Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių muzikantai

Dabar tiek muzikantu uzderejo doh.gif net nezinau gerai ar blogai, bet isrinkti tikria nei sunku, nei lengva..gi turi patikti ausims, nes muzikantai gi dainuoja, isntrumentus valdo...Koks skirtumas ka kiti masto apie ta muzikanta, man pvz. Butkutes balsas nepatinka, nu nepernesu doh.gif , o visa Lietuva koncertuose alpsta, ir mano mama, ir drauges irgi...tai kaip as galiu dabar draugem pasitiketi del ju muzikinio skonio...Jei kuri nors man rekomenduotu savo vestuviu muzikanta, tai net neziureciau i ju puse.
Man patinka sunki muzika, o jie pirstu prie smilkinio man vedzioja, ka, durna, metala i vestuves atvesi.. blink.gif
Cia labai asmeniska.Kartais net pagalvoju, nu kaip sunku issirinkti viena gera is tokios mases muzikantu. Man besirenkant svarbu
1. Muzikantu balsai, intonavimas, ju repertuaras, scenos elgesio kultura ir bedravimo igudziai. Visa kita maziau svarbu.
2. Ir tik antroje vietoje ju kaina.
O kaip jums?
Cia taip daznia praso pakomentuoti, rekomenduoti ta ar ana atlikeja, kad susimasciau, o tai pagal ka rekomenduoti... nu blondiniskai taip susimasciau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pasaulisgrazus: 30 spalio 2014 - 15:05
QUOTE(Pasaulisgrazus @ 2014 10 30, 15:05)
Cia taip daznia praso pakomentuoti, rekomenduoti ta ar ana atlikeja, kad susimasciau, o tai pagal ka rekomenduoti... nu blondiniskai taip susimasciau g.gif

Jei tai tik muzikantas, tuomet man svarbu - pati dainavimo kokybė (net nelabai akcentuoju, ar jis yamaha groja ar mptrioške, nematau nieko blogo dainuojančiuose su daline fonograma), reperturas bei sukalbamumas ar tam tikra "aura". Jei ieškoma vedėjo-muzikanto, tuomet vertinami jau kaip vedėjo gabumai.
Dėl kainos... dažniausiai tikrai geri muzikantai turi savo "stafkę" ir niekur nedingsi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(nefifi @ 2014 10 30, 16:21)
Jei tai tik muzikantas, tuomet man svarbu - pati dainavimo kokybė (net nelabai akcentuoju, ar jis yamaha groja ar mptrioške, nematau nieko blogo dainuojančiuose su daline fonograma), reperturas bei sukalbamumas ar tam tikra "aura". Jei ieškoma vedėjo-muzikanto, tuomet vertinami jau kaip vedėjo gabumai.
Dėl kainos... dažniausiai tikrai geri muzikantai turi savo "stafkę" ir niekur nedingsi biggrin.gif

Aha, tai tada turbut svarbu atsiliepimai apie vedejus-muzikantus, nes kaip dainuoja galima gi ir isgirsti youtube ar kur kitur. Nu jo, tuomet atsiliepimai turi prasmes. O del kainos, tai visu ju mzd ikainiai vienodi. Tik su pilnu instrumentu komplektu kaina dideja. Nors ne, skambinau instrumentalistams, kur smuikai, violoncele ir berods akordeona siule, tai buvau nustebusi kad kaina zymiai mazesne nei tu kur is Party bloko... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(nefifi @ 2014 10 30, 14:33)
che che, neužkibsim ir ant šito biggrin.gif

Įvedus į googlą, pats pirmas siūlomas psl ir yra Lianos asmeninis puslapis. Tai gal tiesiog reikėtų kreiptis tiesiogiai į ją, yra gi kontaktai nurodyti...

tai būtent, kad jai jau rašiau, jeigu čia klausimas apie tai. smile.gif Bet kažkaip nelabai įsivaizduoju kaip pačios atlikėjos reiktų klaust apie ją. Aišku ji apie save atsilieps teigiamai. O mane būtent ir domina žmonių nuomonė apie ją pas kuriuos ji jau dainavo(vedė) vestuvėse ar šiaip kokiam renginyje ar apskirtai nuomonė žmonių, kurie matė ar kaip kitaip susidurė su ją ne per tv. Tam čia aš ir esu, tam čia aš ir užsiregistravau. smile.gif Nenoriu, kad mano vestuvėse dainuotų belekaip ir belekas. Tai labai tikėjausi, kad čia rasiu kažkokią nuomonę iš šalies. Bet kaip matau čia tiesiog kariauju su vėjo malūnais ir atsimušinėju, kad aš ne minėtoji dainininkė smile.gif

QUOTE(Pasaulisgrazus @ 2014 10 30, 15:05)
Dabar tiek muzikantu uzderejo doh.gif net nezinau gerai ar blogai, bet isrinkti tikria nei sunku, nei lengva..gi turi patikti ausims, nes muzikantai gi dainuoja, isntrumentus valdo...Koks skirtumas ka kiti masto apie ta muzikanta, man pvz. Butkutes balsas nepatinka, nu nepernesu doh.gif , o visa Lietuva koncertuose alpsta, ir mano mama, ir drauges irgi...tai kaip as galiu dabar  draugem pasitiketi del ju muzikinio skonio...Jei kuri nors man rekomenduotu savo vestuviu muzikanta, tai net neziureciau i ju puse.
Man patinka sunki muzika, o jie pirstu prie smilkinio man vedzioja, ka, durna, metala i vestuves atvesi.. blink.gif
Cia labai asmeniska.Kartais net pagalvoju, nu kaip sunku issirinkti viena gera is tokios mases muzikantu. Man besirenkant svarbu
1. Muzikantu balsai, intonavimas, ju repertuaras, scenos elgesio kultura ir bedravimo igudziai. Visa kita maziau svarbu.
2. Ir tik antroje vietoje ju kaina.
O kaip jums?

Viskas labai teisingai, svarbiausia, kad patiktų. Tai tame ir esmė, kad balsas lyg ir tinka, lyg ir viskas ok, kiek žiūriu youtube ar per tv, bet aš manau vestuvių dainininkas nėra tik balsas. Reikia, kad mokėtų valdyti publiką, kažkaip vesti šventę. O to būtent aš ir nežinau kaip ji elgiasi šventėse/vestuvėse, gal ji ten beleka kaip nori taip daro ir belekaip elgiasi, tai ir baisu eit va-bank ir išbandyti viską savo kailiu. Tai dar kart pasikartosiu, bet dėl to ir noriu kažkokių nuomonių iš šalies. smile.gif
Atsakyti
Tadai, Jus paskambinkite paciai Lianai, pakalbekite su ja, paprasykite rekomendaciju, ar tai buvusiu jaunuju tel.nr, ar emailu, paprasykite jos gal ji turi savo filmuota medziaga. Jei neturi, tada tik jos buvusieji jaunieji Jums pades. O jeigu neturi filmuotos medziagos bei jaunuju rekomendaciju, leisciau sau galvoti kad ji yra naujoke vestuviu rinkoje. Tai tada taip, gali ir elgtis bilia kaip, ir daug ko nezinoti, ir publikos nemoketi valdyti, tada jau Jums teks tapti tuo bandomuoju triusiu. Bet jeigu Jums svarbu balsas, tada galvokite apie atskira vakaro vedeja. Tai tiek tos nuomones. O cia isties renkasi nemazai zmoniu kurie save reklamuoja, tai nereguokite stipriai i forumo nariu pasisakymus. As irgi kazkodel taip pagalvojau. Bet man , jei tai reklama, Jusu postas netrukdo. Nezinojau Lianos, dabar zinosiu. Grazus balsas, bet i vestuves be video medziagos ir aiskios vizijos kaip ji dirba toje erdveje, nekvieciau. Tai mano nuomone. Sekmes!! Yra nemazai ir kitu atlikeju, kurie neturi tos dzen'dobrin'es dvasios, bet puikiai jauciasi vestuviu erdveje. Paieskokite internete, ju pilna. Man asmeniskai akys raibsta doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pasaulisgrazus: 30 spalio 2014 - 16:56
QUOTE(Pasaulisgrazus @ 2014 10 30, 16:54)
Tadai, Jus paskambinkite paciai Lianai, pakalbekite su ja, paprasykite rekomendaciju, ar tai buvusiu jaunuju tel.nr, ar emailu, paprasykite jos gal ji turi savo filmuota medziaga. Jei neturi, tada tik jos buvusieji jaunieji Jums pades. O jeigu neturi filmuotos medziagos bei jaunuju rekomendaciju, leisciau sau galvoti kad ji yra naujoke vestuviu rinkoje. Tai tada taip, gali ir elgtis bilia kaip, ir daug ko nezinoti, ir publikos nemoketi valdyti, tada jau Jums teks tapti tuo bandomuoju triusiu. Bet jeigu Jums svarbu balsas, tada galvokite apie atskira vakaro vedeja. Tai tiek tos nuomones. O cia isties renkasi nemazai zmoniu kurie save reklamuoja, tai nereguokite stipriai i forumo nariu pasisakymus. As irgi kazkodel taip pagalvojau. Bet man , jei tai reklama, Jusu postas netrukdo. Nezinojau Lianos, dabar zinosiu. Grazus balsas, bet i vestuves be video medziagos ir aiskios vizijos kaip ji dirba toje erdveje, nekvieciau. Tai mano nuomone. Sekmes!! Yra nemazai ir kitu atlikeju, kurie neturi tos dzen'dobrin'es dvasios, bet puikiai jauciasi vestuviu erdveje. Paieskokite internete, ju pilna. Man asmeniskai akys raibsta doh.gif

Labai dėkui už nuomonę, kurios ir ieškojau. wink.gif

Su ją jau kalbėjau telefonų, tai kaip ir sakiau, nieko labai blogo neatsitiko telefonu biggrin.gif O prašyt rekomandacijų iš jos pačios, tai kaip ir sakiau, blogų rekomendacijų iš pačios dainininkės manau negausiu. Tai kažkaip vien tik geros rekomendacijos netenka prasmės, ypač jei būtų jos gautos iš pačios atlikėjos..

Dėl filmuotos medžiagos, tai ji sakė neturi. Tas ir yra kažkaip įtartina, bet is suprantama iš kitos pusės. Gal nenori kokių žaidimų ar ko išduot ar šiaip kokiu savų priežasčių turi. Esmė, kad neklausiau kodėl neturi.

O dėl atlikėjų, tai taip, jų pilna. Bet pilna tokių, kur net nežinau, atrodo nusipirko YAMAHA ir šiaip mėgsta padainuot ir viskas jau vestuvių muzikantas.

O mes iš pradžių svarstėm samdyt gyvą grupę ir turėjom jau keletą variantų gerų ir pagal mūsų kišenę(pasirodė labai keista, kad gyvų grupių ir YAMAHA stiliaus daininkų kaina neženkliai skirias), bet jie atkrito, nes mūsų salė nėra labai didelė ir visa erdvė dar sumažėtų, jei vestuvėse grotų grupė su 4-5 nariais ir su instrumentais visais.

Taip pat svarstėm ir duetus, kur tiesiog labai gražiai dainuoja, bet kažkaip ne visai mes to norim, nes jų dainos tokios labiau lyriškos ir repertuare nėra smagių/užstalės dainų. O mes norėtume, kad būtų toks kaip ir balansas. Ta prasme, kad būtų ir tų senų visiem gerai žinomų šlagerių, bet kad sugebėtų ir rimtesnius kūrinius atlikt. Tai kaip ir mums atrodo, kad lyg ir anksčiau minėtoji dainininkė atitinka tuos kriterijus. Tik va idomu kaip ten su ja reikalai.

O dėl naujokės statuso, tai nežinau. Ji lyg ir dalyvavo pirmame tame projekte, prieš kelis metus ir tada jau pristatinėjo save kaip vestuvių dainininke. Tai kaip ir lyg ir turėtu turėt patirties, bet va čia kaip ir sakiau jau ir nebeaišku daros kaip ten viskas vyksta šventėse, kur dalyvauja ji.

Na bet gal kažkaip išsiaiškinsim kažkokiu būdu. Dar kart labai dėkui už nuomonę smile.gif
Atsakyti
Samdykite ir sužinosite mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pasaulisgrazus: 30 spalio 2014 - 19:40
Labas vakaras 4u.gif labai noriu paklausti ir sulaukti atsiliepimu apie Kastyti Kerbedi... teko girdeti kad atvaziuoja i vestuves jau padares grameli, o gale programos jau sunku ir susikalbeti su juo... sarase jis pirmas, bet baisu biskeli, kad tos kalbos nepasitvirtintu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kristutex @ 2014 11 02, 23:00)
labai  noriu paklausti ir sulaukti atsiliepimu apie Kastyti Kerbedi...

Nekvieskit.
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2014 11 03, 21:36)
Nekvieskit.

4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Stai cia radau kazka idomaus:

http://www.renginiai...aduras-riteriai
Atsakyti
Savaitgali dalyvavau draugu vestuvese kur grojo tipiniai tradiciniai veikejai. Muzikantais liezuvis neapsivercia pavadinti. Nerasau kaip jie grojo, kokius zaidumus vede,nes bijau pratrukti nuodais///bet zmones soko, dainavo, maciau kad bande, o gal ir tikrai dziaugesi. Vienas diedukas muzikONto kontaktu prase, tai ANAS atsake, kad kita vasara beveik visa uzimta doh.gif ....As soke!!! schmoll.gif 2015 metai..o Lietuveleje yra paklausa tokiai muzikai..Nejaugi tikrai esame juoda propvincija...Anywau, jei kam vis gi reikia beveidziu, bebalsiu muzikONTu, bet dainuojaciu visa populirauji rusiska mano mamos laiku vestuviu muzika, dar Cicina ir dviratuka...rasykit, pasidomesiu drauges kur tokius perlus rado...Tiesa, youtube tokiu 99%...perziurejau kai kuriu mergaiciu siulomus grupiu irasus, ogi akkurat, vienas prie vieno sio savaitgalio gviazdos.. Jerguteliau!! Jie visi KLONAI!!!!O ten tiek liku ir perziuru...Vargas=vargelis!TAIP IR PRASOSI Jevos Narkutes dainuos zodzius..Lietuva bedale..koreguoti be autoriaus sutikimo i LIETUVA BIEDELE verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pasaulisgrazus: 10 lapkričio 2014 - 15:16