Dalinamės toliau savo įspūdžiais apie Keune produkciją
Noriu išbandyti naują seriją su keratinu. Gal kas jau naudojate?
Ankstesne tema
http://www.supermama...?...91&hl=keune
As naudojau ir naudoju dabar, sampunas man labai labai patinka, puikiai glotnina patiesina plauka, man po jo nereikia net tiesintuvo Minusas, kad gana greitai pariebalina plauka
Papildyta:
Beje, si serija nera nauja, jau gana senai ji yra
Papildyta:
QUOTE(ritinelis1 @ 2013 02 08, 18:30)
As naudojau ir naudoju dabar, sampunas man labai labai patinka, puikiai glotnina patiesina plauka, man po jo nereikia net tiesintuvo Minusas, kad gana greitai pariebalina plauka
Papildyta:
Papildyta:
Anksciau buvau nepastebejusi sios serijos, naudodavau sausiems ir pazeistiems plaukams priemones is Keune. Noriu dabar pakeisti, kad plaukas nepriprastu prie geltonosios serijos. Tai siuo metu ieskau butent tokiu priemoniu, kad sutvarkytu mano besipuciancius plaukus Nepadaro plauko kieto sios priemones?
Ne, tikrai nedaro sis sampunas mano metu atradimas, tikrai pats geriausias is visu, nes plaukus labai suglotnina (bet nesulipina) plaukas graziai krenta, ir kas svarbiausia buvo man, NEREIKIA TIESINTUVO tik jau po plovimo antra diena buna gana pasiriebalave, ko man nebudavo su kitais sampunais
Papildyta:
O kaip jums geltonoji linija?
Papildyta:
O kaip jums geltonoji linija?
O kur yra Keune produkcijos parduotuvės Vilniuje? Ar tik pas kirpėjus? Ar tik el. ieškoti. Aš irgi kažkaip norėčiau tą šampūną su keratinu išbandyti, gal plaukučiai tvarkingiau atrodytų tiesūs, lygūs, nesišiauštų
QUOTE(emissaa @ 2013 02 09, 15:01)
O kur yra Keune produkcijos parduotuvės Vilniuje? Ar tik pas kirpėjus? Ar tik el. ieškoti. Aš irgi kažkaip norėčiau tą šampūną su keratinu išbandyti, gal plaukučiai tvarkingiau atrodytų tiesūs, lygūs, nesišiauštų
su keratinu proceduros daromos ir tiesinant plaukus:) kaip tik temoj apie produktu top 5minejau keune su keratinu produktus Jei bandysit sampuna tai isbandykit butinai ir kauke http://www.feminabon...u-keratinu.html nesu bandziusi geresnes
kadangi profesionalams skirta pordukcija cia, tai tik salonai ir specializuoti (e)shopai gali prekiauti
Kaune tai daug kur prekiauja, grozio ir kirpyklos prekiu parduotuvese
Papildyta:
Gal kuri bandet keune purskikli su keratinu, purskiamas keratinas ar kazkas tokio
Papildyta:
Gal kuri bandet keune purskikli su keratinu, purskiamas keratinas ar kazkas tokio
as isbandzius turbut visas su keratinu Dabar naudoju seruma plaukams, bet pries tai kai norejau itin tiesiu plauku naudojau sita purskala http://www.feminabon...-keratinas.html o kokiam tikslui tau reikia to purskalo? Jei kad suglotnintu, padidintu apinti, nesiveltu galai tada tiks
Kad suglotinintu ir grazesnius padarytu na apimties tikrai nereikia ar patiko jis? seniai varvinu seile, galvoju reikia pirkti
Isbandziau Keune sampuna ir kondicionieriu su keratinu Esu patenkinta rezultatu plaukai graziai krenta, lygus, lengvai sukuojasi, sveikai atrodo, tik gal siek tiek pariebina ties plauku saknimis, nes i sudeti ieina sviestmedziu aliejus.
QUOTE(Austeya @ 2013 02 18, 10:51)
Na dregmes reikia, jei nori, kad atsigautu ir blizgetu:) as poto perejau ant so pure sampuno, o kondicionieriu nuo puses plauku tepu su keratinu ir kauke ta keratinine karta per savaite naudoju tai pats tas kazkaip
Tikiuosi atsigaivinti
Ar nemaisau, kad kartu ir purskala su keratinu naudoji plaukams is Keunes?
Esu naudojosi keliu rusiu kapsulytes, bet man labai sulipindavo plaukus, atrodydavo kaip neplauti. Reiktu gal ir koki seruma ju isigyti, turetu nebloga efekta duoti