QUOTE(Kašmyras @ 2013 08 08, 20:12)
Nors mūsų vestuvės dar negreit, bet ruošiamės atsakingai ir net neįsivaizduojam, kaip išsirinkti vestuvių muzikantus (kurie galėtų pabūti ir vedėjais). Tarkim, aš norėčiau gyvos džiazo grupės, bet dauguma svečių kažin, ar liktų patenkinti, o ir mano jaunikis nelabai už
Kaip išsirinkti, gal kas gali patarti kažką per viduriuką?
Nenorim kaimiško stiliaus vestuvių ar vien su 16Hz ir Rondo dainomis bei kvailų, gašlių žaidimų... Norėtųsi kažko elegantiškesnio, rafinuotiškesnio, ko nors, kas atlieka Sting, Phill Collins ir pan. repertuaro dainas, ką nors linksmesnio. Tikiuosi supratot mane teisingai
Beje, kuriam laikui samdote muzikantus? Visai šventei, nuo pat pokylio pradžios iki pat pat ryto? Aš dar labai naujokė šiame reikale, bet tikiu, kad supermamos patars
Jeigu samdote muzikantus-vedejus, tuomet jie tikrai turetu pradeti savo darba nuo sveciu pasitikimo (ar tai jie patys gros, ar ju Dj) ir baigti gerokai po 24val. Cia jau kaip jus susitarsite, bet dazniausiai jie dirba 8-9val. Cia neiskaitant laiko, nuo kada jie atvaziuoja. Tarkim pries 2-3 val., kad pajungti aparatura.
Jeigu vakara veda vakaro vedejas su savo Dj(jie pradeda nuo sveciu pasitikimo su fonine muzika) ir baigia darba (vakaro vedejas) pagal susitarima. Tradiciskai jis dirba iki 24-01.00 val. Dj lieka iki sventes pabaigos pagal susitarima. Ir jeigu prie sito varianto jus smadote gyva grupe programos paivarinimui, tada jau grupe atleika tik 2*45min ( vel gi standartiskai). O ju koncerto laikasa pagal scenariju ir pan.
Nelabai daug rasite Lietuvoje gerai dirbanciu ir kokybiskai dainuojanciu vakaro vedeju/grupiu+su geru repertuarau. Jis beveik pas visus panasus.. Kaip sakant, arba vedejai, arba geri muzikantia. Nebent savo komandoje turi toki zmogu. Tai retas atvejis..Nors gal su visais reiketu atskirai kelbetis, tartis, aptarineti repertuara. tiesiog ideti nemazai darbo.
-Smagus vedejai-muzikantai (tik nesu tikra ar jie atlieka klasikini pop roka): grupe Dvyniai. Komandoje turi vedeja.
-Turi gera repertuara, ir man rodos Jums galetu tikti : grupe Marinesaband. Tik vakaro vedimas pas juos toks labiau standartinis, bet gal viskas aptarus butu visai nieko.. Vakara veda dviese, standartiskai.
-Gera VAKARO programa ir idomus repertuaras auksciau pamineta grupe Hot Mamazz. Komandoje turi vakaro vedeja ir Dj.
-Grupe Soft Rain. (Jie turi vedeja savo komandoje)
Tik atlikejai, be vakaro vedimo:
-Grupe Black4, ILEX, Ducky Done.
Triu kai kuriu grupiu repertuaras, rasykit i a/z jei domina.