QUOTE(svede @ 2013 10 30, 14:55)
o koks tas repertuaras?
na, kaip aš vadinu- senukų dainos. "Muzika, galima sakyti POP Lietuviška,(dainos tikrai visos puikiai žinomos: Povilaitis,
Rondo, Žvagulis, Cicinas, Butkutė, Hiperbolė, 69 danguje, Starošaitė, 16 Hz, Gytis,
Kerbedis, Patruliai, Mikutavičius ir t.t. dviratukas, Bėgu bėgu vėl.......... žodžiu
viskas pagal ką galima šokti), esant pageidavimui šiek tiek rusiškos, galima ir dvi -
tris angliškai."
Vienintelį gėrį čia matom Mikutavičių, bet dėl kelių dainų juk nesirinksim, ieškom toliau
Sveikos, merginos mes taip pat ieskome muzikantu vienam vestuviu vakarui, bet kiek paklausau, tai niekas nepatinka...idomumo delei parasiau muzikantams Jurij Kvinta su grupe retro,kiek jie kainuotu vakarui, tai atrase 4000lt . Mums tai ryskiai per daug. Siam reikalui galime skirti iki 2000lt. Man nepasirode, kad jie kazkuo labai ypatingi, bet kaip supratau liepos-rugpjucio men beturi 4 laisvus savaitgalius. Tai populiarus turbut taip pat klausiaus kaip dainuoja grupe sweet,tai man labiau patiko nei kvinta,bet jie jau mums reikiamai datai uzimti ir neaisku, kiek kainuotu. Zodziu, paieskos vyksta toliau dauguma, kuriuos klausemes dainuoja tokiais senoviskais estradiniais balsais, o mums tokie ne prie sirdies.
Mes atsventeme nesenei vestuves savo,turejome muzikantus L ir V is Utenos. Likome patenkinti 100proc., muzikantai verti savo kainos, nei vienas sventes svecias nenusivyle ju dainu atlikimu, sugebejimu itraukti i zaidimus, bendravimo sugebejimais.
Groja 3instrumentais. Juokemes iki asaru, tikrai senei buvau tokioje linksmoje sventeje.
Nebuvo nei zmoniu nugirdymo bereikalingo, nei tylos pauziu,nei neidomios muzikos. Tinka tiems,kas nori tikru lietuvisku vestuviu. Vienareiksmiskai rekomenduoju siuos du vyrus, nes ateityje jei ir teks dar ieskoti sventems muzikantu tikrai rinkciausi juos. .
Groja 3instrumentais. Juokemes iki asaru, tikrai senei buvau tokioje linksmoje sventeje.
Nebuvo nei zmoniu nugirdymo bereikalingo, nei tylos pauziu,nei neidomios muzikos. Tinka tiems,kas nori tikru lietuvisku vestuviu. Vienareiksmiskai rekomenduoju siuos du vyrus, nes ateityje jei ir teks dar ieskoti sventems muzikantu tikrai rinkciausi juos. .
QUOTE(martele1022 @ 2013 10 22, 17:15)
Na ką, prabėgo katik ir mano vestuvės noriu visom keturiom rekomenduoti grupę SoftRain, jie nerealūs, mums labai patiko, mūsų svečiams taip pat, visi klausė kur juos suradom! Tiems, kuriems reikia NEtradicinių muzikantų, rekomenduoju tikrai Aukščiausio lygio gitaristas, puikus vokalas, geras muzikinis skonis
O gal galite pasakyti ar si grupe praveda vakara? Pas mus pirsliu nebus, todel idomu ar jie kazkiek isjudintu svecius,gal koki zaidimuka pravestu? Mums vakaro pravedimo reikia labai minimalaus,norim, kad sveciai tarpusavy bendrautu,susipazintu
QUOTE(Orange_blossom @ 2013 11 07, 15:00)
Liepos 12d. arba 19d.
Gaila, nes tie, kuriuos norėjau rekomenduot, šioms datoms jau užimti
QUOTE(trauktine @ 2013 11 07, 13:31)
Mes atsventeme nesenei vestuves savo,turejome muzikantus L ir V is Utenos. Likome patenkinti 100proc., muzikantai verti savo kainos, nei vienas sventes svecias nenusivyle ju dainu atlikimu, sugebejimu itraukti i zaidimus, bendravimo sugebejimais.
Gal galima jų kontaktinę informaciją gauti?
QUOTE(Orange_blossom @ 2013 11 07, 15:33)
O gal galite pasakyti ar si grupe praveda vakara? Pas mus pirsliu nebus, todel idomu ar jie kazkiek isjudintu svecius,gal koki zaidimuka pravestu? Mums vakaro pravedimo reikia labai minimalaus,norim, kad sveciai tarpusavy bendrautu,susipazintu
Ne, vakaro jie tikrai neveda, mes samdėmės vedėją
QUOTE(svede @ 2013 11 07, 21:38)
Gal galima jų kontaktinę informaciją gauti?
va video gale yra numeriukai http://www.youtube.c...h?v=dHMjMUrw2O4