Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių muzikantai

Labutis, gal pas ka nors grojo ir vede grupe Savaitgalis is Klaipedos? Buciau labai dekinga uz info smile.gif
Atsakyti
Sugadinta šventė doh.gif

http://bendraukime.l...-is-londono.htm
Atsakyti
o siaube! na tokiu muzikantu niekam nelinkeciau g.gif aciu
Atsakyti
Sveiki, gal kasnors buvote susidurę su muzikantais Almantu ir Sauliumi iš Mažeikių? Būčiau dėkinga už komentarus!
Atsakyti
sitie muzikantai pagavo apsimelavo ir nesilaike sutarties kuria patys atsiunte bukit atsargios verysad.gif man ciut visos sventes nesugadino likus 3 dienom parase sms kad negali atvykti ir nedalyvaus blink.gif net ragalio nekele

http://www.skelbiu.l...i-21715390.html
Atsakyti
Sveikos merginos. Esu čia naujokė nelabai dar susigaudau kas čia kaip. Bet labai reikia Jūsų pagalbos. Tai vat atėjo tas laikas kai planuojuosi vestuves smile.gif Norime užsisakyti muzikanta dviems dienoms. Gal galite ką nors pasakyti apie grupe MUZIKIS EKSPRESAS?Kaip jie ar veda renginį? Kaip kas? Labai ačiū. smile.gif
Atsakyti
Turėjome Aidą muzikantą, kuris grojo vestuvėse. Iš Kauno apylinkių. Dainuoja gražiai, repertuaras senesnio sukirpimo (pamaišoma tik kokių sel dainų ir pan.), bet iš esmės dainos - buvę muzikiniai šlageriai. Pliusai - nenusidainuoja, kaina padori (60 eur 1 val. berods), labai moka prisitaikyti prie publikos, t.y. pas mane publika nemėgo nešvankių juokelių, tad jis kuo puikiausiai pašmaikštavo ir be jų. Buvau vestuvėse, kur publika labiau mėgo nešvakius juokus - sugebėjo pralinksminti ir tokią. Praveda visą vakarą, turi žaidimų. Pas mus jis sudalyvavo 7 val., tačiau minusas tas, kad man buvo mažokai žaidimų. Tiesiog manau, galima su juo suderinti prieš šventę, kiek žaidimų praves. Žaidimai smagūs. Ir minusas tas, kad nesideri smile.gif
Atsakyti
Sveikos,na ką praėjo mūsų dviguba šventė ir galiu rekomenduoti grupės Lm bei Sekunda. Viskas buvo 100% thumbup.gif Jei vėl tektų rinktis nieko nekeičiau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mėlyna♥ @ 2014 10 09, 19:53)
Iš Utenos Linvydas ir Viktoras tiktų tiems, kas planuoja tradicines (gal net kaimiškas) vestuves... Mums nepasisekė sad.gif

Aha jie grojo musu vestuvese pries kelis metus smile.gif prastais muzikantais as nepavadinciau tiktai. Bet sutinku su jumis jie yra tradiciniu vestuviu muzikantai
Atsakyti
QUOTE(Justina13 @ 2013 05 21, 23:17)
Savaitgalį atšokom vestuves, tai dalinuosi dar šviežiais įspūdžiais, gal kažkam bus naudinga ir mano nuomonė.. Samdėm grupę "Genuja". Nors čia prisiskaičiau visokių atsiliepimų, bet iš mūsų pusės jiems tik pagyros. Tiek mes, tiek svečiai liko patenkinti sklandžiai pravestu vakaru ir muzika. Tai, ko dažnai pritrūksta kitiems muzikantams, Genuja gerai jautė publiką, nuotaikas ir pagal tai parinko muziką - iš pradžių ramesnę, o vakarui įsibėgėjus linksminomės kaip reikiant. Prie viso to, labai padėjo organizaciniais klausimais ir pasiūlytos idėjos 100 procentu pasiteisino.

bet cia tikrai skonio reikalas... nes as pries 4 metus buvau pusseseres vestuvese kur grojo si grupe ir as galiu pasakyti kad man nepatiko. visiskai nieko gero ir nesuprantu uz ka jie taip labai isliaupsinti. as visgi pritariu daugumos nuomonei kad sitie muzikantai nieko gero. as ju savo vestuvems nesamdyciau.

Atsakyti
Gal per ketverius metus patobulejo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sense @ 2015 10 19, 16:51)
Gal per ketverius metus patobulejo  smile.gif

gal ir buna stebuklu smile.gif
Atsakyti