QUOTE(Pasaulisgrazus @ 2013 05 21, 14:26)
Pasiziurejau. aciu uz nuoroda.nepatiko. brandaus amziaus dainininke, kuriai vis dar labai reikia patobulinti vokalo technika, nes detonavimas yra neatleistinas geram muzikantui. O instrumentalistas? nu groja, visi groja kas ateina i si versla...Matomai daug metu. Todel ir profesionalas?:)Gyvai atliekama? Ne. is klavisu eina "fongrama". tai vis gi nereikia sakyti kad gyvai. Toks grojimo budas apibudinamas kaip "su daline fonograma". O siaip: eiliniai vestuviniai muzikantai. Vieniems patiks, kiteims-ne. Kam aptarineti "kitokia" nuomone? zmogui nepatiko. Man taip pat. Ir Jusu nuomone gerbiu. Bet kol klausiau sia grupe is youtube, priejo musu mociute. jai patiko. Dukra prase isjungti....
O cia vokaliste perliukai kad Jus ir manes neapkaltintumet "nesvariais zaidimais":
http://www.youtube.c...h?v=NncLjUT9ybE
O siap, svarbu kad muzikantai taip grotu, kad neapnuodytu savo "muzikavimu" .
Ar as esu muzikante? Nemanau
O cia vokaliste perliukai kad Jus ir manes neapkaltintumet "nesvariais zaidimais":
http://www.youtube.c...h?v=NncLjUT9ybE
O siap, svarbu kad muzikantai taip grotu, kad neapnuodytu savo "muzikavimu" .
Ar as esu muzikante? Nemanau
kadangi dirbu muzikos mokytoja todel savo nuomone pasiliksiu sau ir pasiteisinsiu kiek zmoniu tiek skoniu jeigu samdo vadinasi turi savo klausytoju rata ,del gyvumo grojant jau senai dauguma muzikantu dainuoja karaoke,as nesu linkus sakyt tas geras ar tas blogas ir niekada nesivadovaujiu kitu zmoniu nuomone ar rekomendacija ypac musu forumo naujoku parasiusiu kelias zinutes juk viena grupe viename baliuje gali buti super o kitame ta pati grupe gali nepatikti priklauso ne tik nuo to kaip ji groja bet ir publikos amziaus,vietos,atmosferos,repertuaro ir pan. todel visada jei kas klausia mano nuomones (kaip zmogaus dirbancios su muzika)atsakau jusu svente yra google yra youtube netikekit nei gerais nei blogais atsiliepimais o suseskit su savuojiu ir dviese nuspreskit is keliu variantu(niekada is vieno)nes net ir dviese sedint jau buna du skoniai ir dvi nuomones,sekmes visoms besirenkant(beje buvau pries menesi parasius kad ieskom nebrangiu muzikantu isleistuvems prasiau kontaktu asm.zinute sulaukiau .....-vienos atsakymo pasiule savo vyro paslaugas )