Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių muzikantai

QUOTE(Pasaulisgrazus @ 2014 03 19, 21:28)
Tai gal viskas gerai bus? jei Jums patinka, tai koks skirtumas kas ka sako? Matomai pasivadino sau, nezinodami kad dar kazkur yra panasus pavadinimas. Namanau kad tai kriminalas. O jei jums gerai, tai ir bus gerai. Is nuotraukos malonus muzikantas. O ten isitikruju, praktiskai visi atilkejai panasaus, ir repertuaras ju 98% panasus, ir zaidimai smile.gif jei tinka kaina, programa, balso tembras, bendravimo kultura-ir gerai smile.gif

na, dėl to "patinka" tai tiek to... biggrin.gif ,gi ne sau,žinau ,kad turi būt tiesiog muzika ,kad būtų linksmą mirksiukas.gif ,bet nesinorėtu darant kitam dovaną ,kad dainuotu kaip kai kurios čia grupės aprašytos(kai paklausiau kai kurių grupių internete-išsigandau biškeli... blink.gif ) ,ir dar apie geriančius visokius prisiskaičiau..tai iš tikro ,kažkaip ir kilo noras pasidomėti "blogais"atsiliepimais blush2.gif
Atsakyti
O BELKANTO groja tradicinese vestuvese? Gal net dvi dienas?

Ir kiek kainuoja ju paslaugos?

smile.gif
Atsakyti
Paskambinkite jiems ir pasakys 4u.gif

Mes paziurejome jau sventes irasa, tai atvirai, ne viskas man patiko ju pravedime, jau dabar kai suvirskinom viska, tai arogancijos labai nemazai, ir siaip - kartais elgiasi nelabai jau mandagiai su sveciu..bet cia mano nuomone, nors ta diena jokiu trukumu nemateme, bet po visko, apgalvojus - pasirode ne visai jau tokie "nepakartojami"
Atsakyti
sveikos, mergaites turiu klasuima ar susidurete su grupe allegreto? planuoju juos imti savo sventei bet smagu butu isgirsti atsiliepimu jei kuri jau sventet su jais
Atsakyti
Ingakalnis, apie kokia allegreto kalbate? Lyg dvi yra.
Atsakyti
apie vyra ir moteri dainuojancius visomis kalbomis, tas senas ansamblis alegreto man nepatiko esu macius ju pasirodyma gyvai, o vakar uzsisakem savo sventei allegretto grupe (youtube randa juos ir FB yra -vyras ir moteris pilnese tokia) balsai patiko, sake zaidimai ir tt. buna visada, ismeginsiu
Atsakyti
Sveiki, gal Vilniuje galit rekomenduot muzikantus, norėtusi gerų, bet ir ne lupikų blush2.gif
Atsakyti
Gal kam teko matyti gyvai Valdemara ir grupe? Kokie butu atsiliepimai? smile.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaites!

Gal turit atsiliepimu apie grupe "BANGLAI"?
smile.gif
Atsakyti
Sveiki !!! gal kas este susidure ar girdejote ka nors apie grupe ,,ex combo''? Kaip veda vestuves? uzisakiau juos vestuvems bet taip pergyvenu ..... prasau atrasykti kas nors ..
Atsakyti
QUOTE(neringaliub @ 2014 01 16, 12:11)
Sveikos, gal esat buvę vestuvėse ar girdėję ką apie grupę Iš Lazdijų "Rojaus obuoliukai" ?
    Pasidalinkit savo nuomone

Sveikos,
Aš taip pat laukiu įspūdžių apie šiuos muzikantus. Ačiū už informaciją smile.gif
Atsakyti
Gal kas nors turi atsiliepimu apie Artura Alsauska arba Valdemaras ir grupe?Kaip jie praveda vestuves?Aciu smile.gif
Atsakyti