patarkit merginos gal kas zinot is keunes dazu kuri spalva butu tamsiai tamsiai ruda su violetiniu atspalviu?
QUOTE(shemsa @ 2015 07 30, 16:03)
patarkit merginos gal kas zinot is keunes dazu kuri spalva butu tamsiai tamsiai ruda su violetiniu atspalviu?
4.6
Kas gali patarti: kuris butu Keune Semi Color dazu numeris isgauti siai spalvai?
Mano dabartine spalva kazkas tokio (vat ir noriu patonuot tamsiau):
Mano dabartine spalva kazkas tokio (vat ir noriu patonuot tamsiau):
Po ilgu eksperimentu su kitomis profesionaliomis priemonemis plaukams grizau prie Keune. Negaliu atsidziaugti savo rinkinuku is keratino serijos Plaukai silkiniai, vien sampuno uztenka ir jau plaukai slysta tarp pirstu, o su kondicionieriumi plaukai kaip is kirpyklos.
Sveikutes, kur perkat Keune so pure linijos produktus?
sveikos,
gal Kaune parekomenduotumėt kur nusipirkti šampūnų,ar internetu,kad kaina mažiau kandžiotusi,nei pas kirpeja...
gal Kaune parekomenduotumėt kur nusipirkti šampūnų,ar internetu,kad kaina mažiau kandžiotusi,nei pas kirpeja...
QUOTE(Olaiva @ 2016 03 31, 10:06)
sveikos,
as ir ieskau kur pigiau, internete randu tik garbane.lt ir feminabona24.lt turbut kirpyklose panasios kainos
Mano plaukai pastaruoju metu silpni ir labai veliasi tad bandau įvairias prof. priemones kad pagerinti būklę.
Neseniai įsigijau KEUNE Vital Nutrition serijos šampūną ir kaukę.
Galiu tikrai pagirti, kad plaukai slidūs, švelnūs, ypač po kaukės, - jinai tokia tiršta kaip sviestas, labai patiko Laikau visada apie 30 min, kad būtų stipresnis poveikis.
Kadangi kaitalioju priemones plaukų plovimui, negaliu pasakyti apie ilgalaikį poveikį , bet kai praeitą kartą plaukai atrodė labai išsausėję, naudojau KEUNE šiuos abu produktus ir po "seanso" jie tikrai atrodė daug geriau - padrėkinti, atsigavę
Rekomenduočiau 'likimo sesėms' turinčioms sunkiai tramdomus plaukus.
Neseniai įsigijau KEUNE Vital Nutrition serijos šampūną ir kaukę.
Galiu tikrai pagirti, kad plaukai slidūs, švelnūs, ypač po kaukės, - jinai tokia tiršta kaip sviestas, labai patiko Laikau visada apie 30 min, kad būtų stipresnis poveikis.
Kadangi kaitalioju priemones plaukų plovimui, negaliu pasakyti apie ilgalaikį poveikį , bet kai praeitą kartą plaukai atrodė labai išsausėję, naudojau KEUNE šiuos abu produktus ir po "seanso" jie tikrai atrodė daug geriau - padrėkinti, atsigavę
Rekomenduočiau 'likimo sesėms' turinčioms sunkiai tramdomus plaukus.
Sveikos merginos
Patarkit, koks 7 numeris is Semi Color geriausiai atitiktu si atspalvi:
Kaip ir gana naturali, svelni spalva, su svelniai sokoladiniu siek tiek i rausvuma atspalviu.
Kaip ir gana naturali, svelni spalva, su svelniai sokoladiniu siek tiek i rausvuma atspalviu.
Dairausi i kazka is 7, pastebejau 7.35, kaip manot, jis butu tai, ko noriu?
Tinta color 7.35 Tai jeigu tokia butu Semi, tai man patiktu.
Bet is Semi tuo paciu skaicium randu va toki rekianti ryzai ruda:
Semi Color 7.35
Negi jie is tikruju tokie skirtingi? Ar cia tiesiog ta antra nuotrauka nevykus ir atspalvis butu toks pat kaip pirmoj, kaip orientuotis?
Ar galbut koki kita tinkamesni atspalvi parekomenduotumet kuris butu panasiausias kaip nuotraukoj su plaukais?
Tinta color 7.35 Tai jeigu tokia butu Semi, tai man patiktu.
Bet is Semi tuo paciu skaicium randu va toki rekianti ryzai ruda:
Semi Color 7.35
Negi jie is tikruju tokie skirtingi? Ar cia tiesiog ta antra nuotrauka nevykus ir atspalvis butu toks pat kaip pirmoj, kaip orientuotis?
Ar galbut koki kita tinkamesni atspalvi parekomenduotumet kuris butu panasiausias kaip nuotraukoj su plaukais?
QUOTE(sveikatele @ 2016 03 01, 21:40)
Man panasu kad artimiausias jusu norimam gal butu 7.00 naturalus atspalvis?
Nors realiai, prasytusi tarsi kazko aplink 7.03, kad su auksu siek tiek butu, kazin ar yra kazkas panasaus.
QUOTE(Hiver @ 2016 05 13, 11:09)
Sveikos merginos
QUOTE(Hiver @ 2016 05 13, 11:27)
Tai ar pirkt man tuos is Semi color 7.35, ka manot? O gal geriau is 8 lygio kazka ziuret?
Ar geriau isvis i kita linija orientuotis, So Pure pvz.? Tiek, kad jie brangesni, o ir vieni ir kiti be amoniako, abeji turi rezorcinolio, tolueno, na so pure daug visokiu alieju sudety, bet kita vertus galima ir taip plaukus po dazymo aliejais primaitint, ka manot? Gal kuri bandet ir tuos, ir tuos, ir galit palygint? Ar zymus skirtumas? O spalvu pasirinkimas So pure tai tikrai nemazas:
http://www.keune.uk.com/sopurecolor
http://dionbeaute.co...ider/Keune2.jpg
http://fofissima.com...09/DSC_0369.jpg
Gaila tik, kad niekur nerandu aiskios semi color dazu paletes, ir isvis kai ivedu i paieska semi color vaizdus, tai rodo beveik vien tik tinta color, tiek pakuotes, tiek ant plauku, nesuprantu kame cia reikalas. Tarsi jie nebegaminami butu.
P.S. Turiu zilu, tai butina butu su naturaliais dazyt, ar nebutina?
Papildyta:
Va kokia dar radau spalva, panasia i mano norima:
Strawberry Brown
http://www.beautytip...28122841866.jpg