Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių muzikantai

Sveikos smile.gif na va ir mano vestuves rugjuti, bet muzikantu kaip nebuvo taip ir nera ax.gif vis negaliu apsispresti kokiu noriu,kad ir pravestu ir padainuotu ir kaina nebutu kosmine ...pasimetusi as visai blink.gif
Atsakyti
Gal galit ką rekomenduot aplink Ukmergę smile.gif 4u.gif
Atsakyti
o as va siandien susitinku su Banglais, tai paziuresiu ka jie man pasiulys smile.gif
Atsakyti
O dar gal kas zinot, ar DEJAVU praveda ar tik dainuoja? g.gif nes kiek maciau video visur tik dainuoja
Atsakyti
Na nuo mūsų vestuvių jau praėjo bene 8 mėnesiai, o ir jei gerai pamenu jau būvau čia pasisakius, bet tema vis paseku kartas nuo karto blush2.gif
Mes samdėm grupę "ILEX". Likome labai patenkinti jų atliekama gyva muzika, gražiu merginos balsu. Ir kaina 2013 metais ne tokį kosmosą kainavo. Nors muzikantams ir netaupėm labai, bet palyginus manau baisiai nepermokėjom. Tuo labiau, jie iš klaipėdos beldėsi net iki Druskininkų drinks_cheers.gif Vakaras kainavo apie 2800 Lt.

Aš labai norėjau Blue Fun, bet jų kaina mums pasirodė neįkandama. Tad sekmės paieškose cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Inuticka @ 2014 01 21, 15:44)
o as va siandien susitinku su Banglais, tai paziuresiu ka jie man pasiulys  smile.gif

Jie man nerealiai gražiai dainuoja... Gaila, kad toli jie,,
Atsakyti
tai su Belkanto niekas nesusidure, kad galetu placiau papasakoti? dauguma raso, kad geri, bet kad atsliepimu paskaityti, tai nera 4u.gif 4u.gif
Atsakyti

Man atrodo neveda
[/quote]
Uzsisakiau Dejavu, pakalbejom, sake pilnai viska praveda, perka visa atributika kokia reikalinga, tai nuo 18 iki 2,00 sutartyje parasyta, bet pasake jai ka neisbegam lygiai ta valanda.
Atsakyti
sveikos, gal galit ką rekomenduoti iš Šiaulių, aplink Šiaulius?
Atsakyti
QUOTE(knopke* @ 2014 01 22, 22:01)
tai su Belkanto niekas nesusidure, kad galetu placiau papasakoti? dauguma raso, kad geri, bet kad atsliepimu paskaityti, tai nera 4u.gif  4u.gif

Iš kur tie Belkanto yra? Gal žinote kokios kainos pas juos?
Atsakyti
Sveikos, klausimas gal daugiau siaulietems - gal kas kartais girdejote atsiliepimu ar teko dalyvauti grojant muzikantui Giedriui Stubailai? Labai jau ji nori ipirsti vestuvems, bet internete jokios informacijos. Vestuves dideles, veikt bus ka, nesinori visko sugadinti. blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(vikute62 @ 2014 01 24, 13:06)
Sveikos, klausimas gal daugiau siaulietems - gal kas kartais girdejote atsiliepimu ar teko dalyvauti grojant muzikantui Giedriui Stubailai? Labai jau ji nori ipirsti vestuvems, bet internete jokios informacijos. Vestuves dideles, veikt bus ka, nesinori visko sugadinti. blush2.gif

O įpiršti nori sodybos šeimininkai? ax.gif Tokius atveju, jei buvusių jaunųjų rekomendacijų negausit, nepasitikėkit, nes oi kaip galit nusvilti doh.gif
Atsakyti