Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurės, skarelės, skrybelaitės

QUOTE(kristinalm @ 2013 02 15, 06:20)
ax.gif , ačiū, Neriu nuo gumytės į viršų, man dar paprasčiau nei nert nuo viršaus, o po to susiūt. Tada ir viršus gražiau žiūrisi. (mano manymu)

supratau, neturiu su kuo palygint kito varianto, bet jusu kepuryte ziurisi taip kaip noreciau kad man pavyktu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(irmucė @ 2013 02 15, 10:06)
sveikos mamytės,
gal ir ne į temą, bet DĖMESIO visoms kaunietėms,

Labai ačiū. 4u.gif Vakar nuo pat ryto užsipirkau siūlų mezgimui thumbup.gif
Atsakyti
viena is naujesniu stai tokia smile.gif

user posted image
Atsakyti
norėčiau nunerti kepurę su atnarėlę , bet kartu su ausytėm iš begonijos siūlų, galvos apimtis 47,5cm, sakykyt, kiek cm nerti tą vadinamą atnarą nes ji gerai tamposi, jūs jau daug nėrusios , gal patarsite? dėkui visoms atsakiusioms.

o natulionos kepurės kaip visada - super!!!
Atsakyti
cia mano 1 kepure ax.gif
user posted image
Atsakyti
Sveikutės,
aš jus tyliai stebiu ir labai grožiuosi jūsų kūriniais wub.gif

Vakar dienos įkvėpta, nunarpliojau sūnui kepurę bigsmile.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2013 02 17, 22:41)
Vakar dienos įkvėpta, nunarpliojau sūnui kepurę  bigsmile.gif

Kepuriukas medvilninis? Kaip taip kutas gražiai atrodo, man subliugžta.
Atsakyti
QUOTE(~MILENA~ @ 2013 02 17, 16:56)
[color=yellow]cia mano 1 kepure ax.gif

pirmas blynas neprisvilo thumbup.gif

QUOTE(paukščiukas @ 2013 02 17, 21:41)
Vakar dienos įkvėpta, nunarpliojau sūnui kepurę  bigsmile.gif

wauuuu, superine thumbup.gif
viskas baigiu sunui kelnytes megst ir imu vaseli i rankas kepuriu nert cool.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinalm @ 2013 02 18, 07:29)
Kepuriukas medvilninis? Kaip taip kutas gražiai atrodo, man subliugžta.

Taip iš begonijos, gal per mažai priviniojat, net nežinau g.gif Dukriukui taip pat nunėriau ir bumbulą didelį padariau, pūpso gerai jis. Foto gal šian pavyks padaryti
Atsakyti
QUOTE(loretinskis @ 2013 02 14, 00:29)
Nunėrus atnarėlę, paprasčiausiai surenkat akis (stulpelių skaičius turėtų dalintis iš 12, nes 12 vietų reikės mažinti), neriat cilindrą atitinkamo ilgio- 1 e. stulpeliais su 1 užmetimu, 2 e. - stulpeliais be užmetimo (vašelį kabinant tokiu pat principu kaip ir neriant atnarėlę). Nunėrus atitinkamą ilgį, pradedat siaurinti 12 vietų kol visiškai užbaigiat. Nežinau ar suprantamai aprašiau, bet gal padės  4u.gif

Laba rytą 4u.gif

atėjau ir aš pagalbos blush2.gif ar šis siaurinimo būdas tinka mezgant virbalais ar kiekvienoj eilutėj mažinti tose 12 vietų?o gal mezgant mažu užtenka 4 vietose g.gif noriu, kad mano mezgama kepurė užsibaigtų kaip ši blush2.gif

ačiū 4u.gif

žiū jau pavasarinukėm puošiat temą wub.gif visos lb lb thumbup.gif
Atsakyti
labas rytas visoms, norejau paklausti mamyciu kurios neria is Begonija siulu ar jie pavasariui gerai ne per ploni?neperpucia per ausytes?
Atsakyti
QUOTE(samantila @ 2013 02 18, 11:40)
Laba rytą  4u.gif

atėjau ir aš pagalbos  blush2.gif ar šis siaurinimo  būdas tinka mezgant virbalais ar kiekvienoj eilutėj mažinti tose 12 vietų?o gal mezgant mažu užtenka 4 vietose  g.gif  noriu, kad mano mezgama kepurė užsibaigtų  kaip ši  blush2.gif

ačiū  4u.gif

žiū jau pavasarinukėm puošiat temą  wub.gif visos lb lb  thumbup.gif

Čia neriant vašeliu siaurininimas 12 vietų kiekvienoje eilutėje smile.gif Mezgant virbalais, atsižvelgiu į siūlų storumą, akių skaičių, na ir žinoma į raštą smile.gif
QUOTE(liutuke0819 @ 2013 02 18, 11:42)
labas rytas visoms, norejau paklausti mamyciu kurios neria is Begonija siulu ar jie pavasariui gerai ne per ploni?neperpucia per ausytes?

Labai normaliai gaunasi iš Begonios, pats tas pavasariui.
Atsakyti