Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurės, skarelės, skrybelaitės

QUOTE(Joll@ @ 2013 02 18, 12:01)
Merginos, o gal kuri turite paskutinės Natulionos kepurės raštelio schemą? ax.gif

man regis praitoj temoj Natuliona pati buvo ikelus ta rasto schemute 4u.gif

QUOTE(paukščiukas @ 2013 02 18, 12:01)
Pas mus didesnė bėda, kad dukriukas nusiima nuo galvos, jei nesilaikys ant galvos, prinersiu raištukus

va va, mazasis pas mane nusimuisto, o dukryte tiesiog nusitraukia nuo galvos doh.gif

QUOTE(Kutveliukas @ 2013 02 18, 12:40)
Komplektukas mazam berniukui.

simpatukas 4u.gif kokio amziaus cia berniukui? Idomu kaip ant kojytes toki baciukai laikosi g.gif
Atsakyti
QUOTE(MRSA @ 2013 02 18, 15:44)

simpatukas 4u.gif kokio amziaus cia berniukui? Idomu kaip ant kojytes toki baciukai laikosi g.gif

jie su raiksciukais, tad laikosi puikiai. o komplektelis darytas naujagimiui.

sitam kompiutery neturiu keduku ant kojytes, bet cia yra kiti batukai, tai jie dar trumpesni negu kedukai, bet ir sitie gerai laikesi:
user posted image
Atsakyti
[quote=MRSA,2013 02 18, 13:57]

ka issirinkot megzti - nerti, ar dar ieskot modeliuko? bigsmile.gif

Ieškau modeliuko 3 m. mergaitei, pavasariui jau laikas ruoštis. Man geriau patinka megztos negu nertos kepurytės, jos minkštesnės, geriau prie galvos priglunda.
Atsakyti
Dar viena nunarpliojau smile.gif

user posted image
Atsakyti
Merginos, aš taip ne į temą, bet kur jūs tuos galvos manekenus perkat? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Joll@ @ 2013 02 18, 20:20)
Merginos, aš taip ne į temą, bet kur jūs tuos galvos manekenus perkat? ax.gif

Mama gariunuose man pirko, sitas 12 lt tekainuoja smile.gif

Dar viena greituke biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Kokia maladietc ta paskutinė kepurė!!! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(loretinskis @ 2013 02 17, 23:57)
Čia neriant vašeliu siaurininimas 12 vietų kiekvienoje eilutėje smile.gif Mezgant virbalais, atsižvelgiu į siūlų storumą, akių skaičių, na ir žinoma į raštą smile.gif

Labai normaliai gaunasi iš Begonios, pats tas pavasariui.

mezgu pusvilne 3e g 3e b gaunasi tokios kaip bangos ..na 12 vietų perdaug yra mažinti negražiai reikės iki 9 vietų ..ačiū kad patarėt 4u.gif
Papildyta:
AisLu na ir greitai darbštuojatės smile.gif liuks
Atsakyti
Laba 4u.gif

Labai knietejo paciai pabandyti nunerti kepure ir ja padekoruoti blush2.gif
Va kas gavos ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Staisi @ 2013 02 19, 10:29)

Labai graziai gavosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(wilmusia @ 2013 02 13, 11:11)
Labai mėgstu išradinėt dviratį, beveik visada pasiteisina, bet šįkart tai nepasiteisino. ir darbo daug, ir nėrimas šįkart malonumo nesuteikė, ir rezultatas manęs netenkina. bandysiu kada kitaip, mažesnėm detalėm . Fotkinta su telefonu  blush2.gif

user posted image

Aš praeitą vasarą nėriau irgi tą futbolininko kepurytę, tai su dydžiu visai nepataikiau - tai sprendimas gavosi toks, jog padariau iš kepurytės 'ale' skarytę berniukišką. Tai super patiko toks variantas:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Carollina @ 2013 02 19, 13:43)
Aš praeitą vasarą nėriau irgi tą futbolininko kepurytę, tai su dydžiu visai nepataikiau - tai sprendimas gavosi toks, jog padariau iš kepurytės 'ale' skarytę berniukišką. Tai super patiko toks variantas:

labai geras sprendimas thumbup.gif
Atsakyti