QUOTE(Pasaulisgrazus @ 2013 12 16, 14:43)
Mielosios nuotakos! Jeigu pas jus sventese groja gyva grupe, ar jie tikrai gerai skamba? ar bugnas "neuzmusa" savo traskejimu visa muzika? ar tikrai garsas yra malonus ausiai ir tikrai galima pasakyti kad SUPER? Kas jums yra super? repertuaras? bendravimas?O gal niekas to gero garso net negirdi ir niekam tai neidomu??
Atkreipkite demesi kaip turetu buti teisingai igarsinta gyvai grojanti muzikine gupe, kad tikrai butu super. Butinai pasiteiraukite apie tai savo guvai grojanciu atlikeju. Bugninkas butinai turetu buti atskirtas org,stiklu nuo muziikantu bei pagrindine patalpos. Bent jau jei norime estetikos. Na, o jei ne, tai kam tada ta gyva grupe?
Kitaip nelabai kas ten ir skiriasi nuo kitu,tik vizuali apgaule bei gal ant duses gera: pas mane van kaip, visa "banda" groja ne tai kaip ten, vienas dzendobistas pro sali varo su kaimisku repertuarau"
)
Zemiau matosi kaip bugninkas atskirtas nuo pagr.erdves:
https://www.youtube....rhp3NCtPQ#t=827
Man tiesiog idomu pagal kokius kriterijus zmones raso atsiliepimus kad pas jos buvo super, muzikantai grojo nerealiai. Buvai si savaitgali vestuvese kur grojo gyva grupe, tai taip visus nervus man suvare savo dauzanciu oer galva bum, bum-siaubas! Nea, jau geriau Dj su savo aparatura, nei is pieties kaip su kuvalda, artojai muzikantai:)atleiskit merginos uz issiliejima, bet nemazai skaiciau cia kaip smagu, kai visi iesko gyvo bando..ir vis galvojau kaip fainai!! kaip gaerai..bet po sio savaitgalio supratau:nu ne....is savo sventes garsinio bardako nedaryciau.
Todel butinai pasidomekite kaip ten bus su to subtilumu bei estetikos suvokimu, ypac jei planuojate grazia svente
Tai jau pretenzijos į visiškai kitokį profesionalumą
. Klausimas, ar tokio reikia vestuvėse...solistė labia stengiasi, bet tai, deja, tik besistengianti meninė lavoniena. _inoma, ne čia tai aptarinėti. Pretenzijos yra, bet nėr iš ko spausti - vidinės energijos nėr. Neatrodo, kad iš susivaržymo (galėtų dar keistis drąsėdama atsiverti). Tiesiog nugludinta tuštoka profesionali poza. Nėr iš ko rinktis? Tie kurie muzikuoja įraše, žino, ką daro
"Artojų|" yra visokių. Nepatikėsit, kokių profesionalų vestuvėse popsuojant teko užvysti
...gaila, neturiu kontaktų...vestuvėse ne tiek svarbu, kiek "gyvų", bet daug svarbiau, ką ir kokia kokybe veikia...