Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių muzikantai

Gal kas turi "Šviežių" atsiliepimų apie grupę Presto? g.gif Nes vieni sako gerai, kiti - nelabai.. O pagal muziką jie man labai patiko thumbup.gif Iš viso nesitikėjau, kad taip sunku bus rast tinkamus muzikantus, atrodo mokami jiems tikrai nemaži pinigai, bet jokio mandaugmo, normalaus bendravimo doh.gif doh.gif doh.gif Iš daugumos su kuriais teko bendrauti, tik dvi grupės labai maloniai viską išaiškino doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 1000ir1naktis: 28 birželio 2015 - 18:00
Sveiki. Gal yra samdziusiu K. Kerbedi? Kokios kainos? Kiek programa trunka?
Atsakyti
ši savaitgali teko dalyvauti vestuvėse kur grojo grupė belkanto iš kauno, nu buvo super super nerandu prie ko prikibti biggrin.gif negirdejau nusiskundimu nei is sveciu nei is jaunuju, labai šaunūs vyrukai thumbup.gif
Atsakyti
susisiekiau su grupe Dvyniai, tai jie kitiem metam uzsiprase 1700eur, sake kad dirba penkiese, tai taip ir issiziojau, ar cia man vienai atrodo perdaug? na suprantu kad atlygis dalinamas kiekvienam atskirai bet gali susikviest ir visa chora, tai kaina dar isaugs, kaip gaila, kad negalesiu ju sau lleisti, o taip svajojau verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(truada @ 2015 07 07, 14:50)
susisiekiau su grupe Dvyniai, tai jie kitiem metam uzsiprase 1700eur, sake kad dirba penkiese, tai taip ir issiziojau, ar cia man vienai atrodo perdaug? na suprantu kad atlygis dalinamas kiekvienam atskirai bet gali susikviest ir visa chora, tai kaina dar isaugs, kaip gaila, kad negalesiu ju sau lleisti, o taip svajojau  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

Ir čia spėju išėjimas 4x45min? Man daug. Jau turėtų super šou padaryti už tokią sumą.
Atsakyti
Sveikos!

Gal turite atsiliepimų apie grupę "Ekspresas"? Labai pagelbėtumėt, nes internete nieko nėra unsure.gif Gal grojo pas ką nors? smile.gif (Nepainiokite su Muzikiniu ekspresu) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytinekava @ 2015 07 11, 14:32)
Sveikos!

Gal turite atsiliepimų apie grupę "Ekspresas"? Labai pagelbėtumėt, nes internete nieko nėra  unsure.gif  Gal grojo pas ką nors? smile.gif (Nepainiokite su Muzikiniu ekspresu) smile.gif

Ar ekspresas ar rytinis, ar muzkinis ekspresas-garantuoju! VISI bus vienodi..atidarot youtube irasus, spaudziate bent koki zodi su "vestuviu muzikantai"-ir Jums ekspresas. Maciau ju simtus smile.gif Prasykite ju video bei pasidomekite repertuaru. Ir spreskite ar sis kolektyvas tiks Jums ir jusu sveciams. Visas kitas detalaes aptariate ir irasote i sutarti. Sekmes, geros sventes!
Atsakyti
Ačiū, bandysim gyvai pakalbėti. Labai jau nedaug tų atlikėjų, kurie grotų nors elektrine gitara, mokėtų angliškų dainų, o senas geras sugrotų su rokelio skambesiu. Dar + vestų vakarą neblogai. Kažkaip tikėjomės didesnio pasirinkimo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytinekava @ 2015 07 12, 16:34)
Ačiū, bandysim gyvai pakalbėti. Labai jau nedaug tų atlikėjų, kurie grotų nors elektrine gitara, mokėtų angliškų dainų, o senas geras sugrotų su rokelio skambesiu. Dar + vestų vakarą neblogai. Kažkaip tikėjomės didesnio pasirinkimo biggrin.gif

Jeigu sprestri apie muzikantu darba pagal ju puslapi.susidaro nikus vaizdas. Taip, gitara pleskina aktyvai ir garsiai. Su ritmu nedraugauja, bet matyt kai grojo gitara-ir dar garsiai-to jiems nereikia.

Cia tik mazi pastebejimai...Suabejojau ju darbu kokybe. Bet gal realiai zmones turi daug entuzuazmo ir patrties. Kartais atrandi tokiuuus perlus, kad net nepagalvotum

O del to kad "2in1" sunku rasti-pritartiu. Jeigu grupe groja gyvai-svenciu neveda. Jeigu veda-arba kaina bus labai didele, arba formatas mazai tinkamas zmonems, megstantiems labiau tradicini muzikantu repertuara. Arba garso kokybe tokia tragiska, kad be sirdies lasu tokiu atlikeju klausyti tiesiog neimanoma.
Jeigu domina, parasykite man i a/z, atsiusiu keliu grupiu pavadinimus, kurie ir groja neblogai, ir sventes veda profesionaliai. bet jiu kainos nemazos. Nenoriu cia niekam daryti reklamos.
Dovanokit uz nesvelnu ekspreso darbu komentavima, bet ka maciau, ka girdejau-ta ir parasiau. Spresti gi vistiek Jums smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pasaulisgrazus: 12 liepos 2015 - 19:03
Labas, merginos!

planuoju vestuves kitais metais ir jau po truputį pradėjau dairytis dėl muzikos. Mūsų noras yra ne kokia gerai žinoma grupė, o tiesiog gražus merginos vokalas ir perdainuoti, gali būti pakeisti įvairūs pasaulio hitai anglų kalba.

Gal kas iš Jūsų ar draugų/pažįstamų yra samdę kažką panašaus arba gal esate matę/klausėsi? Kokie Jūsų atsiliepimai būtų apie tokią mintį? O gal kas tiesiog turi pažįstamų merginų, kurių tikrai gražūs balsai ir kartais dainuoja kokiose šventėse ar panašiai?

Labai laukčiau Jūsų komentarų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(martana @ 2015 07 13, 22:01)
Labas, merginos!

planuoju vestuves kitais metais ir jau po truputį pradėjau dairytis dėl muzikos. Mūsų noras yra ne kokia gerai žinoma grupė, o tiesiog gražus merginos vokalas ir perdainuoti, gali būti pakeisti įvairūs pasaulio hitai anglų kalba.

Gal kas iš Jūsų ar draugų/pažįstamų yra samdę kažką panašaus arba gal esate matę/klausėsi? Kokie Jūsų atsiliepimai būtų apie tokią mintį? O gal kas tiesiog turi pažįstamų merginų, kurių tikrai gražūs balsai ir kartais dainuoja kokiose šventėse ar panašiai?

Labai laukčiau Jūsų komentarų  4u.gif

kai man reikėjo muzikantų, aš labai gundžiausi grupe Soft rain, tiek kad jie nepraveda vakaro, bet kažkokį (-ią) vedėją lyg turi. Pabandykit paklausyt jų puslapyje. Bent vieną variantą turėsit.
Atsakyti
QUOTE(retancike @ 2015 07 14, 09:59)
kai man reikėjo muzikantų, aš labai gundžiausi grupe Soft rain, tiek kad jie nepraveda vakaro, bet kažkokį (-ią) vedėją lyg turi. Pabandykit paklausyt jų puslapyje. Bent vieną variantą turėsit.

Ačiū, retancike! Tikrai vienas iš variantų. Nors šiaip galvojau labiau apie tai, kad būtų tiesiog dainuojanti mergina, nes dj savo turesim nuo pat svečių pasitikimo. Tai jis galėtų su ją suderinti muziką, kuri būtų jai reikalinga. Vedėjas irgi atskiras bus. Tai norėčiau, kad tai būtų toks lengvas pasirodymas iki valandos laiko. Bet tai neturėtų būti kaip normalus koncertas, o gal labiau pusiau fonas po visos vakarienės ir prieš visus šokius ax.gif
Atsakyti