Įkraunama...
Įkraunama...

Keune

QUOTE(Tresor @ 2013 02 18, 14:07)
Tikiuosi atsigaivinti smile.gif
Ar nemaisau, kad kartu ir purskala su keratinu naudoji plaukams is Keunes?
Esu naudojosi keliu rusiu kapsulytes, bet man labai sulipindavo plaukus, atrodydavo kaip neplauti. Reiktu gal ir koki seruma ju isigyti, turetu nebloga efekta duoti smile.gif

Jo, ta purskala naudoju kaip uzbaigimui viso reikalo po plovimo. Kartais pakeiciu argano aliejum, ypac galiukam smile.gif
apie kokias kapsulytes kalbi? negali but kad keunes lipino g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Austeya: 18 vasario 2013 - 13:38
QUOTE(Austeya @ 2013 02 18, 14:37)
apie kokias kapsulytes kalbi? negali but kad keunes lipino g.gif

Esu turejusi sias
user posted image
Sakyciau siaip sau, sulipina ir apsunkina plauka, reikedavo nepadauginti, net uztekdavo puses ampulytes mano ploniems plaukams. Perleidau jas.
Ir esu turejusi Keunes grozio ampules, tai sios geresnes, manau turi gydomaji poveiki nei tos geltosios, bet antra karta nepirkau, ieskau vis kazko kito smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tresor: 18 vasario 2013 - 19:21
QUOTE(Tresor @ 2013 02 18, 09:25)
Isbandziau Keune sampuna ir kondicionieriu su keratinu smile.gif Esu patenkinta rezultatu plaukai graziai krenta, lygus, lengvai sukuojasi, sveikai atrodo, tik gal siek tiek pariebina ties plauku saknimis, nes i sudeti ieina sviestmedziu aliejus.

Prigyrėt, užmačiau tokį pasiūlymą. kaip manot - verta? smile.gif Ar tos kasdienės priemonės kažkiek tiesina plaukus ar tiesiog gražina, lygina? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luti: 26 vasario 2013 - 17:01
gal kas turite tokį? ar padeda nepaklusniems plaukams?

http://prekesgroziui...as-DEFRIZZ.html

labai brangus už 50 ml-95 lt.
Atsakyti
QUOTE(Luti @ 2013 02 26, 18:01)
Prigyrėt, užmačiau tokį pasiūlymą. kaip manot - verta? smile.gif Ar tos kasdienės priemonės kažkiek tiesina plaukus ar tiesiog gražina, lygina? smile.gif

Zinokit esu patenkinta siomis priemonemis, grazu ziureti i save veidrodyje smile.gif Tikrai kad suglotnina plaukus, tai manau nuo kaukes efektas turetu buti dar geresnis. Mano plaukai sviesinti, pasauseja, tai truputi puciasi, o sios priemones nueme ta putimasi, suglotnina iskarpytus plaukus, graziai krenta tie pakarpymai.
O rinkinuka manau verta isbandyti, kaina "nesikanzioja" visgi trys priemones, netiks galesit parduoti isparduotuveje smile.gif
Papildyta:
QUOTE(style18 @ 2013 02 26, 22:52)
gal kas turite tokį? ar padeda nepaklusniems plaukams?

http://prekesgroziui...as-DEFRIZZ.html

labai brangus už 50 ml-95 lt.

Apie si seruma skaiciau rusaiciu forume, tai kelios merginos ji labai gyre "vienintelis serumas sutramdantis plaukus". Pati apie si seruma mastau ateityje smile.gif
Atsakyti
Na turbut reiks smile.gif Kadangi parasyta kad prideda meginuku tai pasiprašysiu, kad defrizo dar to meginuka idetu ir papasakosiu poto kaip ispudziai wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Luti @ 2013 02 27, 13:20)
Na turbut reiks smile.gif Kadangi parasyta kad prideda meginuku tai pasiprašysiu, kad defrizo dar to meginuka idetu ir papasakosiu poto kaip ispudziai wink.gif

Butinai papasakokit kai gausite smile.gif
Beeiskodama radau nauja puslapi prekiaujanti dideliu asortimentu ir didelias kiekias keune ir kt. firmu, tai irgi yra rinkinukas neblogas
http://le-caprice.co...-rinkinys-.html
Atsakyti
Kur Vilniuje pigiausiai keune produkcija prekiaujama. Noriu paprašyti, kad nupirktų, tai reikia nukreipti iš kur.
Atsakyti
sveikos, iki siol plaukus dazydavau L'oreal Casting Chocolate
[size=1]http://3.bp.blogspot.com/-oBQMOgwC1W0/UCAmJK5z9WI/AAAAAAAAWh0/LxxCKyhqSuw/s1600/L%2527Oreal+Casting+Creme+in+Chocolate+Review+001.jpg

prisiskaiciusi jusu geru atsiliepimu apie Keune, noreciau isbandyti ax.gif
tik nezinau kokiu priemoniu reikia, spalvytes noreciau kaip ir anksciau sokoladines arba mahogany... gal yra galinciu man padeti? buciau be galo dekinga blush2.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 08 kovo 2013 - 08:23
vis dar laukiu pagalbos 4u.gif
Atsakyti
nelabai supratau klausimo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(shaimon @ 2013 03 08, 11:35)
vis dar laukiu pagalbos  4u.gif

ir as nesupratau klausimo blush2.gif
Atsakyti