Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių muzikantai

QUOTE(Mamuchka @ 2013 07 18, 00:57)
Sveikos visos, labai reikia jusu pagalbos. gal galit parekomenduot kokius muzikantus kad gerai vestu lietuviskai bet moketu ir dau rusisku lenkisku dainu. Jeigu galit nurodykit iskart su kainom.. aciu labai labai

mūsų muzikantai Shlub dance, veda trim kalbos rusų, lenkų, lietuvių, du vaikinai ir mergina, spalio mėn. už 2 dienas sutarėm 3400 lt, vasara brangiau, apie 4000 lt, jeigu tik dviese be pmerginos tai pigiau
Atsakyti
Sveiki,
perskaiciau visa tema nuo pradziu iki pabaigos,visur kur tik galima rast internete.Visi tik ir raso kur rast koki pigesni muzikanta.O as noriu rast kad ir nepigia bet gera muzikos grupe vestuvems (manau 5000-8000lt) pvz tokio stiliaus rolleyes.gif :

http://www.youtube.c...h?v=sS4dsDxzHCE

sakau gal kas ka pasiulys,aciu is anksto.
Atsakyti
Kokia ILEX kaina, jei ne paslaptis? smile.gif
Atsakyti
Gal kas nors zinote kokiu nors atsiliepimu apie muzikantus "antikvaras" (vienas vaikinukas is buvusios mexicano grupes)? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gedosius @ 2013 07 23, 20:36)
Sveiki,
perskaiciau visa tema nuo pradziu iki pabaigos,visur kur tik galima rast internete.Visi tik ir raso kur rast koki pigesni muzikanta.O as noriu rast kad ir nepigia bet gera muzikos grupe vestuvems (manau 5000-8000lt) pvz tokio stiliaus rolleyes.gif  :

http://www.youtube.c...h?v=sS4dsDxzHCE

sakau gal kas ka pasiulys,aciu is anksto.

Man asmeniskai labai patiko grupe Hot Mamazz, joje dainuoja ir zinoma daininke Rasa Kausiute. Islaiko stiliu latino, gal patiks jums. as ju labai norejau, bet nevisa mano "Chebra" butu supratusi,o gaila smile.gif na gal jums tiks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mars @ 2013 07 18, 06:50)
mūsų muzikantai Shlub dance, veda trim kalbos rusų, lenkų, lietuvių, du vaikinai ir mergina, spalio mėn. už 2 dienas sutarėm 3400 lt, vasara brangiau, apie 4000 lt, jeigu tik dviese be pmerginos tai pigiau

Aciu labai, man jie kaiptik labai saunus atrode, o va dabar ir kaina suzinojau smile.gif noretusi pigiau aisku, bet... jei nerasim gerai ir pigiai teks geriausius mano galva imti smile.gif
Atsakyti
Mūsų vestuvėse grojo ,,Sala" iš Elektrėnų... Tikrai galiu pagirti balsus, jų susidainavimą ir atliekamos muzikos kokybę... Šitoj srityje atsiliepimai puikiausi... Tik mus kiek nustebino, kai buvo mus sustabdę išsipirkti praėjimą išsipirkti, visą tai, ką susirinko pasiliko sau... Kai praeina 11 porų, tikrai ne butelis šampano jiems lieka... Taip pat bendravimo kultūra keliose vietose mums buvo kiek nepriimtina...
Tačiau apibendrinant esam patenkinti jų paslaugomis, savo darbą atliko tikrai gerai, o kas man buvo svarbiausia- muzika, balsai nebuvo aliukų, ar nesusidainavusių draugužių lygio... Net kai ėmė dainuoti Michel Telo ai se eu te pego dainą, galvojau, kad įjungė įrašą...
Atsakyti
QUOTE(bucke001 @ 2013 07 24, 21:26)
Man asmeniskai labai patiko grupe Hot Mamazz, joje dainuoja ir zinoma daininke Rasa Kausiute. Islaiko stiliu latino, gal patiks jums. as ju labai norejau, bet nevisa mano "Chebra" butu supratusi,o gaila smile.gif na gal jums tiks smile.gif

Labas smile.gif gal gali ka nors daugiau apie Hot Mamazz pasakyt? gal neko gyvai girdet, dalyvauti ju vedaman renginy? nes mes jau derinam reikalus su jais, nes vieni draugai labai rekomendavo, na tik visada noris suzinot kuo daugiau nuomoniu smile.gif
Atsakyti
Per šiuos Naujuosius metus Hot Mamaz grojo Trasalyje, tai mum patiko, energijos turi be proto daug biggrin.gif Tik derinkite dainų sąrašą su jais.
Papildyta:
Gal kas turit ką pasakyt apie grupę "Soft Rain"?
Atsakyti
ABSURDIŠKA GRUPĖ FORTE!!!!!
PATARIAME NESIRINKTI SAVO ŠVENTEI ŠIŲ MUZIKANTŲ, JOJE GROJA KĘSTUTIS VISOCKAS IR VIRGILIJUS. JEI KAM REIKIA DAUGIAU INFO RAŠYKITE Į AŽ.
Atsakyti
QUOTE(martele1022 @ 2013 08 05, 19:40)
Per šiuos Naujuosius metus Hot Mamaz grojo Trasalyje, tai mum patiko, energijos turi be proto daug  biggrin.gif  Tik derinkite dainų sąrašą su jais.
Papildyta:
Gal kas turit ką pasakyt apie grupę "Soft Rain"?

Tai kad tos Hot Mamaz net nebu savimi jei neturetu tiek bebrotiskos energijos biggrin.gif Su tokiu repertuaru nepamiegosi drinks_cheers.gif
O ju pagrindine vokaliste Rasa kausiute turi nemenkus balso domenys ir pagal mane yra viena is balsingiausiu ir charizmatiskiausiu Lietuvos atlikeju. O ju programa gan skoninga ir smagi. Tik ne visiems patinka kai vakara veda merginos. Tai cia jau reikia rinktis ar prie sirdies moteriskas balso tembras, ar labiau imponuoja vyriskas komandinis balsas.
As pastebejau, jei vakaro metu muzikantai ne tik dainuoja, bet ir veda programa, tada jau vienu is pagrindiniu faktoriu tampa "vedanciuju-atlikeju" asmenybe, balso tembras. Cia jau tokie patys desniai kaip ir renkant vakaro vedeja. Ar dvasiskai sis zmogus mums tinka, ar jo vertybes mums imponuoja, pagaliau ar jis is "to pacio kaimelio, o gali ijs 3 kartos miesto inteligentas ir mums bus nejauki jo draugija g.gif
O gali jis energingas kaip Hot Mamaz, o vakaro publika su jaunais priesaky elegentiskai sentimentali...

O "Soft Rain" mano kolege samdesi ar tai mamos, ar tai sesers jubiliejui, tai sake visai nieko, tiko jiems. Liko patenkinti savo pasirinkimu thumbup.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pasaulisgrazus: 07 rugpjūčio 2013 - 15:19
Merginos, o gal kuri zinot kiek kainuoja mazdaug mg international? 4u.gif
Atsakyti