Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurės, skarelės, skrybelaitės

atejau pasirodyt 4u.gif
user posted image
kakziap salikiuka pradejau bet nezinau ne kaip jis ma ziurisi , smile.gif pas Jus natuliona graziau ziurejosi nei pradejau nert tai kazka kito sukonstruosiu biggrin.gif
Atsakyti
Va ir musu naujienele smile.gif

user posted image
Atsakyti
Nu va, šitokios gaminasi kur kas maloniau negu futbolkės. tokias nerčiau ir nerčiau, tik kad sveikatos būtų blush2.gif

user posted image

Dėl rusų kalbos..niekad neskaitauu aprašymų, nors kalbą moku puikiai. darau iš nuotraukos ar iš schemos, o dažniausiai, iš galvos. Va šita irgi schemą nerdama susikūriau blush2.gif O naujokėms aprašymai tikiu kad reikalingi, nes schemos irgi kaip arabų kalba. Aš savamokslė irgi, ne visus ženklus schemose suprantu. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wilmusia: 14 vasario 2013 - 15:20
oho kiek groziu pazeret bigsmile.gif nu ir saunuoles 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Ogo kiek pavasarinukiu priderejo smile.gif thumbup.gif

QUOTE(MRSA @ 2013 02 14, 12:43)
Kazkodel anglai mano kad raisteliai yra pavojingi maziems vaikuciam (tiki kad pasismaugs vaikelis), todel cia iki metuku laiko kepuryciu ne su ziburiu nerasi doh.gif  (su raisteliais turiu galvoj)

Zinok, ne tik anglai , bet ir danai. Bet as pilnai suprantu.Per keleta metu cia buvo labai skaudziu atsitikimu Dk, nesvarbu kad keli, bet ir tie keli buvo per daug! Pas mano maziu ir nera kepuriu su raisteliais. Atsarga gedos nedaro! Peledziuku kepure turi "kasas" bet jos nerisamos!

dekavoju ir as del cilindriuko aprasymo! ir man aiskiau dabar, nes neriau ne taip kabinant pasirodo. bet nieko, kolegei labai tiko ir patiko, tai kasdien ja darbe su ja matau smile.gif Prase,kad jos vaikui nunerciau spidermano kepure, bet neradau pavyzduku,kur man prie sirdies butu, tai atsakiau sad.gif Jei kas turit kokia but idomu pamatyt pvz smile.gif

Wilmusia, grazi skrybeliuke. Smagu,kad yra mkanciu isgaut tokius rastus "na ura". Man aprasymai nesiskaito, o schemas tai su malonumu valgau, pati neeksperimentuoju ...
Atsakyti
QUOTE(strazdaniux @ 2013 02 14, 16:51)
Ogo kiek pavasarinukiu priderejo smile.gif  thumbup.gif
Zinok, ne tik anglai , bet ir danai. Bet as pilnai suprantu.Per keleta metu cia buvo labai skaudziu atsitikimu Dk, nesvarbu kad keli, bet ir tie keli buvo per daug! Pas mano maziu ir nera kepuriu su raisteliais. Atsarga gedos nedaro! Peledziuku kepure turi "kasas" bet jos nerisamos!

vat kaip, o man ne vieno atvejo neteke girdet. Man kepuryte be raisteliu tai tas pats kas be kepures. Nusimuisto maziai ir viskas. Juk kepure mano manymu pirmiausia turetu saugoti ausytes. As nepergyvenu del to nes kepuriuka risu po smakriuku, o ne kaklu. Kaip kam patogiau ax.gif gerbiu kiekvieno pasirinkima 4u.gif
Atsakyti
Dar viena kepurytė 4u.gif Tik spalvos realiai ryškesnės.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(kristinalm @ 2013 02 14, 18:50)
user posted image

man regis tu musu svajoniu kepurytes eksperte, nu super dailiai tau jos gaunasi. thumbup.gif 4u.gif neri nuo gumeles i virsu ir tada siaurini? g.gif
Atsakyti
QUOTE(MRSA @ 2013 02 14, 21:14)
man regis tu musu svajoniu kepurytes eksperte, nu super dailiai tau jos gaunasi.  thumbup.gif  4u.gif neri nuo gumeles i virsu ir tada siaurini? g.gif

ax.gif , ačiū, Neriu nuo gumytės į viršų, man dar paprasčiau nei nert nuo viršaus, o po to susiūt. Tada ir viršus gražiau žiūrisi. (mano manymu)
Atsakyti
QUOTE(kristinalm @ 2013 02 14, 20:50)

Koks cia siulas?

Labai grazi kepure, noriu tokia ir savo vaikams nunerti.
Atsakyti
QUOTE(Elijaaa @ 2013 02 15, 08:44)
Koks cia siulas?

Labai grazi kepure, noriu tokia ir savo vaikams nunerti.

Neriu iš Begonijos 4u.gif
Atsakyti
sveikos mamytės,
gal ir ne į temą, bet DĖMESIO visoms kaunietėms, kaune parduotuvėj "geros akys" vyksta siūlų išpardavimas, viskas parduodama su 50% nuolaida. likviduojama parduotuvė. ji yra kauno senamiestyje.skubėkite!
Atsakyti