Skambinausi "Dvyniams", tai prašė kitiems metams 4500+transporto išlaidos. Beeeet jie man jau po pokalbio atkrito, nes kalbėjimas buvo nenormaliai greitas, kai kurių žodžių nesupratau tai jei ir vedime toks pat tempas, tada jau nekas Įstrigo vienos pažįstamos pasakymas, kad, jei telefoninis pokalbis yra rišlus, sklandžiai kalba, reiškia ir vedimas turėtų būti neblogas, tuo remiantis "Dvynius" atmečiau. Va "Sekundos" atstovas sužavėjo telefonu, bet paskaičius daugiau apie juos atmečiau.
QUOTE(nefifi @ 2014 08 14, 16:37)
oooo, kaip jūs klystat
Na nekalbu apie kažkokius kraštutinumus, kurių greičiausiai visgi pasitaiko
Papildyta:
QUOTE(Avietukas @ 2014 08 15, 13:43)
Kiek sumokėjot jei ne paslaptis? Ir kiek avanso ėmė?
Gegužės mėn kainavo 4200 Lt, avanso paėmė tik 200 Lt. Dabar draugai, kurie užsisakė kitiem metam, kaip ir forumietės sako - 4500 Lt + transportas.
Papildyta:
QUOTE(Agnikiii @ 2014 08 18, 08:58)
Skambinausi "Dvyniams", tai prašė kitiems metams 4500+transporto išlaidos. Beeeet jie man jau po pokalbio atkrito, nes kalbėjimas buvo nenormaliai greitas, kai kurių žodžių nesupratau tai jei ir vedime toks pat tempas, tada jau nekas Įstrigo vienos pažįstamos pasakymas, kad, jei telefoninis pokalbis yra rišlus, sklandžiai kalba, reiškia ir vedimas turėtų būti neblogas, tuo remiantis "Dvynius" atmečiau. Va "Sekundos" atstovas sužavėjo telefonu, bet paskaičius daugiau apie juos atmečiau.
Kalbėjot greičiausiai su Ferdinandu lb fainas jis vyras, bet šneka tikrai gan greitai, mes susitikimo metu irgi klausėm įsitempę bet jis yra kaip vadybininkas, vedantysis yra kitas vyrukas, tad greičiausiai visai dėl to nereiktų jaudintis bet aišku, kiekvienam yra svarbus pirmas įspūdis
Mano nuomonė apie mažai šiame forume žinomą grupę iš Gargždų ,,Modo": kultūringi, bet linksmi vyrukai, kurių repertuare yra dainų nuo ACDC iki naujausių Montvydo kūrinių. Vyrukai atidirbo savo tikrai, jokių išgėrinėjimų ar ilgų pertraukėlių darbo metu nedaro, o grojo iki pusia 5 ryto Galiu rekomenduoti tiems, kas ieško kažkokio viduriuko tarp tradicinių ir šiuolaikinių vestuvių muzikantų
Gal kas turi atsiliepimų apie grupę "Nerija"? Ta prasme kaip jie bendrauja su svečiais, kaip praveda pačias vestuves? Kažkaip nerandu atsiliepimų apie juos..
Galiu ir as pasidalinti patirtimi ir atsiliepimais, siemet su vyru buvome 4-se vestuvese ir visose buvo skirtingi muzikantai
Galiu pasakyti tik tiek kad kartais nezinomi muzikantai daug geresni nei tie izimieji. Pabuvojome vestuvese kuriose grojo grupes: Sekunda, Antikvaras, Svajoklis ir Valdas ir Vainora Lacko, Lietuvos balso dalyviai(visi jie buvo tryse).
Is visu siu grupiu geriausia ir linksmiausi buvo Antikvaras ir Lacko, tikrai grazus balsai, nuosirdus ir atsidave bendravimui su zmonemis. Visa vakara dainavo gyvai, o ne leido is "kompaktu", kaip dare kitos dvi grupes. Dainu repertuaras tikrai ivairus nuo lietuvisku iki anglisku dainu. Kas dar patiko kad jie buvo pasiruose ivairiems variantams, pagal svecius. Stebejo ko labiau reikejo sokiu, dainu ar zaidimu. Tad apie sias grupes tik patys geriausi atsiliepimai. Nedvejodama imciau juos, o ir kainos labai normalios mano manymu: Antikvaras dviems dienoms su pravedimu ir prizais kainavo - 3000lt., o Lacko vienam vakarui su pravedimu ir dovanelem - 1850Lt.
Apie Sekunda jau kazkada buvau rasiusi tad nesikartosiu, o apie Svajokli tai tikrai neimciau as ju. :/ Jaunieji sake kad vakaro pravesti nesutiko, pasiule kazkokius vedejus is Mažeikiu, kuriu vedimas buvo labai vulgarus, nemandagus ir pasiepiantis svecius. Dauguma bairiu ir zaidimu susijusiu su antru galu. O grupes pagrindinis atlikejas irgi labai naglas, dauguma atliekamu dainu buvo rusiskos, tad susirinkusiam jaunimui buvo neidomu, o paprasius atlikti viena ar kita daina prasydavo pinigu, nesvarbu kad jiems ir taip buvo sumoketa didele suma. Tai nera vien mano nuomone, dauguma vestuviu sveciu buvo pasibaiseje tais muzikantais ir vedejais. Jei neklystu tai 2 dienoms jie kainavo - 2800lt.
Galiu pasakyti tik tiek kad kartais nezinomi muzikantai daug geresni nei tie izimieji. Pabuvojome vestuvese kuriose grojo grupes: Sekunda, Antikvaras, Svajoklis ir Valdas ir Vainora Lacko, Lietuvos balso dalyviai(visi jie buvo tryse).
Is visu siu grupiu geriausia ir linksmiausi buvo Antikvaras ir Lacko, tikrai grazus balsai, nuosirdus ir atsidave bendravimui su zmonemis. Visa vakara dainavo gyvai, o ne leido is "kompaktu", kaip dare kitos dvi grupes. Dainu repertuaras tikrai ivairus nuo lietuvisku iki anglisku dainu. Kas dar patiko kad jie buvo pasiruose ivairiems variantams, pagal svecius. Stebejo ko labiau reikejo sokiu, dainu ar zaidimu. Tad apie sias grupes tik patys geriausi atsiliepimai. Nedvejodama imciau juos, o ir kainos labai normalios mano manymu: Antikvaras dviems dienoms su pravedimu ir prizais kainavo - 3000lt., o Lacko vienam vakarui su pravedimu ir dovanelem - 1850Lt.
Apie Sekunda jau kazkada buvau rasiusi tad nesikartosiu, o apie Svajokli tai tikrai neimciau as ju. :/ Jaunieji sake kad vakaro pravesti nesutiko, pasiule kazkokius vedejus is Mažeikiu, kuriu vedimas buvo labai vulgarus, nemandagus ir pasiepiantis svecius. Dauguma bairiu ir zaidimu susijusiu su antru galu. O grupes pagrindinis atlikejas irgi labai naglas, dauguma atliekamu dainu buvo rusiskos, tad susirinkusiam jaunimui buvo neidomu, o paprasius atlikti viena ar kita daina prasydavo pinigu, nesvarbu kad jiems ir taip buvo sumoketa didele suma. Tai nera vien mano nuomone, dauguma vestuviu sveciu buvo pasibaiseje tais muzikantais ir vedejais. Jei neklystu tai 2 dienoms jie kainavo - 2800lt.
QUOTE(Lindos @ 2014 08 26, 10:22)
leido is "kompaktu"
Neįsivaizduojate Lindos kaip paglostėte širdį. Ačiū Jums už komplimentą, nesitikėjau, kad visada tik gyvai dainuodami galime taip Jums suskambėti. AČIŪ.
Rimtai.
Grupė SEKUNDA
QUOTE(sekunda @ 2014 08 26, 12:18)
Neįsivaizduojate Lindos kaip paglostėte širdį. Ačiū Jums už komplimentą, nesitikėjau, kad visada tik gyvai dainuodami galime taip Jums suskambėti. AČIŪ.
Rimtai.
Grupė SEKUNDA
Rimtai.
Grupė SEKUNDA
Prasau prasau.
Bet Jus truputeli juokinti, nes siame forume nei viena grupe daugiau saves taip nereiskia ir negina kaip Jus.
Turekit gedos save taip aukstinti. Nes tikrai juokingai atrodo.
QUOTE(Lindos @ 2014 08 29, 10:44)
Prasau prasau.
Bet Jus truputeli juokinti, nes siame forume nei viena grupe daugiau saves taip nereiskia ir negina kaip Jus.
Kodėl Jūs sakote nė viena, gal tik ne visi pasirašo.
p.s. aš manau kad jei esi kaltinamas tuo ko tikrai nedarei, turi teisę į tai atsakyti. Lygiai taip pat Jūs turite teisę į savo nuomonę. O čia vieta vieša...
O protingi žmonės atskiria kaip sakoma "pelus nuo grūdų".
Su pagarba.
QUOTE(D@lia @ 2014 04 27, 12:21)
Dalyvavau vestuvese, kuriose jie grojo. Visiems sveciams labai patiko
QUOTE(moske_poske @ 2014 08 29, 16:35)
Dalyvavau vestuvese, kuriose jie grojo. Visiems sveciams labai patiko
Na, o man teko dalyvauti vestuvėse, kur grojo "Ja-Da". Tai tiek iš jaunųjų, tiek iš mūsų, svečių, atsiliepimai labai geri. Tiesa, galėtų jie turėti šiek tiek daugiau greitesnių dainų, bet vokalistės balsas ir visų muzikantų profesionalumas visus sužavėjo. Plius, ir vedė vakarą neblogai. Tai jeigu neieškote dieduko su "harmonika"ir norite gauti gyvą, gražią muziką už patrauklią kainą (jaunieji sakė, kad kaina tikrai nesikandžiojo), siųlau kreiptis į juos.