Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių muzikantai

QUOTE(liana_k @ 2013 08 08, 17:52)
Rekomenduojame Dejavu grupę (Oleg&Justina). Jauni žmonės, repertuaras įvairus, dainuoja ir kalba įvairiomis kalbomis, veda vestuves be jokių kvailų juokelių ar žaidimų. Žodžiu, tikri šaunuoliai, vestuvės buvo labai linksmos, bet tuo pačiu rafinuotos- tokios, kokių norėjome  mirksiukas.gif

QUOTE(odessa @ 2013 09 07, 11:15)
Praeita sestadieni buvau su grupe Deja Vu , viskas praejo super, kam reikia kitai vasarai muzikantu tikrai galiu rekomenduoti wink.gif

Tikrai superiniai muzikantai wink.gif http://www.youtube.c...h?v=m7qIVm4lMiU
Atsakyti
Man labai rekomendavo du muzikantus iš Utenos Limvydas ir ... nepamenu kito vardo doh.gif Greitu laiku ketinu jiems skambintis. Gal kas samdėt juos?
Atsakyti
QUOTE(VipVideo @ 2013 09 13, 15:05)

O tai kaip cia dabar VipVideo rekomenduoja muzikantus is puslapio VipVestuves, kuriame yra siulomos video paslaugos, kuriu www adresas yra VipVideo? g.gif Cia tokia reklama ar kaip? mirksiukas.gif Tai gal bent jau netaip atvirai? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(VipVideo @ 2013 09 13, 14:05)

nu nežinau, nežinau, jei mano vestuvėse taip uždainuotų, tai pasiusčiau biggrin.gif
Atsakyti
uzsisakem galu gale muzikantus smoke.gif biggrin.gif nors ir teko del ju pakeisti data vestuviu I ankstene unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(odessa @ 2013 09 14, 18:41)
uzsisakem galu gale muzikantus  smoke.gif  biggrin.gif  nors ir teko del ju pakeisti data vestuviu I ankstene unsure.gif

Sveikinimai 4u.gif thumbup.gif
Ir kas gi laimejo jusu simpatijas? mirksiukas.gif
Atsakyti
merginos rekomenduokit kokius gerius muzikantus ir vedejus viename, nes jau nebezinau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mėlyna♥ @ 2013 09 13, 19:33)
Man labai rekomendavo du muzikantus iš Utenos Limvydas ir ... nepamenu kito vardo  doh.gif  Greitu laiku ketinu jiems skambintis. Gal kas samdėt juos?

As taip pat jais domejausi, ir patiko, bet deja visai kitai vasarai jie jau uzsakyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pucinis @ 2013 09 17, 15:39)
As taip pat jais domejausi, ir patiko, bet deja visai kitai vasarai jie jau uzsakyti smile.gif

blink.gif fear.gif o jetau, bet mes gegužę planuojam, tik dar datos tikslios nežinom, spalio pradžioj sužinosim.. duok dieve, kad būtų laisvi unsure.gif
Atsakyti
o gal kam teko dalyvauti vestuvese, kur grojo Rolandas Noreika is vilniaus?
Atsakyti
Labas rytas! Gal esate kas tureje grupe Jazzu? Kaip kainos, kokie atsiliepimai? Aciu!
Atsakyti
QUOTE(spaicyy @ 2013 09 18, 09:56)
Labas rytas! Gal esate kas tureje grupe Jazzu? Kaip kainos, kokie atsiliepimai? Aciu!

Kiek žinau Jazzu pateikia rimtus rekalavimus įgarsinimui bei patalpos akustikai. Ir koncertuoja tik ten, kur gali prof.skambėti. BUTINAI pasidomės KUR nusimato koncertas.
Dėl kainos: tai komanda, kuri kaip Jus turbut gerai žinote "ant bangos" ir kainuoja tikrai nemažus pinigus. Jei labai domina, rašykite į a/ž.
Atsakyti