Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių muzikantai

QUOTE(Pasaulisgrazus @ 2013 09 18, 22:28)
Kiek žinau Jazzu pateikia rimtus  rekalavimus įgarsinimui bei patalpos akustikai. Ir koncertuoja tik ten, kur gali prof.skambėti. BUTINAI pasidomės KUR nusimato koncertas.
Dėl kainos: tai komanda, kuri kaip Jus turbut gerai žinote "ant bangos" ir kainuoja tikrai nemažus pinigus. Jei labai domina, rašykite į a/ž.

Tai va kad jie ant bangos, o mum taip patinka ju muzikos stilius. Na reiks kazka kita ieskotis, nes ir taip kainos nemazos uz viska biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Pucinis @ 2013 09 17, 15:39)
As taip pat jais domejausi, ir patiko, bet deja visai kitai vasarai jie jau uzsakyti smile.gif

Valio!!! thumbup.gif thumbup.gif pavyko, uzsisakiau siuos muzikantus thumbup.gif tikiuosi liksiu tokia pat patenkinta, kaip visi kas juos rekomendavo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mėlyna♥ @ 2013 09 19, 13:05)
Valio!!! thumbup.gif thumbup.gif pavyko, uzsisakiau siuos muzikantus thumbup.gif tikiuosi liksiu tokia pat patenkinta, kaip visi kas juos rekomendavo smile.gif

Ar kalbat apie L&V vestuvių muzikantus? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vikvita @ 2013 09 19, 19:35)
Ar kalbat apie L&V vestuvių muzikantus?  smile.gif

L&V labai jau drasus muzikantai lotuliukas.gif O jau posli tai kaip reikiant doh.gif Nors mano kolege kai juos ziurejo youtube tai labai susizavejo..Bet as tai nezinau doh.gif Na nebent kaimiskoms vestuvems ir publika nepretenzinga. Nes estetikos ju darbe as nematau g.gif mirksiukas.gif Nors matomai kas juos renkasi, tokiu tradiciniu muzikantu-kaimieciu ir iesko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pasaulisgrazus: 19 rugsėjo 2013 - 18:58
bet jei taip uzsakomi muzikantai, reiskiasi tikrai verti demesio,kaip minejo nepretenzingai lietuviskai publikai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pasaulisgrazus @ 2013 09 19, 18:52)
L&V labai jau drasus muzikantai lotuliukas.gif O jau posli tai kaip reikiant doh.gif Nors mano kolege kai juos ziurejo youtube tai labai susizavejo..Bet as tai nezinau doh.gif Na nebent kaimiskoms vestuvems ir publika nepretenzinga. Nes estetikos ju darbe as nematau g.gif mirksiukas.gif Nors matomai kas juos renkasi, tokiu tradiciniu muzikantu-kaimieciu ir iesko.

Ir aš pažiūrėjus video susidariau tokią nuomonę, tai ir noriu pasitikslinti negi čia apie juos tos pagyros, nes man tai jie - doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vikvita @ 2013 09 19, 19:35)
Ar kalbat apie L&V vestuvių muzikantus?  smile.gif

Dar nebuvau susitikus, youtubėj kas įdėta, tai ir man nekaip atrodo, bet draugė ir ne viena labai juos gyrė smile.gif tikiuosi ir man patiks smile.gif sakė labai prie bajerio, nei vienam liūdėt neleido, visą vakarą visi tik ir juokėsi smile.gif
Atsakyti
Mes kai rinkomes muzikantu turejom kelis kriterijus: kad nebutu vulgarus, graziai dainuotu ir moketu bendrauti su publika. smile.gif Manau tokius ir radom. wink.gif tikiuos nenusivilsim. :_
Atsakyti
QUOTE(Lindos @ 2013 09 20, 09:43)
Mes kai rinkomes muzikantu turejom kelis kriterijus: kad nebutu vulgarus, graziai dainuotu ir moketu bendrauti su publika. smile.gif Manau tokius ir radom. wink.gif tikiuos nenusivilsim. :_

Tokie pat ir mano kriterijai, tik dar norėčiau, kad mokėtų ne tik akordeonu ir jonika grot. smile.gif Įdomu, kokią grupę išsirinkot jūs? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(odessa @ 2013 09 11, 12:12)
o kokia cia ta grupe?kokiu pavadinimu? 4u.gif  ar galim kurnors internete juos paziuret ar paklausyt..susidomejau  biggrin.gif

Tik dabar pamaciau, kad klausete 4u.gif jie nera grupe, cia turetu buti jie aktualus toms kurios darys tradiciskas vestuves, jie yra muzikantai. 2012 metais rudeni mokejau 1600lt. smile.gif bet tikrai puikus muzikantai smile.gif Kalbu apie jona ir Petra biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vikvita @ 2013 09 20, 14:51)
Tokie pat ir mano kriterijai, tik dar norėčiau, kad mokėtų ne tik akordeonu ir jonika grot.  smile.gif  Įdomu, kokią grupę išsirinkot jūs?  4u.gif

Jie kaip ir neturi to pavadinimo tai pora Valdas Lacko su zmona, bet nepamenu jos vardo gerai . blush2.gif Jie nesenai dalyvavo lietuvos balse, dainuoja graziai, bendrauja kulturingai, tikrai faini. smile.gif Susitikus paliko tikrai gera ispudi. smile.gif
Atsakyti
Gal kas turi atsiliepimu apie muzikanta is Birzu- Gintaras Gasiunas? labai laukiu, aciu smile.gif
Atsakyti