Visai netiketai mes vel muzikantu paieskose. Gal kam teko susidurti su Arvydu ir Andzela (pernai ji kauno chore dainavo,tik nezinau kaip jie pasivadine dabar)? Radau tik labai senus atsiliepimus..
QUOTE(sigute123 @ 2013 02 27, 19:04)
Laba diena ieškom muzikantu vestuviu sventeje. Norime kaip ir tradiciniu, bet ne 19 amziaus Aisku ieskome nebrangiu. Gal galetumete ka nors patarti, rekomenduoti. Ačiū
Labas neseniai ir mes atšokome savo nuostabias vestuves. Muzikantus rinkomės ilgai, nes manau nuo jų labiausiai priklauso kaip pavyks didžioji dalis šventės. Mes norėjome, kad pilnai pravestų šventę, būtų gyva, kokybiška muzika, šiuolaikiškos dainos. Taigi draugai parekomendavo ir mes surizikavom. Ir tikrai tiek mes, tiek visi svečiai likome patenkinti, šventė praėjo puikiai. Tad savo muzikantus tikrai galiu rekomenduoti
QUOTE(Esha @ 2013 04 26, 21:29)
O tai koks pavadinimas tų šauniųjų nerealiųjų?
Na jie grojo dviese, vienas vakarą vedė, mes su juo prieš vestuves ir buvom pasikalbėt susitikę, jo vardas Jonas. Aš jų numerį turiu, o kažkokio pavadinimo kaip ir nežinau MB vėliau paklausiu, jis gal tiksliau žinos Siaip jie iš Telšių, bet kiek žinau važiuoja visur. Mes tai šventėm Klaipėdoj
QUOTE(mars @ 2013 04 02, 11:58)
SVEIKI, GAL KAS ESTAS SUSIDURĘ SU SHLIUB DANCE MUZIKANTAIS?
Yra dvi grupes Shliub Dance ir Shliub Dance 2, teko dirbti ir su pirmu ir su antru kolektivu, labai geras lygis.
Praeita sestadieni buvau su grupe Deja Vu , viskas praejo super, kam reikia kitai vasarai muzikantu tikrai galiu rekomenduoti
Sveiki, vakar buvom jubiliejuje, grojo Genuja. Nepatiko, neprofesionalumas
Sveiki gal kas turi atsiliepimu apie grupe DuckyDone?
QUOTE(VipVideo @ 2013 05 01, 17:39)
Praeita sestadieni buvau su grupe Deja Vu , viskas praejo super, kam reikia kitai vasarai muzikantu tikrai galiu rekomenduoti
Vieni iš geriausių muzikantų