Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių muzikantai

Sveikos, jei norite isties pasisekusiu vestuviu kokios buvo ir mano nuosirdziai siulau Nuotaikos kalvius. Kaip supratau jie cia ne perseniausiai susikure, bet komanda tikrai labai gerai organizuota ir dirba profesionaliai.
Atsakyti
QUOTE(Vytaute123 @ 2013 10 09, 14:15)
Mūsų vestuvėse kurios bvo rugpjūčio mėnesį, grojo grupė AGE, SUPER ir rekomenduoju visiems.

Gal galite papasakoti placiau apie juos? Koks repertuaras, iki kada grojo? Gal galite kaina parasyti? smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif

Gal kuri nors žino atsiliepimus apie grupe Kava?
Man jie patiko, bet kažkaip jokių atsiliepimų apie juos nerandu... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(friiden @ 2013 10 06, 17:26)
Sveikos wink.gif gal kuri nors žinote apie muzikantus, kurie šį savaitgalį dalyvavo X- faktoriuje, Linas ir Ovidijus? Jie iš Plungės berods, mes juos esam užsisakę, atrodo linksmi vaikinukai, bet atsiliepimų apie jų dainas, vedimą neradau.Tad gal kam teko susidurti su jais? smile.gif

Sveika, ir aš jų ieškojau, bet internete niekur neradau. Gal galite kokią nuorodą nurodyti, kur pažiūrėti atsiliepimų apie juos, gal turi internetinė puslapį? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vikvita @ 2013 10 14, 21:59)
Sveika, ir aš jų ieškojau, bet internete niekur neradau. Gal galite kokią nuorodą nurodyti, kur pažiūrėti atsiliepimų apie juos, gal turi internetinė puslapį?  4u.gif

Jie turi facebook'o puslapį - https://www.facebook...vidijus?fref=ts

Susirašinėjau su jais, lyk ir sutarėm, kad būtų gerai susitikti ir apsitarti. Turėjo man paskambinti, bet jau antra savaitė neskambina. Paraginau vėl, sutikrinom numerį, bet ir vėl tyla.. Kažkaip pradedu abejoti jų profesionalumu ir patikimumu.
Už grojimą vienos dienos vestuvėse su pravedimu sakė prašytų apie 2000 Lt
Atsakyti
Na žinokit mums ta pati situacija su muzikantais Linu ir Ovidijum... sutarėm, kad atsiųs sutartėlę el.paštu. laukiam laukiam jau antra savaitė ir nieko, tyla. skambinom,raginom, ir vistiek tyla. jau keletą kartų raginom juos, jau net nebepatogu man vėl rašyt jiems su tuo pačiu klausimu...
Atsakyti
QUOTE(friiden @ 2013 10 16, 13:51)
Na žinokit mums ta pati situacija su muzikantais Linu ir Ovidijum... sutarėm, kad atsiųs sutartėlę el.paštu. laukiam laukiam jau antra savaitė ir nieko, tyla. skambinom,raginom, ir vistiek tyla. jau keletą kartų raginom juos, jau net nebepatogu man vėl rašyt jiems su tuo pačiu klausimu...

Tai gal cia pirmieji zvaigzdiu ligos pozymiai? Uzgriuvo populiarumas netiketai..mirksiukas.gif O iki vasaros dar nezinia kaip bus...
O jei rimtai, tai paieskokite kita varinata del viso ko, nes ka gali zinot. Profesionalumas tai ne tik smagus pasikraipimas scenoje bei siaip netaip (ne) pataikimas i nata..Ypac kai 97% to net negirdi...
O nuotaikai pakelti, visiems kas supranata rusiskai, trumpas filmukas apie tai "kaip isrinkti vakaro vedeja?" Ypac 3:01 tiktu panasiai situacijai.
Nesmerkit del nevalstybines kalbos, tiesiog gimtaja kalba tokio "atsiputusio kalamburo" dar neradau:
http://www.youtube.c...h?v=AIxuCOOQFTg

Linksmos dienos! thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pasaulisgrazus: 16 spalio 2013 - 13:30
QUOTE(akupyt @ 2013 10 15, 19:13)

Atkreipkite dėmesį, kad puslapis ne jų, o priklausantis TV3, tad neaišku, kaip ir kaip čia ką kuruoja wink.gif
Atsakyti
QUOTE(nefifi @ 2013 10 16, 14:30)
Atkreipkite dėmesį, kad puslapis ne jų, o priklausantis TV3, tad neaišku, kaip ir kaip čia ką kuruoja wink.gif

Gudrus marketinginis sprendimas: "puponautai" vestuvininkams lotuliukas.gif?
Taigi vestuviu verslas lietuvoje klesti mirksiukas.gif , kodel ne? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitene @ 2013 09 25, 10:26)
Sveikos merginos, gal girdejote apie grupe Old City Band? Kokios kainos ju? Manau nepigiai ima...

aš irgi jais susidomėjau smile.gif parašiau laiškutį, bet kolkas (5-6d) tyla iš jų. gal užsiėmę labai.. Bet jų daugokai, turiu galvoje, narių skaičių, tai turbūt pigiai nebus biggrin.gif

QUOTE(amaliutea @ 2013 10 13, 18:47)
Gal galite papasakoti placiau apie juos? Koks repertuaras, iki kada grojo? Gal galite kaina parasyti? smile.gif

domina ir mane smile.gif peržiūrėjau video rastus, neblogai. Gal vis dėlto atsiras, kas gyvai girdėjo ir papasakos daugiau apie AGE? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglytia @ 2013 10 16, 17:28)
aš irgi jais susidomėjau smile.gif parašiau laiškutį, bet kolkas (5-6d) tyla iš jų. gal užsiėmę labai.. Bet jų daugokai, turiu galvoje, narių skaičių, tai turbūt pigiai nebus biggrin.gif
domina ir mane  smile.gif peržiūrėjau video rastus, neblogai. Gal vis dėlto atsiras, kas gyvai girdėjo ir papasakos daugiau apie AGE? ax.gif

Ir man patiko AGE.
Is situ nuotrauku matosi kad gera atmosfera jus koncertuose:
http://www.frype.lt/...y/?pid=81485295
Mano pazistama su jais koncertavo per Naujaka, tai sake ziauriai gerai buvo su jais dainuot.
Atsakyti
Labas, matau aptarinejate labai svarbia vestuviu tema. Tai nuo saves galeciau rekomenduoti Nuotaikos kalvius. Superiniai ir vedejai ir muzikantai. Cia ju vedejo numeris 867778679
Atsakyti