Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių muzikantai

QUOTE(laura_mazoji @ 2014 01 04, 18:36)
Manau, jog matote pati

Tai matom, tik patiket negalim kad uzkliuvo. As lengvai apsalus smile.gif Nu ka, reiks pasideret su zmonem del nuolaidu uz reklamine kampanija, kuria pasirodo vykdau mirksiukas.gif Siaip jau maniau kad cia forumas, bet matomai kazko neikirtau. JEIGU KA as tikrai forumo naujoke. Bet cia ir vienintelis mano postas JEIGU KA mirksiukas.gif Cia privardinta aibes muzikantu vardu su pavardem, visokiu pavadinimu, nuorodu , kvietimu i koncertus, net konkreciu kontaktu smile.gif Jus nepastebejot? Keista g.gif Stai kazkas pasiguode kad 4000 per brangu(ir tikrai gal daugumai butu brangu) ir kad nenori senoviniu balsu (tikrai manau ne daugkas nori) ax.gif Tai kas cia Jum akeles bado? biggrin.gif Ar nusikaltimas pasidalint ka patys gana sunkiai radom? Mes kaip tik ziauriai dekingi tai forumietei senbuvei, kurios poste aptikom keleta pavadinimu, tame tarpe ir grupes Ducky Done smile.gif Ir esam labai patenkinti smile.gif Progai pasitaikius net asmeniskai padekojom tai merginai. Nes grupe puiki ir kainu politika lanksti mirksiukas.gif Jeigu klausimas neaktualus Jums paciai asmeniskai, tai tiesiog gal nekreipkit demesio? mirksiukas.gif O jeigu aktualu tai kas negerai: nemegstat DUCKY DONE? mirksiukas.gif Ar tik siaip nuotaikos daznokai nebuna? smile.gif
Atsakyti
Zinote, argumentu butu galima rasti ne viena ir ne du, taciau nemanau, jog verta rutulioti sia tema i testi virtualius gincus (kuriu turinys ir baigtis ir taip aiski). Juolab, kad si tema ne tam skirta.
Dauguma forumieciu mane supras.

Jei vis tiek neturite ka veikti ir labai norit diskutuoti - kreipkites asmenine zinute ir neterskim temos.
Atsakyti
QUOTE(laura_mazoji @ 2014 01 04, 21:06)
Zinote, argumentu butu galima rasti ne viena ir ne du, taciau nemanau, jog verta rutulioti sia tema i testi virtualius gincus (kuriu turinys ir baigtis ir taip aiski). Juolab, kad si tema ne tam skirta.
Dauguma forumieciu mane supras.

Jei vis tiek neturite ka veikti ir labai norit diskutuoti - kreipkites asmenine zinute ir neterskim temos.

Dekinga, kad siulot bendravima asmeninemis zinutemis. Bet nepasinaudosiu, nes klausimu nebeturiu.
Atsakyti
www.tobuligarsai.lt
Atsakyti
QUOTE(akupyt @ 2013 10 15, 20:13)
Jie turi facebook'o puslapį - https://www.facebook...vidijus?fref=ts

Susirašinėjau su jais, lyk ir sutarėm, kad būtų gerai susitikti ir apsitarti. Turėjo man paskambinti, bet jau antra savaitė neskambina. Paraginau vėl, sutikrinom numerį, bet ir vėl tyla.. Kažkaip pradedu abejoti jų profesionalumu ir patikimumu.
Už grojimą vienos dienos vestuvėse su pravedimu sakė prašytų apie 2000 Lt

Mergaites noriu informuoti ,kad visi x faktoriaus dalyviai negali konsertuoti 2 metus pagal pasirasytas sutartis:)) bukit atsargios ,kad nepavestu:)) O siaip man jie bebalsiai.Bunu praktiskai kiekviena sekmadieni x faktoriuje - jie patys parasciausi:))
Papildyta:
QUOTE(saullius @ 2014 01 06, 11:48)
www.tobuligarsai.lt

Man jie patiko smile.gif issiunciau uzklausa:)) Mes dar ziurime Quorum grupe:))

Papildyta:
QUOTE(JogileRut @ 2014 01 02, 12:50)
Su Naujaisias Metais! Taigi atsakau i savo tema pati, gaila kad nesulaukiau komentaru nei cia nei i pm kam buvau brukstelejusi del ''Ego'' muzikantu, matyt svenciu laikotarpis padare savo  tongue.gif Taigi, Naujuosius Metus su jais sutikome labai smagiai bei sauniai, muzikantai nenuvyle, labai saunus, buvo labai smagu - palikome avansa, rezervavome musu vestuviu dienele, beliko dabar tik susitikti ir pasirasyti sutartele  4u.gif  Jau uzsidejome priespaskutini pliusa vestuviu planavime, beliko tik nuspresti del fotografo  4u.gif

Jei Vilniuje tai geras fotografas V.Grigas smile.gif mes ji pasirinkome:))
Atsakyti
QUOTE(JogileRut @ 2013 12 28, 14:08)
Pradejome ir mes ieskotis aktyviai muzikantu kitiems metams vestuvems vasarai, susidariau ispudi, kad tikrai per velai tai pradejome daryti  doh.gif Svarsteme, jog noretume ''gyvos'' grupes, tokiu kaip pvz. ''Ilex'', taciau teko atmesti toki varianta, nes papildomai reikalingas vedejas ir noretume svesti su muzikantais 2 dieneles  4u.gif Pasilikome prie ''tradiciniu'' muzikantu, kurie galetu ir pravesti mums vestuves, taciau kol kas nieko gero nerandame(dauguma ''isgirtuju'' supermamoje jau uzimti arba reikia atskirai ir vedejo, kiti is vis atsisake groti dvi dienas  doh.gifverysad.gif Laisvi dar musu dienai grupe ''Muzikinis ekspresas'', bet parodziau busimajam, pareiske, kad nori jaunesniu muzikantu, taip kad paieskos toliau tesiamos. Labai sudomino grupe ''Ego'' ( laisvi dar musu dienai). Pabendravus telefonu kaip ir viskas tiko, muzikuoja dviese, praveda, groja saksofonu. Mateme ir video ju.  Gal turite atsiliepimu apie juos? Pagrindinis ju Egidijus groja ir grupeje ''Mexicano'', bet tos grupes dainos mums nelabai patinka  biggrin.gif  taciau mus patikino, kad vestuvese repertuaras visai kitoks, toks kaip kitu muzikantu vestuvese  smile.gif  Egidijus minejo, kad per Naujus Metus gros su ''Mexicano'' ''Asvos'' malune Mazeikiuose. Viena dalis kaip supratau bus grynai ''Mexicano'' dainos, o kita vakaro dalis - vestuviu muzikos programa, jeigu galima taip  pavadinti. Svarstome vaziuoti pasiziureti ir isgirsti ju gyvai.

Gal ir paveluotai jau, bet pades tikiuosi kitoms busimosioms nuotakoms. Pas mus vestuvese grojo ''Ego''. Tiek mums, tiek sveciams viskas tiko ir patiko. Graziai, gerai ir svarbiausia kulturingai vede vakara, ko mes praseme ir norejome viskas buvo igyvendinta iki galo. Del repertuaro dabar nepamenu, bet man rodos nuskambejo tik kelios dainos is '' Meksikano'' grupes, visa kita kaip kad rasei- tai ka groja dauguma vestuviu muzikantu populiariu dainu, bet dainavo gyvai, balsai tikrai grazus. Jiems galbut pas mus nepasiseke tik del sales, nes turejo aparatura tampyti is vieno kampo i kita, nes vaisiu stalas, bei sokiu aisktele buvo atskirtos. Galiu drasiai juos bet kam rekomenduoti, bet jeigu jau jus girdejote Asvos malune grojant, tai manau tikrai daug pasakoti nereikia wink.gif jei kils klausimu del ju, pasistengsiu padet 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Avietinuke @ 2014 01 08, 23:28)
Gal ir paveluotai jau, bet pades tikiuosi kitoms busimosioms nuotakoms. Pas mus vestuvese grojo ''Ego''. Tiek mums, tiek sveciams viskas tiko ir patiko. Graziai, gerai ir svarbiausia kulturingai vede vakara, ko mes praseme ir norejome viskas buvo igyvendinta iki galo. Del repertuaro dabar nepamenu, bet man rodos nuskambejo tik kelios dainos is '' Meksikano'' grupes, visa kita kaip kad rasei- tai ka groja dauguma vestuviu muzikantu populiariu dainu, bet dainavo gyvai, balsai tikrai grazus. Jiems galbut pas mus nepasiseke tik del sales, nes turejo aparatura tampyti is vieno kampo i kita, nes vaisiu stalas, bei sokiu aisktele buvo atskirtos. Galiu drasiai juos bet kam rekomenduoti, bet jeigu jau jus girdejote Asvos malune grojant, tai manau tikrai daug pasakoti nereikia wink.gif jei kils klausimu del ju, pasistengsiu padet  4u.gif

Kokia ju kaina, jei nepaslaptis? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(siaudai @ 2014 01 09, 20:50)
Kokia ju kaina, jei nepaslaptis?  ax.gif

Aš ir domėjausi jais, bet mums buvo per brangu vakarui 3000 lt.
Atsakyti
QUOTE(vikvita @ 2014 01 09, 23:31)
Aš ir domėjausi jais, bet mums buvo per brangu vakarui 3000 lt.

As kai pirma karta parasiau jiems i fb tai atrase, kad vienas vakaras 2200-3000lt, 2d.- 2800-3500lt. Kaina kaip supratau priklauso nuo datos bei kur vyks vestuves (miesto klause). Kai viska surasiau, parase, kad kainyte 2d mums 3200lt su vakaro pravedimu 4u.gif
Atsakyti
Laba diena.gal esate kas nors girdeje kokiu atsiliepimu apie muzikanta Raimonda Atitoni?Mum reikia vieno muzikanto kukliai sventei.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aivaaa: 11 sausio 2014 - 13:35
Sveikos smile.gif Ką galėtumėte pasakyti apie grupę Kava? smile.gif
Atsakyti
Aciu 4u.gif per brangu ir mums..
Atsakyti