metus (tiek laiko as ja pazistu) ir jos sese ir mama ir dar daugiau draugiu taip pat ir visos tik su 1517numeriuku.
tada neturiu ka pasakyti tai protingiau patylet
O kur Šiauliuose Keune prekiauja?
Ar dar kam nors taip buvo?O gal vadybininkai cia taip pat uzsuka,gal kazkas pasikeite,gal kazka kitaip reikia daryti?
QUOTE(linuxox @ 2013 03 16, 15:35)
Ar dar kam nors taip buvo?O gal vadybininkai cia taip pat uzsuka,gal kazkas pasikeite,gal kazka kitaip reikia daryti?
jei nedega,pirmadieni uzklausiu