Įkraunama...
Įkraunama...

Postcrossing'o kampelis - 100 + 4

Nuo šiol pati dėsiu siunčiamus atvirukus smile.gif
Nu geras hihihi.gif
Atsakyti
jeigu kai kurie atvirukai turistiniai, pasižvalgyk ir lietuvių galerijose, gal nė pačiai nereiks kelti, išsisaugosi ir vėliau panaudosi smile.gif
Atsakyti
As visada siusdama idedu atviruko skana .
Kazkada buvau istraukusi vyriski , kuris neturejo ne vieno atviruko foto gautuose , gaves maniski taip pat istryne unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Avonuke @ 2015 02 12, 21:45)

Kazkada buvau istraukusi vyriski , kuris neturejo ne vieno atviruko foto gautuose , gaves maniski taip pat istryne  unsure.gif

čia matyt iš tos temos, kaip niekas neturi žinot į kurią iš tikro pusę suksi vairuojant, tai taip ir čia. Nieks neturi žinot kokių atvirukų jis gavo biggrin.gif O šiaip tai nefaina visai kai taip..
Atsakyti
QUOTE(Teisybes_ieskotoja @ 2015 02 12, 20:55)
Ale pastebėjau tokį dalyką - ne visi atsiųstą atviruką nufotografuoja ir įdeda ant sienos unsure.gif Kažkaip net nemaloniai pasijaučiau, nueinu pažiūrėt savo atvirukų, ogi žiūriu nėr!
Kažkaip net įžeidė truputėlį, stengiesi, siunti, o nesiteikia net įdėti verysad.gif Jug tam ir skirta ta siena, kad įdėti gautus atvirukus...

Susikeliu ir as saviskius.Su istrynimu ir pas mane tokia pati situacija buvo.Dar ir laiska gavau,kad labai jau baisu atviruka gavo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*finy* @ 2015 02 13, 12:34)
Dar ir laiska gavau,kad labai jau baisu atviruka gavo  lotuliukas.gif

kokį? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2015 02 13, 15:00)

Nėra galėrijoj ir antro tokio nebeturiu.Kiek pamenu,berods baddogas buvo,su šunimi unsure.gif
Atsakyti
foxart parduotuvė užsidarė ar tik laikinai neveikia?
Atsakyti
Sveikutės,

užsikrėčiau ir aš šitu postcrossingu smile.gif Labai džiaugiuosi atradus šį mielą širdžiai užsiėmimą - siųsti ir gauti tikru paštu smile.gif

Dar tik nesenai esu pradėjusi keistis pašto atvirukais, tai turiu atkeliavusių tik 10 smile.gif

Radau jūsų temutę ir apsidžiaugiau, kad bus su kuo pasidžiaugti naujai gautais atvirukais bigsmile.gif
Atsakyti
BigBang, su Lietuvos ar Uk kodu siunti?
Atsakyti
BigBang sveika prisijungusi 4u.gif Tik beveik visos išsikraustė į atskirą postcrosingo forumą. Prisijunk ir tu ten pabendraut. SM neleidzia idet nuorodos, bet manau per google lengvai rasi mus bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Avonuke: 07 kovo 2015 - 18:53
QUOTE(muminukas @ 2015 03 07, 15:30)
BigBang, su Lietuvos ar Uk kodu siunti?

UK 4u.gif
QUOTE(Avonuke @ 2015 03 07, 16:48)
BigBang  sveika prisijungusi  4u.gif Tik  beveik visos išsikraustė į atskirą postcrosingo forumą. Prisijunk ir tu ten pabendraut. SM neleidzia idet nuorodos, bet manau per google lengvai rasi mus  bigsmile.gif

paieskosiu mirksiukas.gif
Atsakyti