Įkraunama...
Įkraunama...

Postcrossing'o kampelis - 100 + 4

Sveikos 4u.gif

Jungiuosi į atvirukininkų gretas 4u.gif

Jau 50 dienų(nors realiai tik 40 blush2.gif ) keliauja atvirukas į USA. Kaip patartumėte, ar verta užklausti gavėją dėl atviruko? Ar tai nebus nemandagu, tarsi reikalavimas registruoti g.gif ? Šiaip jau galvoju siųsti pakartotinį, tik gaila, tokio pat nebeturiu.
Ir dar man kažkiek keista, kad tai buvo mano pirmas atvirukas, pirmas užklaustas adresas ir dar su įdomiu ID. Apie tai buvau parašiusi antroje pusėje. Ar negalėjo kas nusavinti blush2.gif ? Aišku, gal prisigalvoju blush2.gif lotuliukas.gif . Kaip manote?
Atsakyti
nelaukdavau ir neklausdavau - viską palikdavau pašto valiai. dėl to turiu kelis expired, pakartotinių nesiunčiau. ir pati esu gavusi pora prašymų registruoti neatėjusius - to nedariau.

kuo įdomus ID buvo?
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2015 03 11, 12:15)
nelaukdavau ir neklausdavau - viską palikdavau pašto valiai. dėl to turiu kelis expired, pakartotinių nesiunčiau. ir pati esu gavusi pora prašymų registruoti neatėjusius - to nedariau.

kuo įdomus ID buvo?

...999 ant galo biggrin.gif .

Gal, kai jau daug siunti, pasidaro ne taip ir svarbu, o man, kai pradžia- kaip paklydęs vaikas doh.gif :
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pempė12: 11 kovo 2015 - 16:17
Pasitaiko tų devynetų smile.gif
Mano yra pasitaikę, kad būdavo expired atvirukas, o paskui užregistruodavo smile.gif
Atsakyti
Ačiū už atsakymą, tikėsiuosi, kad paklaidžios paklaidžios ir atsiras smile.gif ax.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

jungiuosi ir aš smile.gif

Kolkas aš gavus tik 2, maniškių 5 mirksiukas.gif , kuklus balansas, bet tikiuosi su laiku gausės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2015 03 12, 10:34)
Sveikos  4u.gif

jungiuosi ir aš  smile.gif

Kolkas aš gavus tik 2, maniškių 5  mirksiukas.gif , kuklus balansas, bet tikiuosi su laiku gausės smile.gif

4u.gif

Dar vienas klausimas iškilo- o tie, kuriems buvo skirtas nenuėjęs atvirukas(expired) - praranda vieną galimą atviruką? Ar jų adresą kažkam duos po tų 60 dienų pakartotinai g.gif ? Nes atvirukas priklausė pagal išsiųstus.
Ar yra kur nors tokia informacija?
Atsakyti
nežinau, ar gerai supratau klausimą,bet apie jam skirtą expired atviruką gavėjas nesužino.
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2015 03 13, 01:07)
nežinau, ar gerai supratau klausimą,bet apie jam skirtą expired atviruką gavėjas nesužino.

Tai gal todėl ir užmeta vieną kitą atviruką daugiau pradžioje, kad nuostolio nebūtų biggrin.gif
Atsakyti
Aš tai manau, kad kažkokia sistema veikia vistik smile.gif, nes jeigu niekas neregistruoja taviškio, tada nepaleidžia į platųjį pasaulį tavo adreso....priešingu atveju pasiimsi , kad tuos 5 adresus pradžiai, atvirukų neišsiųsi, nemanau, kad gausi nors vieną atgal biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 13 kovo 2015 - 15:11
aš irgi neseniai pradėjusi šį užsiėmimą. iškart išsiunčiau 5 galimus atvirukus. praėjo jau 40 dienų, o trys gavėjai iki šiol nei karto nebuvo prisijungę. garantuoju, kad atvirukai nuėjo jau seniai, bet gavėjai jų neregistruoja, nes neprisijungia ... g.gif (Taivanas, Kinija ir Vokietija)
Atsakyti
QUOTE(lilijyte @ 2015 03 18, 04:39)
aš irgi neseniai pradėjusi šį užsiėmimą. iškart išsiunčiau 5 galimus atvirukus. praėjo jau 40 dienų, o trys gavėjai iki šiol nei karto nebuvo prisijungę. garantuoju, kad atvirukai nuėjo jau seniai, bet gavėjai jų neregistruoja, nes neprisijungia ...  g.gif  (Taivanas, Kinija ir Vokietija)

Jei kitiems dviem nuėjo, tai galiite prašyti naujų adresų 4u.gif
O dėl trejetuko labai gaila. Nors Taivanas, o ypač Kinija gal dar nėra beviltiškas reikalas g.gif . Ten ilgai eina, ypač jei ne į pagrindinius miestus, o prisijunginėti gali tik kai gauna.

Aš irgi atėjau pabumbėti dėl to paties ax.gif smile.gif . Olandija neregistruoja, nors faktas,, kad jau turėtų būti nuėjęs. Aišku, nesijungia dar tik 5 dienos blush2.gif . Bet man jau žviegiančiai reikia kur nors siųsti biggrin.gif . Bet, pasityrinėjau profilį- ten išvis jungiasi kas kokios 10 dienųir daugiau , o tada registruoja krūvą atvirukų. Reikia kantrybės doh.gif
Atsakyti