QUOTE(ferrero @ 2013 08 30, 16:58)
Gal galit pasiūlyti muzikantų/ vedėjų ar vedėjų/dj, kurių kaina būtų apie 1500 Lt vakarui ir nebūtų tradiciniai?
Nagi, gal kas ką gero iš nebrangininkų radot?
QUOTE(Lindos @ 2013 09 24, 08:09)
Jie kaip ir neturi to pavadinimo tai pora Valdas Lacko su zmona, bet nepamenu jos vardo gerai . Jie nesenai dalyvavo lietuvos balse, dainuoja graziai, bendrauja kulturingai, tikrai faini. Susitikus paliko tikrai gera ispudi.
Gal iš Rusnės šie muzikantai? Mačiau ir aš per tv, patiko, bet galvoju ar nebus labai brangūs Kažin kiek jie kainuoja?
QUOTE(vikvita @ 2013 09 25, 20:40)
Gal iš Rusnės šie muzikantai? Mačiau ir aš per tv, patiko, bet galvoju ar nebus labai brangūs Kažin kiek jie kainuoja?
Taip, tie patys is Rusnes. Ju kainos tokios: be pravedimo vienam vakarui 1600Lt, su pravedimu 1800Lt, dviems dienoms 2500Lt. Bent jau tokie ikainiai buvo praejusia savaite kai juos uzsakem
QUOTE(tomuliukas88 @ 2013 09 30, 00:19)
Domina tie garsieji L&V muzikantai iš Utenos. Gerų atsiliepimų yra apie juos gan ne vienas ir ne du... Klausimas, ar mandagūs, ir svarbiausia ar negeria dirbdami savo darbą?
Jei reikia galiu duoti ju kontaktus, o daugiau negaliu nieko pasakyti nes nepawyko uzsisakyti ju:)
QUOTE(Lindos @ 2013 09 26, 09:36)
Taip, tie patys is Rusnes. Ju kainos tokios: be pravedimo vienam vakarui 1600Lt, su pravedimu 1800Lt, dviems dienoms 2500Lt. Bent jau tokie ikainiai buvo praejusia savaite kai juos uzsakem
Gal galima jų kontaktus? Ir repertuarą gal aptarėte? Gali jį rinktis?
QUOTE(Pasaulisgrazus @ 2013 09 14, 17:52)
Pasiemem grupe is panevezio - Donatas ir komadna, jie trise, jauni zmones. viena mergina, vienas saksofonistas ir kitas vyruks dainuojantis ir PRAVEDANTIS VAKARA!!! buvo sia vasara drauges vestuvese,labai patiko man jie...ir be to tapo liudininkais mano suzadetuviu...tai manau dar smagiau bus
QUOTE(sandra1986 @ 2013 10 04, 11:55)
Labas. noriu saunu vedeja ir muzikanta rekomenduoti Donata ir jo komanda.
Kas susidomejote cia ju elektroninis pastas labas@nuotaikoskalviai.lt
https://www.youtube....p;v=7KQ2pzZTyM8
Kas susidomejote cia ju elektroninis pastas labas@nuotaikoskalviai.lt
https://www.youtube....p;v=7KQ2pzZTyM8
tai jau tikrai reklama
QUOTE(žalios_pėdutės @ 2013 10 04, 14:40)
tai jau tikrai reklama
Kas is to el.pasto jei tie "kalviai" nesugeba i ji atrasyti visa savaite. Naturaliai pradedu abejoti ju darbu kokybe.
Labas rytas,
gal turite atsiliepimų apie muzikantus "Muzikinis ekspresas"? Esu buvusi gimtadienyje su jais, tai galvoju kažin akip vestuvėse jie, ar smagiai praveda
gal turite atsiliepimų apie muzikantus "Muzikinis ekspresas"? Esu buvusi gimtadienyje su jais, tai galvoju kažin akip vestuvėse jie, ar smagiai praveda