Labas,
norejau paklausti ar yra koks Keunes sampunas, kuris stabdytu plauku slinkima, juos stiprintu ir kad skatintu nauju plauku augima?
O ka nors is tokios linijos esat bandziusios? Labiausiai domina Energising.
QUOTE(myglle @ 2013 08 08, 22:28)
Labas,
norejau paklausti ar yra koks Keunes sampunas, kuris stabdytu plauku slinkima, juos stiprintu ir kad skatintu nauju plauku augima?
yra silpniems, bet geriausia tai padeda losjonas plauku augimui
Hiver, esam naudojusios, paskaityk kiek ankstesnes zinutes musu
QUOTE(Luti @ 2013 08 09, 11:00)
yra silpniems, bet geriausia tai padeda losjonas plauku augimui
Aciu
Losjonus arba ampules as irgi naudoju, bet norisi visgi ir sampuno su tokia funkcija, nes pastebejau kad jie kazkaip suaktyvina kraujotaka, paruosia galvos oda losjono turiniui geriau isiskverbti, man patiko.
Dabar paskaiciau apie jusu praktika naudoti sampuna riebiems o balzama sausiems plaukams, tai galvoju irgi taip pabandyt. Bet turbut as cia per gerai noriu kad sampunas butu ir nuo slinkimo ir dar riebiems plaukams tiktu?
Aš turiu Keune Society Hairspray Limited Edition, užtenka labai ilgam, bet norėtųsi geresnio fiksavimo
Sakykit,merginos, kuri kauke geresne ar REPAIR juodas indelis su geltona juostele AR
Intensyvi sausu ir pazeistu plauku kauke, kurios pilkas indelis su geltona bangele
Intensyvi sausu ir pazeistu plauku kauke, kurios pilkas indelis su geltona bangele
QUOTE(likija @ 2013 08 11, 19:02)
Sakykit,merginos, kuri kauke geresne ar REPAIR juodas indelis su geltona juostele AR
As irgi kaukes noriu, man tai labai gera juoda kauke dazytiems plaukams. Ji sviestine, plaukai po jos idealus, primaitinti, glotnus
Papildyta:
QUOTE(ierika @ 2013 08 11, 20:42)
su koduku kur galima pirkti jei skrajutes neturi, o koduka tik zinai? ar turi tik su skrajute pirkti?
Pritaiko ir be skrajutes Tik kazin ar ilgai galios tas kodukas
Sveikutes, norejau pabandyti Keune produkcija, perskaiciau tema, tai mastau gal pasiimt pilkaja linija Mano plaukai sviesinti, sausi.. truksta dregmes.. veliasi ar geriau juoda Repair linija?
Ir gal esate bande sita purskiama kondicionieriu? http://www.feminabon...cionierius.html
Ir gal esate bande sita purskiama kondicionieriu? http://www.feminabon...cionierius.html
QUOTE(likija @ 2013 08 11, 18:02)
as rinkciausi Repair
o as rinkciaus pilkaja care line dabar naudoju, tai patinka kad care ir galvos odai, ne tik plaukams
Papildyta:
hm, na man sake kirpeja, kad tie nuo slinkimo aktyvina epidermi, todel gali ir kiek labiau riebaluotis, o nuo riebalavimo tai derma sureguliuoja. Gal reiketu pakaitomis naudoti, nes negalima gi pastoviai vieno, pripranta oda bet velgi, jei vienas slopins o kitas aktyvins tai nepajausit ne vieno rezultato
Papildyta:
QUOTE(Hiver @ 2013 08 09, 12:10)
Aciu
Losjonus arba ampules as irgi naudoju, bet norisi visgi ir sampuno su tokia funkcija, nes pastebejau kad jie kazkaip suaktyvina kraujotaka, paruosia galvos oda losjono turiniui geriau isiskverbti, man patiko.
Dabar paskaiciau apie jusu praktika naudoti sampuna riebiems o balzama sausiems plaukams, tai galvoju irgi taip pabandyt. Bet turbut as cia per gerai noriu kad sampunas butu ir nuo slinkimo ir dar riebiems plaukams tiktu?
hm, na man sake kirpeja, kad tie nuo slinkimo aktyvina epidermi, todel gali ir kiek labiau riebaluotis, o nuo riebalavimo tai derma sureguliuoja. Gal reiketu pakaitomis naudoti, nes negalima gi pastoviai vieno, pripranta oda bet velgi, jei vienas slopins o kitas aktyvins tai nepajausit ne vieno rezultato
QUOTE(likija @ 2013 08 11, 19:02)
Aš turėjusi abi šias kaukes, po Repair kaukės plaukai būdavo nuostabūs, pamaitinti, stori