Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių muzikantai

Sveikos merginos, gal girdejote apie grupe Old City Band? Kokios kainos ju? Manau nepigiai ima...
Atsakyti
QUOTE(ferrero @ 2013 08 30, 16:58)
Gal galit pasiūlyti muzikantų/ vedėjų ar vedėjų/dj, kurių kaina būtų apie 1500 Lt vakarui ir nebūtų tradiciniai? smile.gif

Nagi, gal kas ką gero iš nebrangininkų radot? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lindos @ 2013 09 24, 08:09)
Jie kaip ir neturi to pavadinimo tai pora Valdas Lacko su zmona, bet nepamenu jos vardo gerai . blush2.gif  Jie nesenai dalyvavo lietuvos balse, dainuoja graziai, bendrauja kulturingai, tikrai faini. smile.gif Susitikus paliko tikrai gera ispudi. smile.gif

Gal iš Rusnės šie muzikantai? Mačiau ir aš per tv, patiko, bet galvoju ar nebus labai brangūs verysad.gif Kažin kiek jie kainuoja? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vikvita @ 2013 09 25, 20:40)
Gal iš Rusnės šie muzikantai? Mačiau ir aš per tv, patiko, bet galvoju ar nebus labai brangūs  verysad.gif  Kažin kiek jie kainuoja?  smile.gif

Taip, tie patys is Rusnes. smile.gif Ju kainos tokios: be pravedimo vienam vakarui 1600Lt, su pravedimu 1800Lt, dviems dienoms 2500Lt. Bent jau tokie ikainiai buvo praejusia savaite kai juos uzsakem smile.gif
Atsakyti
Domina tie garsieji L&V muzikantai iš Utenos. Gerų atsiliepimų yra apie juos gan ne vienas ir ne du... Klausimas, ar mandagūs, ir svarbiausia ar negeria dirbdami savo darbą?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tomuliukas88: 29 rugsėjo 2013 - 23:19
QUOTE(tomuliukas88 @ 2013 09 30, 00:19)
Domina tie garsieji L&V muzikantai iš Utenos. Gerų atsiliepimų yra apie juos gan ne vienas ir ne du... Klausimas, ar mandagūs, ir svarbiausia ar negeria dirbdami savo darbą?

Jei reikia galiu duoti ju kontaktus, o daugiau negaliu nieko pasakyti nes nepawyko uzsisakyti ju:)
Atsakyti
QUOTE(Lindos @ 2013 09 26, 09:36)
Taip, tie patys is Rusnes. smile.gif Ju kainos tokios: be pravedimo vienam vakarui 1600Lt, su pravedimu 1800Lt, dviems dienoms 2500Lt. Bent jau tokie ikainiai buvo praejusia savaite kai juos uzsakem smile.gif

Gal galima jų kontaktus? Ir repertuarą gal aptarėte? Gali jį rinktis? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pasaulisgrazus @ 2013 09 14, 17:52)
Sveikinimai 4u.gif  thumbup.gif
Ir kas gi laimejo jusu simpatijas? mirksiukas.gif

Pasiemem grupe is panevezio - Donatas ir komadna, jie trise, jauni zmones. viena mergina, vienas saksofonistas ir kitas vyruks dainuojantis ir PRAVEDANTIS VAKARA!!! thumbup.gif buvo sia vasara drauges vestuvese,labai patiko man jie...ir be to tapo liudininkais mano suzadetuviu...tai manau dar smagiau bus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sandra1986 @ 2013 10 04, 11:55)
Labas. noriu saunu vedeja ir muzikanta rekomenduoti Donata ir jo komanda.
Kas susidomejote cia ju elektroninis pastas labas@nuotaikoskalviai.lt
https://www.youtube....p;v=7KQ2pzZTyM8

tai jau tikrai reklama
Atsakyti
QUOTE(žalios_pėdutės @ 2013 10 04, 14:40)
tai jau tikrai reklama

Kas is to el.pasto jei tie "kalviai" nesugeba i ji atrasyti visa savaite. Naturaliai pradedu abejoti ju darbu kokybe.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pasaulisgrazus: 04 spalio 2013 - 23:37
Sveikos wink.gif gal kuri nors žinote apie muzikantus, kurie šį savaitgalį dalyvavo X- faktoriuje, Linas ir Ovidijus? Jie iš Plungės berods, mes juos esam užsisakę, atrodo linksmi vaikinukai, bet atsiliepimų apie jų dainas, vedimą neradau.Tad gal kam teko susidurti su jais? smile.gif
Atsakyti
Labas rytas,

gal turite atsiliepimų apie muzikantus "Muzikinis ekspresas"? Esu buvusi gimtadienyje su jais, tai galvoju kažin akip vestuvėse jie, ar smagiai praveda smile.gif
Atsakyti