Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių muzikantai

QUOTE(trauktine @ 2013 11 07, 15:31)
Mes atsventeme nesenei vestuves savo,turejome muzikantus L ir V is Utenos. Likome patenkinti 100proc., muzikantai verti savo kainos, nei vienas sventes svecias nenusivyle ju dainu atlikimu, sugebejimu itraukti i zaidimus, bendravimo sugebejimais.
Groja 3instrumentais. Juokemes iki asaru, tikrai senei buvau tokioje linksmoje sventeje.
Nebuvo nei zmoniu nugirdymo bereikalingo, nei tylos pauziu,nei neidomios muzikos. Tinka tiems,kas nori tikru lietuvisku vestuviu. Vienareiksmiskai rekomenduoju siuos du vyrus, nes ateityje jei ir teks dar ieskoti sventems muzikantu tikrai rinkciausi juos.  thumbup.gif  thumbup.gif .

Ir mes juos rezervavomes rugpjucio 30/31 dienoms. Grojo pries metus jie pusbrolio vestuvese, tai likom suzaveti. Prisijuokem, prisisokom, ir isties, tik geriausi atsiliepimai. Verti jie kiekvieno lito kurio praso.
Atsakyti
Ar turite kas nors ispudziu apie grupe AGE g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sijuri: 27 lapkričio 2013 - 18:43
QUOTE(Sijuri @ 2013 11 27, 18:43)
Ar turite kas nors ispudziu apie grupe AGE  g.gif

įspūdžiai tik tokie, kad bandžiau susisiekti, tai vietoj to, kad atrašytų į laiškelį, bandė "į draugus" FB kviesti biggrin.gif po antro laiško, kad vis dar laukiame atsakymo, deja tyla išliko, tai kažkaip nebesidomėjau daugiau, paieškos tęsėsi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglytia @ 2013 11 27, 21:00)
įspūdžiai tik tokie, kad bandžiau susisiekti, tai vietoj to, kad atrašytų į laiškelį, bandė "į draugus" FB kviesti biggrin.gif po antro laiško, kad vis dar laukiame atsakymo, deja tyla išliko, tai kažkaip nebesidomėjau daugiau, paieškos tęsėsi smile.gif

Identiska situacija, tik as vis del to nenurimau, susisiekiau telefonu ax.gif
Tik keista, kad nera jokiu daugiau atsiliepimu apie juos g.gif Jau baisoka darosi, kad nebutu labai ne kas su jais.... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sijuri @ 2013 11 28, 17:05)
Identiska situacija, tik as vis del to nenurimau, susisiekiau telefonu  ax.gif
Tik keista, kad nera jokiu daugiau atsiliepimu apie juos  g.gif  Jau baisoka darosi, kad nebutu labai ne kas su jais....  doh.gif

biggrin.gif aš irgi nelabai radau išvis ką nors daugiaun apie juos..keletą vaizdo įrašų ir viskas. O tai juos ir pasirinkote, kad nuogastaujat?
Atsakyti
QUOTE(Eglytia @ 2013 11 28, 21:00)
biggrin.gif  aš irgi nelabai radau išvis ką nors daugiaun apie juos..keletą vaizdo įrašų ir viskas. O tai juos ir pasirinkote, kad nuogastaujat?

Mhm.... rolleyes.gif
Na, bet mes buvom restorane ir juos atsitiktinai pamateme grojancius, labai patiko, pakalbinomk ir taip uzsikabinom smile.gif Na, tikiuosi viskas bus ok ax.gif
Atsakyti
Mes atsventeme nesenei vestuves savo,turejome muzikantus L ir V is Utenos. Likome patenkinti 100proc., muzikantai verti savo kainos, nei vienas sventes svecias nenusivyle ju dainu atlikimu, sugebejimu itraukti i zaidimus, bendravimo sugebejimais.
Groja 3instrumentais. Juokemes iki asaru, tikrai senei buvau tokioje linksmoje sventeje.
Nebuvo nei zmoniu nugirdymo bereikalingo, nei tylos pauziu,nei neidomios muzikos. Tinka tiems,kas nori tikru lietuvisku vestuviu. Vienareiksmiskai rekomenduoju siuos du vyrus, nes ateityje jei ir teks dar ieskoti sventems muzikantu tikrai rinkciausi juos. thumbup.gif thumbup.gif .
*
Ir mes juos rezervavomes rugpjucio 30/31 dienoms. Grojo pries metus jie pusbrolio vestuvese, tai likom suzaveti. Prisijuokem, prisisokom, ir isties, tik geriausi atsiliepimai. Verti jie kiekvieno lito kurio praso.

Tiesiog labai noriu papriestarauti del siu muzikantu. Niekada ju niekam nerekomenduociau. Ir net ne lituose esme(tikiu, kad jie nebrangus, nes brangiai uz juos nieks nemokes). Savo sventei as ju nekviesciau, netgi jei jie man primoketu schmoll.gif
Atsakyti
Kaip nesmagu kai siunti uzklausas ir vis gauni atsakyma UZIMTA schmoll.gif
Belkanto, Mantas Karpovičius - taip norėjome šių, bet deja... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglytia @ 2013 11 27, 22:00)

Grupę AGE galima rasti paspaudus ant šios nuorodos: https://www.facebook...peAge?ref=br_tf
Vadovas yra Giedrius Katilius. Jis irgi kvietėsi mane į draugus. Žmogus paprasčiausia renkasi tokį susisiekimo būdą, tad nėra ko išsigąsti.
Galiu duoti ir numerį, jeigu kažkas susidomėsit AGE : +37068760846

Man asmeniškai jie labai labai patiko. Girdėjau juos pusseserės vestuvėse. Teko su jais ir pabendrauti, tai fantastiški!! Jie ne tik groja privačiai, bet turi nemažai ir didesnio masto koncertų, geba dainuoti lenkų, lietuvių, rusų, anglų kalbomis. Gerai varo lietuvišką programą, populiarąją muziką, gali net pop roko. Facebooke matosi jų veikla, yra nemazai ir video. Šitas man patiko labiausiai: https://www.facebook...7...e=3

Šiuo metu su jais aktyvią veiklą vykdo jauna mergina, ja taip pat susižavėjau. Superinis balsas, trykštanti charizma.
Nesigailėsit tikrai niekas wink.gif

Atsakyti
Jie grojo mūsų vestuvėse, buvo SUPER!!!
Ačiū Giedriui ir visai grupei AGE, galiu ramia širdim juos rekomduoti kaip tikrus profus!!!!

QUOTE(Patricija.*~ @ 2013 12 04, 19:45)
Grupę AGE galima rasti paspaudus ant šios nuorodos: https://www.facebook...peAge?ref=br_tf
Vadovas yra Giedrius Katilius. Jis irgi kvietėsi mane į draugus. Žmogus paprasčiausia renkasi tokį susisiekimo būdą, tad nėra ko išsigąsti.
Galiu duoti ir numerį, jeigu kažkas susidomėsit AGE : +37068760846

Man asmeniškai jie labai labai patiko. Girdėjau juos pusseserės vestuvėse. Teko su jais ir pabendrauti, tai fantastiški!! Jie ne tik groja privačiai, bet turi nemažai ir didesnio masto koncertų, geba dainuoti lenkų, lietuvių, rusų, anglų kalbomis. Gerai varo lietuvišką programą, populiarąją muziką, gali net pop roko. Facebooke matosi jų veikla, yra nemazai ir video. Šitas man patiko labiausiai: https://www.facebook...7...e=3

Šiuo metu su jais aktyvią veiklą vykdo jauna mergina, ja taip pat susižavėjau. Superinis balsas, trykštanti charizma.
Nesigailėsit tikrai niekas wink.gif

Atsakyti
Sveikos wink.gif) Gal turit kokios informacijos apie muzikantą Alvydą Paškevičių, jis groja arba vienas, arba su meksikiečiu - tada vadinasi AL-DAN?
Atsakyti
Sveiki, gal kas turite kokiu atsiliepimu apie muzikanta Artura-NARS is Kauno?
Atsakyti