Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių muzikantai

QUOTE(LTkojote @ 2014 10 23, 13:48)
Vestuviu planuotoju nebeliko.... Niekas nesidalina savo ispudziais... liudna  blush2.gif

O Jus neliudekite mirksiukas.gif , tiesiog nepatingekite ieskoti muzikantus ne tik Saules mieste, bet ir visoje Lietuveleje.
Tuo labiau kad kiekvieno ispudziai yra jo asmeniski, Jums gali net netikti.Esate visai kitoks zmogus, nei bent kas kitas smile.gif

Nera jau taip daug Lietuvoje geru muzikantu, kad per savaite nerasti tinkamu mirksiukas.gif .
O gal Jums net nereikia labai geru, uzteks ir paprastu tradiciniu vestuviniu dainoreliu. smile.gif
Plius Jus net neparasete kriteriju pagal kuriuos renkates sau atlikejus savo vestuvems. Daugiau informacijos parasykite cia, ir gal kas vis gi atsilieps.

Tai kad apsiasarvuokite begaline kantrybe, isijunkite kokia gera muzikele youtube mirksiukas.gif ir pirmyn, kad ir i sita saraseli

http://eb.lt/lt.php3?vid=67&cid=13

Sekmes! 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pasaulisgrazus: 23 spalio 2014 - 15:25
Sveikos, planuotojos!

Nepulkit į paniką, rasit tuos muzikantus ir viskas bus gerai ax.gif 4u.gif

Prieš tris savaites dalyvavom draugų vestuvėse, kuriose dirbo Arnas ir Daumantas (www.vipmuzika.lt). Gal kai kurios pavadintų "tradiciniais muzikantais", nes dirba dviese, groja tuo elektriniu pianinu (nežinau kaip pavadinti blush2.gif ), dainuoja absoliučiai visą lietuvišką estradą (na šiek tiek anglų, italų kalbomis), veda vakarą. BET! Nei vedimas, nei dainavimo stilius labai tradicinių muzikantų nepriminė. Abu jauni, patinka jiems tai, ką daro. Vienas iš jų groja saksofonu, tai ir vakarienės metu pagrojo, ir šiaip per dainas paimprovizuodavo, žodžiu skambėjo tikrai super thumbup.gif o iš žaidimų kiek prisijuokėm, praktiškai žinomų net nebuvo, net stebėjomės patys, kad nebuvo to tokio "ai, šitą darė tose vestuvėse, šitas žaidimas pas visus būna" ir pan. Aš net vizitinę jų pasiėmiau, galvoju, gal į kokį baliuką pati pasikviesiu, nes kai veselia jau atšokta, tai nėra labai aktualu ax.gif o draugė liko patenkinta jais, manau didžiausias įvertinimas iš jaunųjų ir būna smile.gif

Tad drąsiai rekomenduoju, nes vakaras buvo superinis 4u.gif
Atsakyti
Sveiki(-os),

Tikriausiai nelabai iprasta cia rasyti vyrui, bet manau cia labai puiki vieta diskusijoms apie vestuves wink.gif Vyrisko tokio forumo deja neradau biggrin.gif

Taigi turiu toki klausima apie vestuviu muzikantus, tiksliau muzikante. Siuo metu intensyviai ieskome rusiames musu vestuvems ir intensyviai ieskome muzikanto. Taigi akis(greiciau ausis) uzkliuvo uz Lianos Puskovos. Bet kazkaip nerandu jokiu atsiliepimu apie ja. sad.gif Taigi, mano klausimas butu, galbut kas nors zinote ka nors apie ja daugiau? Gal teko buti vestuvese, kuriose jis dainavo(ar vede)? Bet kokie apsiliepimai labai laukiami wink.gif

Dekui.
Atsakyti
QUOTE(Tadas_Siauliai @ 2014 10 25, 15:17)
Lianos Puskovos

Ar tikrai Puškova, ne Pušnova? Esate šiaulietis/ -ė - jei žinutė neskirta savireklamai cool.gif , galite pasiklausinėti vietoje.
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2014 10 26, 11:25)
Ar tikrai Puškova, ne Pušnova? Esate šiaulietis/ -ė - jei žinutė neskirta savireklamai  cool.gif , galite pasiklausinėti vietoje.

Taip jus teisi, Pusnova blush2.gif Del savireklamos, tai tikrai ne. As cia labiau kaip skaitovas dalyvauju siame forume. Tiksliau ruosiuos vestuvems ir ziurineju nuomones, pasiulymus, atsiliepimus esancius cia. Ir nerades jokiu atsiliepimu apie sia dainininke, nutariaus uzsiregistruot ir paklaust.

O del vietiniu, tai butent, kad kazkaip nieks is pazistamu su ja nesusidure sad.gif Ir galbut kam ir kitam praverstu, jei kas pasidalintu savo nuomone cia.
Atsakyti
QUOTE(Tadas_Siauliai @ 2014 10 27, 00:17)
O del vietiniu, tai butent, kad kazkaip nieks is pazistamu su ja nesusidure sad.gif

O tai, kad niekas iš pažįstamų nesusidūrę, nesako nieko? rolleyes.gif Šiaip ji dabar dalyvauja kažkuriam muzikiniam projekte, per LNK sekmadienio vakarais rodo - pasižiūrėkit, gal susidarysit nuomonę.
Asmeniškai aš jos nekviesčiau, ne vestuvių muzikantė man ji. Tačiau dėl skonio nesiginčijama, nežinia, kokios muzikos norite.
Atsakyti
Gal kas esate girdeje apie grupe PERLAS?
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2014 10 27, 18:43)
O tai, kad niekas iš pažįstamų nesusidūrę, nesako nieko?  rolleyes.gif Šiaip ji dabar dalyvauja kažkuriam muzikiniam projekte, per LNK sekmadienio vakarais rodo - pasižiūrėkit, gal susidarysit nuomonę.
Asmeniškai aš jos nekviesčiau, ne vestuvių muzikantė man ji. Tačiau dėl skonio nesiginčijama, nežinia, kokios muzikos norite.

kažkaip lyg ir nieko nesako, kad nesusidurę :/ tiesiog neturiu gal daug pažįstamų, kurie suktusi švenčių organizavimo ar panašiose srityse..

O dėl muzikinio projekto, tai būtent ten ją ir pamačiau. Ir pasirodė, kad dainuoja tikrai neprastai, o to aš ir tikiuosi iš muzikanto/dainininko.. Nes "grojančio" su YAMAHA senovinio muzikanto mes neieškome. smile.gif

Ir kaip suprantu jus simpatijų nelabai jaučiat jai. Tai būtų įdomu sužinot kodėl? Ar šiaip kaip žmogus nepriimtina ji jums? Ar gal teko bendraut/susidurt su ja? Tiesiog labai smalsu wink.gif

Iš anksto dėkui už atsakymą.
Atsakyti
QUOTE(Tadas_Siauliai @ 2014 10 29, 23:10)
Ir kaip suprantu jus simpatijų nelabai jaučiat jai. Tai būtų įdomu sužinot kodėl? Ar šiaip kaip žmogus nepriimtina ji jums? Ar gal teko bendraut/susidurt su ja? Tiesiog labai smalsu wink.gif

Jums, Tadai, deja, nepavyko išlaikyti intrigos, akivaizdu, kad mes bendraujame arba su pačia Liana arba su kažkuo iš artimųjų biggrin.gif Šie klausimai viską pasako.
Daug LT atlikėjų, kurie puikiai dainuoja, bet į jų koncertus neini dėl tam tikros nepaaiškinamos auros . Nieko asmeniško.
Atsakyti
Tai būtų įdomu sužinot kodėl? Ar šiaip kaip žmogus nepriimtina ji jums? Ar gal teko bendraut/susidurt su ja? Tiesiog labai smalsu wink.gif

Girdėti ir matyti teko. Nieko asmeniško, ne visų skoniai vienodi. Tačiau ir toliau manau, kad buvau teisi manydama, kad pati apie save klausinėjate smile.gif O tokie dalykai man visai neskaniai kvepia.
Nes "grojančio" su YAMAHA senovinio muzikanto mes neieškome.

O ieškote dainuojančio su iš kompiuterio leidžiama fonograma? smile.gif
QUOTE(nefifi @ 2014 10 30, 11:53)
akivaizdu, kad mes bendraujame arba su pačia Liana arba su kažkuo iš artimųjų biggrin.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tepaluota: 30 spalio 2014 - 13:36
QUOTE(Tepaluota @ 2014 10 30, 13:29)
Girdėti ir matyti teko. Nieko asmeniško, ne visų skoniai vienodi. Tačiau ir toliau manau, kad buvau teisi manydama, kad pati apie save klausinėjate  smile.gif  O tokie dalykai man visai neskaniai kvepia.

O ieškote dainuojančio su iš kompiuterio leidžiama fonograma? smile.gif

drinks_cheers.gif

kokie visi čia įtarūs(-ios). sad.gif dabar jaučiu, kad ir ką beparašyčiau atrodys, kad aš toji dainininkė. ok, tegul lieka taip kaip yra tada.. lyg ir negyriau aš jos jau labai čia, tiesiog pamačiau per tv, "pagooglinau" atsiliepimus, nieko labai neradau, tai užsiregistravau ir paklausiau nuomonių čia, nes šiame forume pastaruoju metu lankausi dažnai ir skaitau įvairius atsiliepimus apie forografus/vedėjus/muzikantus ir t.t. kas yra manau normalu ruošiantis vestuvėms smile.gif nesitikėjau kažkaip, kad būsiu taip nesvetingai priimtas sad.gif tiesa pasakius neįsivaizduoju dabar kaip reiktų klausti apie kažką čia ar prašyt kokių atsiliepimų ir nebūt įtartu reklama smile.gif

p.s. gėdingai suklydau rašydamas atlikėjos pavardę pirmame post'e, bet tai tikriausiai tik parodo koks gudrus esi marketingistas... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tadas_Siauliai @ 2014 10 30, 13:59)
p.s. gėdingai suklydau rašydamas atlikėjos pavardę pirmame post'e, bet tai tikriausiai tik parodo koks gudrus esi marketingistas... smile.gif

che che, neužkibsim ir ant šito biggrin.gif

Įvedus į googlą, pats pirmas siūlomas psl ir yra Lianos asmeninis puslapis. Tai gal tiesiog reikėtų kreiptis tiesiogiai į ją, yra gi kontaktai nurodyti...
Atsakyti