Na ką prabėgo ir mūsų vestuvės galiu drąsiai rekomenduoti grupę Pronto, atidirbo savo darbą 120% balsai gražūs, moka prisitaikyti prie svečių, platus repertuaras, nei vieno pošlo bajerio ar žaidimo, linksmi, tavrkingi vyrukai, vienas iš jų groja saksofonu, pravedė pilnai visą vakarą, kaina nėra labai maža, bet jie to verti
Praeita sestadieni buvau su grupe Deja Vu , viskas praejo super, kam reikia kitai vasarai muzikantu tikrai galiu rekomenduoti
[/quote]
O Deja Vu tik dainuoja,neveda vakaro? ir kokios ju kainos mazdaug?
Papildyta:
QUOTE(ventus @ 2013 09 04, 20:02)
Na ką prabėgo ir mūsų vestuvės galiu drąsiai rekomenduoti grupę Pronto, atidirbo savo darbą 120% balsai gražūs, moka prisitaikyti prie svečių, platus repertuaras, nei vieno pošlo bajerio ar žaidimo, linksmi, tavrkingi vyrukai, vienas iš jų groja saksofonu, pravedė pilnai visą vakarą, kaina nėra labai maža, bet jie to verti
gal galit parasyt ju email'a?
[quote=odessa,2013 09 07, 13:15]
Praeita sestadieni buvau su grupe Deja Vu , viskas praejo super, kam reikia kitai vasarai muzikantu tikrai galiu rekomenduoti
[/quote]
Papildyta:
[/quote]
Grupė "Pronto" Giedrius 868503319
griskevicius.giedrius@gmail.com
[/quote]
Papildyta:
[/quote]
[/quote]
dekuj, o Deja Vu ,mano sventei jau uzimti
sveiki savo vestuvems rinkausi muzikanta Valeriju is buvusios grupes Vairas. Atsiliepimai visu sveciu geri man ir vyrui patiko labai nuosirdus buvo galima pasirikt net kiek procentu noriu lietuvisko rusiskos ir uzsenietiskos muzikos . Kartu buvo vedancioji smagus zaidimai, lb silta moteris. Galiu drasiai rekomenduot grupe S-top .
Sveikos merginos, norėčiau jūsų pagalbos. Turime du variantus dėl vestuvių muzikantų grupė,,CHEMIJA'' ir grupė ,,ASORTI'' ir nežinome kuriuos pasirinkti... Gal jūs dalyvavote šių grupių vedamose vestuvėse ir galite kažką apie juos pasakyti. Nes ir kaina jų yra skirtinga,tai norime pagalbos renkantis.
QUOTE(ingavidas @ 2013 09 09, 18:28)
sveiki savo vestuvems rinkausi muzikanta Valeriju is buvusios grupes Vairas. Atsiliepimai visu sveciu geri man ir vyrui patiko labai nuosirdus buvo galima pasirikt net kiek procentu noriu lietuvisko rusiskos ir uzsenietiskos muzikos . Kartu buvo vedancioji smagus zaidimai, lb silta moteris. Galiu drasiai rekomenduot grupe S-top .
o kiek kainavo, jei nepaslaptis/
QUOTE(arisaa @ 2013 06 14, 22:11)
Jo, žinau apie ką kalbat, mes neseniai atšventėm savo vestuves ir tikrai nepasigailėjom užsisakę šiuos muzikantus Šiaip juos samdėme, nes rekomendavo draugai. Labai šaunūs, rimti vyrai, viską ką susitarėm, tą ir išpildė. Aš labai nemėgstu, tų visų nesamonių: piršlio korimas, stalo užsėdimas, lėlių plovimas, pareigų pasiskirstymas ir kitų kvailų žaidimų, tai ir nebuvo, nes mano tėvai jau buvo pradėję organizuoti mums ale staigmenas sugrįžus
Tai dabar ir aš iš savo patirties galiu visom rekomenduoti. Kontaktai susidomėjusioms Jonas - 861560824, Bronius - 861297755.
Tai dabar ir aš iš savo patirties galiu visom rekomenduoti. Kontaktai susidomėjusioms Jonas - 861560824, Bronius - 861297755.
Mano vestuvese preitais emtais jie taip pat grojo, pravede fantastiskai vestuves Muzika visiems patiko labai, visi klausinejo ju kontaktu. vien geri atsiliepimai apie juos ir kaina tikrai nedidele
sveikos, gal galit parekomenduoti muzikantus iki 1000 lt. veiksmas Kaune.
QUOTE(trauktine @ 2013 09 10, 11:12)
o kiek kainavo, jei nepaslaptis/
Už dvi dienas 2500
QUOTE(idile @ 2013 09 10, 13:57)
Mano vestuvese preitais emtais jie taip pat grojo, pravede fantastiskai vestuves Muzika visiems patiko labai, visi klausinejo ju kontaktu. vien geri atsiliepimai apie juos ir kaina tikrai nedidele
o kokia cia ta grupe?kokiu pavadinimu? ar galim kurnors internete juos paziuret ar paklausyt..susidomejau
Papildyta:
Jie turetu buti neblogi. Bet pas mus grojo to paties stiliaus muzika propaguojantys, jauni ir energingi - SWEETBAND. Likom patenkinti. Galit parasyt jiems pastu ar pasiskambint - dar ir patarimu del eigos vestuviu gausit.
Tiek puslapyje www.sweetband.lt, tiek ir FB profilyje yra nuotrauku nemazai ikelta, ir muzikos. Tikrai siulau
Papildyta:
o sakyk tie sweetband tik jazza varo,ar gali irgi viska dainuot ko paprasyciau? ar tik pagal savo repertuara varo?