Įkraunama...
Įkraunama...

Postcrossing'o kampelis - 100 + 4

O kas nemėgsta pelių? mes su Tvikse jas dievinam, betgi garantuoju čia yra tokių, kurios spiegia, jas pamatę?

O aš nieko nebijau. Nesiųskit tik man atvirukų su sportininkais... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kisute @ 2013 02 08, 16:54)
Nu, juodas pavydas suima, kai matau suomių markutes. Juodas. unsure.gif

Aš tik penkta plepių sąraše? Aik tu sau, kokia santūri buvau... biggrin.gif

doh.gif
aš olandiškų siunčiaus, kad lempučių nepirkt vien... arba aš nemoku ieškot arba nieko gero nėr lotuliukas.gif

aš 3 vietoj plepaluos, o rodos tiek mažai rašau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(liniote @ 2013 02 08, 20:52)
Čia tie naminiai? biggrin.gif
Ir naminiai, ir ne. Pripažįstu tik tokio tipo vorus kaip tarantulai. Visi kiti ne, nors mažiukai tai irgi nieko, gali ir rėpliot ant manęs, bet jei koks didesnis tai oda pašiurpsta biggrin.gif
O visi kiti gyviai - puiku thumbup.gif Vabalai, kirmėlės, šliužai, gyvatės, pelės ir viskas viskas smile.gif Net ir tarakonai laugh.gif
Atsakyti
mano draugai namie laikė didelį delno dydžio tarakoną ir tarantulą. ooooooo pirmąsyk kai pas juos buvau, sėdėjom kalbėjom, jie pradėjo pasakot apie šitus augintinius, aš tik suakmenėjau, vos pralemenau kkkkur jie dabar? sako lentynoj virš tavęs, aš strimgalviais kai lėkiau į koridorių biggrin.gif nors jie ir dėžutėse gyvena uždaryti, bet vistiek šiurpai man nuo tokių augintinių. dabar tik voras teliko, tai prieš eidama į butą klausiu kur tas žvėris, nes kartais jį išleidžia palakstyt brrr

nors pats baisiausias sutvėrimas man yra varlės ir rūpužės visokios, nuuu tokios šlykščios, nupurto vos pagalvojus. ir visokie šliužai, sliekai, sraigės, gyvatės ir jų draugai nemieli visai man, bet dėl jų manęs siaubas nesukausto. sodybose, prie ežerų, man ne itin linksma būna, nes akys pastatytos visad ar tik kokia varlė neatšokuos doh.gif kažkada po baliaus, ryte iš trobos išlindau, visa nemiegojus, užsipagyriojus, o ten varlės šokinėja, galvojau širdis sustos biggrin.gif vakare kažkaip nesimatė. poto nėjau iš trobos pusdienį, nes varlių bijojau, o kai jau prisikalbėjau visaip, tai bėgom iki tiltuko biggrin.gif
Atsakyti
Pieštos pelytės visai mielos. Bet kitos- ne ne biggrin.gif Ir visi kiti padarai nemieli. Drugeliai gražūs tik iš tolo. Iš arti bijau jų biggrin.gif
SH, priminei man siaubą su varlėm doh.gif Kadaise važiuodavom į sodybą ilsėtis, o tualetas tada dar buvo lauke. Tai vienais metais buvo tikras siaubas iki jo eiti- visur buvo pilna mažų varlyčių. Anos, matyt, ką tik paaugę iš buožgalvių, ir šildydavos saulutėj. Tai tupėjo ir šokavo visur- žolėj, ant kelio, prie ežero. Ir ne šiaip kelios, o tūkstančiai- kur pažiūrėsi, visur ruduoja/žaliuoja nuo jų. Tai jos man vaidendavos jau paskui doh.gif

Ir vos nepamiršau biggrin.gif Alisos mėgėjoms
user posted image

ežiukų mylėtojoms
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pa_radize: 08 vasario 2013 - 21:26
Kaip galima bijoti varlių, jos gi tokios nekaltos, švarios, bedantės, žmogui jokios žalos nedaro biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(liniote @ 2013 02 08, 21:27)
Kaip galima bijoti varlių, jos gi tokios nekaltos, švarios, bedantės, žmogui jokios žalos nedaro biggrin.gif

aš jų ne tiek bijau, kaip grėsmės, kad kažką padarys, o kiek man tiesiog žiauriai jos šlykščios ir vengiu taip, kaip tarkim vėmalų kokių ax.gif
Atsakyti
O aš tai bijau tik gyvačių. Visokie kiti voragyviai, varliagyviai, graužikai etc. mano draugai nuo mano vaikystės bigsmile.gif Dėka mano močiutės, kuri iš miesto mane nusiveždavo į kaimą pas savo seserį ir ten paleisdavo mane su kaimietukais po laukus ir pievas...Atmenu kaip iš kūdros užžėlusios su duršliku semdavom buožgalvius, pildavom ant pievos ir pabarstydavom druska-labai mat gražiai raitydavosi anie doh.gif Ir vorus pagavę kojas traukydavom-gi laimę tas nešdavo mirksiukas.gif
O dabar tai būtų žiaurus elgesys su gyvūnais bla-bla... unsure.gif O užaugom visi ne sadistai kokie. Nors kai kas dar įsivaizduoja kitaip , laikai deja keičiasi blink.gif
http://www.alfa.lt/s...13-02-06_15-27/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skirmule: 08 vasario 2013 - 21:37
QUOTE(gile363 @ 2013 02 08, 20:32)

Gaila tik, kad nebegaliojantis  unsure.gif

prisidirbo gal bemoodamas? lotuliukas.gif

o gyvaciu as nemegstu kaip augintiniu... baisiai tas ju rasijonas nefainas... tegu gamtoj jos ten sanitarine veikla vykdo...

siaip tai bijau to ko nepazystu... pvz pamacius ant peties koki neaisku padara tai tikrai siurpas nueina.. bet kai zinai kad ten koks ziogas ar laumzirgis tai net idoomuuu smile.gif

ir palapinej miegoti su visokio rango vabaliokais ant lubu visai nieko biggrin.gif net idomu, uzmigt padeda bestebint kur jie ropineja biggrin.gif

nors dar baisiau kai kazka uztinki netiketai biggrin.gif tarkim varle kisenej lotuliukas.gif bet paziu padaru tai nebijauu :0 drasi matyt biggrin.gif

va ka pazystu ir kam nereikia netiketumo kad subijociau tai nebent kokie tarakonai... tie naminiai, maziukai tokie... brrr...
o tu madagaskaro snypscianciuju tai visai noreciau wub.gif idomus tokie smile.gif

auginom kazkada skorpiona biggrin.gif salia rasomojo stalo stovejo, vaikus augino lotuliukas.gif tai gal tokia nebaiksti ir uzaugau biggrin.gif arba kita versija kad tiesiog i daug ka neatkreipiu demesio lotuliukas.gif

bet ziuriu lietuviski pasto zenklai visai be humoro... g.gif
ar yra nors vienas nerimtas, i kuri ziurint juooktis noris? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kisute @ 2013 02 08, 21:03)
O kas nemėgsta pelių? mes su Tvikse jas dievinam, betgi garantuoju čia yra tokių, kurios spiegia, jas pamatę?

O aš nieko nebijau. Nesiųskit tik man atvirukų su sportininkais...  lotuliukas.gif

Aš šlykščiuosi pelėmis, žiurkėmis ir pacais, bet tai pilkiais tikraisiais. Reakcija, gėda prisipažinti - lipu kur aukščiau ir spiegiu.Ir mano mama irgi šlykstisi, gal tai paveldima...
Bet nieko neturiu prieš žiurkėnus, jūros kiaulytes ir pieštus pelėnus:-). Vienintelis, kuris nepatinka, tai tas iš rusiško filmuko apie Spragtuką, su trim galvom. Nors toks trigalvis, gal ne visai pramanas. Pabandykite google įvesti rat king(silpnų nervų žmonėms nerekomenduoju) blink.gif
Atsakyti
QUOTE(gile363 @ 2013 02 08, 20:32)
Gyvaciu bijau paniskai, baisesnio gyvio neisivaizduoju. Visokiuose egzotiskuose krastuose stengiuosi nepataikyti i jokius sightseeingus, kur ju gali but, jokie man ten snake farms ir panasus dalykai visai ne atrakcija. Ir telika isjungiu, kai jas rodo, ir jei atviruka gauciau, tai lektu i siuksliu deze net neregistruotas...
Sutinku, kad Azijos paveiksleliuose jos gal ir graziai nupiestos, bet tos kur kokio Tailando ar Kambodzos turgeliuose buteliuose tai brrrrr...

grynai aš. man širdis stoja pamačius gyvates. ir žaltį. o pas tėvuką jų sočiai,atnešė vieną kartą ant rankos apsivyniojęs, sako gal pieno duodam jam? tai lėkiau ir rėkiau, ir paskui ant tėvuko rėkiau. nebeneša. o draugės vyras man atnešė iš Tailando parsivežęs užpiltinės su gyvate, aš net ant sofos kojas susikėliau, sakau toliau nuo manęs prašom cool.gif
Atsakyti
Šiandien gavau atviruką iš Rusijos, kuris, manau, yra tiesiog atspausdintas spalvotu spausdintuvu.... Spalvos yra pernelyg ryškios, ir antroje pusėje jokių užrašų...
user posted image
Atsakyti