Įkraunama...
Įkraunama...

Postcrossing'o kampelis - 100 + 4

Aš išsiunčiu iš karto, kai tik leidžia traukt adresą biggrin.gif nes irgi žviegiančiai maga biggrin.gif na, gal dar užregistruos tuos tris.
bet aš va vis tiek iš laimingesnių, matyt, nes 7 pristatyti, o pati gavus 12 smile.gif einu į pašto dėžę ir galvoju, nejaugi vėl staigmena laukia nepelnyta smile.gif
Atsakyti
Oho, geras jūsų balansas thumbup.gif . Davė ir dribtelėjo bigsmile.gif
Atsakyti
Vėl klausimas seniems vilkams postkroseristams biggrin.gif - kaip tai gali būti, kad atvirukas nuėjo, nusiųstų- keliaujančių skaičiukai pasikeitė, nuotraukėlė atsirado kur priklauso , bet į el. paštą neatėjo joks Hurray??? Niekaip nesuprantu, kaip taip gali būti mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2015 03 20, 12:57)
Vėl klausimas seniems vilkams postkroseristams biggrin.gif  - kaip tai gali būti, kad atvirukas nuėjo, nusiųstų- keliaujančių skaičiukai pasikeitė, nuotraukėlė atsirado kur priklauso , bet į el. paštą neatėjo joks Hurray??? Niekaip nesuprantu, kaip taip gali būti mastau.gif

man irgi taip būna kartais biggrin.gif
Atsakyti
Vėl klausimas seniems vilkams postkroseristams biggrin.gif  - kaip tai gali būti, kad atvirukas nuėjo, nusiųstų- keliaujančių skaičiukai pasikeitė, nuotraukėlė atsirado kur priklauso , bet į el. paštą neatėjo joks Hurray??? Niekaip nesuprantu, kaip taip gali būti mastau.gif

Hurray turėtų ateiti g.gif negali junk būti?
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2015 03 20, 13:09)
Hurray turėtų ateiti  g.gif negali junk būti?

O ką tai reiškia?
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2015 03 20, 13:14)
O ką tai reiškia?

į Šlamštą, Junk mail nuėjęs?
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2015 03 20, 13:20)
į Šlamštą, Junk mail nuėjęs?

Kol suradau tą šlamštą blush2.gif . Ne, nėra
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2015 03 20, 13:25)
Kol suradau tą šlamštą blush2.gif . Ne, nėra

nepamenu pati tokio atvejo g.gif būna, kad žmogus nieko neparašo, bet Hurray vis tiek ateina unsure.gif
Atsakyti

Reklamose tikrinot ? Mano visos zinutes is PC kazkodel ten nukeliaudavo , paskui nustatymus susitvarkiau tai gaunu kur priklauso smile.gif Nes zinute , bet kokiu atveju turi gaut, vadinasi kazkur ne ten papuola
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Avonuke: 20 kovo 2015 - 16:49
QUOTE(Avonuke @ 2015 03 20, 16:48)
Reklamose tikrinot  ?  Mano visos zinutes  is PC kazkodel ten nukeliaudavo , paskui nustatymus susitvarkiau  tai gaunu kur priklauso  smile.gif Nes zinute , bet kokiu atveju turi gaut, vadinasi kazkur ne ten papuola

Dabar pasitikrinau - nėra ir ten doh.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(muminukas @ 2015 03 20, 13:48)
nepamenu pati tokio atvejo g.gif būna, kad žmogus nieko neparašo, bet Hurray vis tiek ateina  unsure.gif

Aha, vieną jau turėjau, kur jokio žodelio, bet Hurray atėjo
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Įdomu kiek laiko keliauja atvirukai į Sibirą, konkrečiau į Tiumenę, nes maniškis jau 30 dienų išsiųsta ir kolkas neregistruota g.gif
Atsakyti